100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

BAUM UND PFERDGARTEN - udsalg af modetøj

Køb Baum und Pferdgarten på tilbud

I denne kategori finder du denne og tidligere sæsoners smukkeste styles fra det danske designermærke, Baum Und Pferdgarten til helt fantastiske nedsatte priser. De smukkeste kjoler, bluser og frakker nedsat online til gode udsalgspriser.

Kontakt os altid gerne, hvis du har brug for hjælp og vejledning, 8685 6567

OBS! Tilbudsvarerne fra Baum und Pferdgarten fra tidligere sæsoner hænger ikke fremme i butik, men ring eller spørg endelig!

Se vores store udvalg af seneste flotte kollektion fra BAUM UND PFERDGARTEN lige her

Sorter stigende

1-12 of 15

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 15

Baum und Pferdgarten er spændende dansk modetøj med kant

Flotte unikke kjoler og bluser i prints på udsalg

Det danske designermærke, Baum und Pferdgarten er sikre garanter for flot design af smukke kjoler i flotte print og bluser og skjorter i sæsonens smukkeste prints og farver. Rikke Baumgarten og Helle Hestehave har dannet cool designteam i 20 år, og Baum und Pferdgarten har igen og igen overrasket med imponerende kollektioner, der imponerer og efterspørges af modeinteresserede kvinder i både Danmark og udland.  

Baum und Pferdgartens designs imponerer altid. Sæson efter sæson formår de to dygtige designere at imponere med de flotteste kjoler og bluser, altid med et tvist og noget kant - det er vi vilde med! Og når man så oven i købet kan være heldig og købe designerkjoler på tilbud, så er man da født under en heldig stjerne! 

Baum und Pferdgarten leverer 4 årlige kollektioner, og i HAUS-FRAU er vi især glad for at købe Baums printede styles, som må siges at være en signatur fra de danske designere. Baum und Pferdgarten designer til dig, der kan lide den feminine stil med både blonder og flæser, detaljer i knapper og kontraster. Baum und Pferdgartens kollektioner rummer rig lejlighed til at gå all in på designet til nedsat pris fra top til tå, men det er naturligvis nemt for de fleste at style Baum looket til jeans eller klassiske bukser, du i forvejen har derhjemme i skabet.

De dygtige Baum und Pferdgarten piger