HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Birgitte Herskind

Indbegrebet af Nordisk stil

BIRGITTE HERSKIND er kvinden bag kollektionerne og brandet Birgitte Herskind. Birgitte Herskind dedikerede 35 år af hendes karrierer til mode, inden hun udtænkte et univers af mønstrer, kvaliteter og designs - som i 2007 udfoldede sig til mærket Birgitte Herskind. Birgitte Herskind er et brand med danske rødder, og holder i dag til i et kreativt designstudio i hjertet af København. Her lever hun sin drøm om at skabe kvalitetstøj til kvinder i udsøgte materialer, der balancerer det klassiske med det cool. 

København har altid været Birgitte Herskinds base og kilden til inspiration for hendes detaljerige og farvefulde designs. Hun er kendt for sine minimalistiske og monokrome silhuetter i nytænkende print i en stil, der formår at kombinere det klassiske med det moderne - det elegante og eksklusive med det rå, i designs der altid er både klædelige, ’wearable’ og i høj kvalitet. Birgitte Herskind leverer ambitiøse kollektioner af ansvarlige og moderne styles. Hver style er designet med innovation og defineret af legende silhuetter og forpligtet til bæredygtig forandring og socialt ansvar. Kollektionerne omfavner sensibilitet, lang levetid og holdbarhed. 

For Birgitte Herskind er kvalitet af højeste prioritet, hun brænder for smukke italienske metervarer, højere kvalitet og kortere leveringstid, hvorfor hun producerer størstedelen af sine designs i Europa. Birgitte Herskinds filosofi er for omtanke og økologi gennem hele processen i forhold til det omhyggelige udvalg af stof og håndværk af høj kvalitet fra deres europæiske leverandører.

Sorter stigende

2 vare(r)

1 til 2 ud af 2