HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Baum Und Pferdgarten - NEEDS kollektionen

uundværlig basis mode i god kvalitet

Needs kollektionen er en basis linje fra Baum Und Pferdgarten, som i Baum pigernes øjne er den type varer, man som kvinde SKAL have i sin garderobe, lækkert basis - men med lidt kant - a´la´Baum und Pferdgarten. Needs er således et fast program i Baum und Pferdgartens kollektion, som altid kan findes på deres lager, og som vi således altid kan skaffe hjem. 

Herunder finder du HAUS-FRAU udvalget af Baum und Pferdgartens Needs program, skulle der være størrelser, du savner, må du endelig kontakte os, så hjælper vi nemlig gerne med at skaffe det hjem til dig!

De to dygtige designer piger bag danske Baum und Pferdgarten, Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, etablerede deres spændende danske designerbrand i 1999, og siden de to kvinders møde på Danmarks Designskole har de over årene etableret sig som et af de absolut førende danske modebrands. Baum und Pferdgarten har modtaget et utal af priser og anerkendelser for deres spændende og innovative design, designerne arbejder sprælskt og legende med farver og snit, og du kan vide dig sikker på, at du fra Baum und Pferdgarten er hetl sikker på at købe dig noget unikt, hvad end du skal købe dig en ny kjole, ny bluse eller et par flotte nye bukser. Baums desing identitet er feminin men med kant, du vil med garanti opleve, at du bliver lagt mærke til og rost for din personlige stil, hvis du til en fest eller en frokost med veninderne ifører dig en smuk Baum bluse eller kjole. 

Vi er stolte forhandlere af Baum und Pferdgarten i Silkeborg

Vi har i HAUS-FRAU haft Baum und Pferdgartens lækre modetøj på hylderne i mange år, og vi er stolte af at være blandt deres udvalgte retailers, hos os finder du derfor sæsonens flotteste kjoler, bluser og bukser i spændende snit. Baum und Pferdgarten er dygtige til at designe smukke designerkjoler, du vil elske. Kjolerne er således oftest feminine - og med cool detaljer, der er tænkt over. 

Denim er et must derhjemme i skabet - Baum und Pferdgarten har også tænkt denim design ind i netop deres Needs program, så herfra får du enkle, cool bukser, nederdele og jakker i en klassisk mørkeblå denim. Der er tilmed en masse dejlig stretch i kvaliteten, så det er virkelig lækkert at have på, der er ingenting, der strammer. Denim er superfedt til de mere pyntede og feminine toppe, vi også har fra Baum und Pferdgarten, det er altid en rigtig god ide at mixe forskellige kvaliteter, noget råt til noget feminint og omvendt. 

Mange kvinder bruger en tynd top eller undertrøje under deres bluse eller skjorte, Baum har i NEEDS programmet inkluderet nogel virkelig gode toppe i en glat kvalitet, der er helt perfekte, og som skjorten udenover glider fint på. Der er jo ikke noget mere irriterende end når to kvaliteter ikke arbejder sammen og blusen sidder fast på indertoppen - det er der heldigvis råd for i Baum und Pferdgartens Needs kollektion. 

1 til 12 ud af 27