100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

BIRKENSTOCK

Birkenstock ER LÆKKERT og afslappet fodtøj med super komfort, kendt og elsket af mange! Birkenstock sandaler er skønne på både job, til stranden, derhjemme og på cafe!  Birkenstock er musthave fodtøj om sommeren til alle kvinder. 

Hos Haus Frau finder du et eksklusive udvalg af Birkenstock sandaler til knivskarpe priser.

BIRKENSTOCK


Sorter stigende

4 vare(r)

1 til 4 ud af 4

Birkenstock har mere end 200 års erfaring med sandaler

Birckenstock er et tysk brand som går helt tilbage til år 1774 og allerede dengang var der fokus på at gøre fodtøj så behageligt at have på som overhovedet muligt.

Birkenstock blev dog først for alvor kendt i hele verden i 1960’erne da det kom til USA efter at kvinden Margot Fraser importerede dem til USA. Her fik sandalerne hurtigt fat og fik i 1970’erne kultstatus og siden har det været et verdensomspændende modebrand. En ting der også kendetegner og understreger Birkenstocks globale brand, er det faktum, at rigtigt mange af deres sandaler er opkaldt efter konkrete byer og hovedstæder over hele verden.

 Årsagen til dette er at man hos Birkenstock ønsker at designe sko, som passer ind i lokale forhold for at give alle brugere en så behagelig oplevelse som muligt. Derudover har det også hjulpet dem med at skille sig ud i en ellers meget konkurrencepræget branche.

Eksklusivt udvalg med fokus på kvalitet

Hos HAUSFRAU finder du ikke det største udvalg af Birkenstock sandaler, men tilgengæld finder du alle de mest populære sandaler. Hos os finder du blandt andet den fantastiske Madrid-model samt selvfølgelig den ikoniske Arizona-sandal, som har været nogle af de mest populære modeller i årevis.

Alle vores varer er dog nøje udvalg for at matche vores øvrige produkter, hvor vi jo som bekendt har en forkærlighed for skandinavisk mode. Du har derfor rig mulighed for at finde både bukser, nederdele og t-shirts som vil matche vores sandaler rigtigt godt.

Altid hurtig levering og fri fragt ved 799,-

Hos Haus-frau ønsker vi ikke kun at give vores kunder det bedste udvalg fra førende tøj og sko-brands.

Vi ønsker også at give jer den absolut bedste service. Derfor sørger vi altid for at du får lynhurtig levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer, kommer frem. Derudover så tilbyder vi også fri fragt på alle køb over 799,- hvilket gælder for langt størstedelen af vores kunder, og særligt for køb af vores sandaler.

Du er også meget velkommen til at kigge ned i vores fysiske butik i Silkeborg. Her har vi massevis af fantastiske varer på lager, og vi kan også hurtigt hjælpe dig med at finde lige præcis det, som du søger efter.

Vi glæder os til at møde dig.