HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

BAUM UND PFERDGARTEN - udsalg af modetøj

Køb Baum und Pferdgarten på tilbud

I denne kategori finder du denne og tidligere sæsoners smukkeste styles fra det danske designermærke, Baum Und Pferdgarten til helt fantastiske nedsatte priser. De smukkeste kjoler, bluser og frakker nedsat online til gode udsalgspriser.

Kontakt os altid gerne, hvis du har brug for hjælp og vejledning, 8685 6567

OBS! Tilbudsvarerne fra Baum und Pferdgarten fra tidligere sæsoner hænger ikke ALTID fremme i butik, men ring eller spørg endelig!

Se vores store udvalg af seneste flotte kollektion fra BAUM UND PFERDGARTEN lige her

Sorter stigende

1-12 of 31

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 12 ud af 31

Baum und Pferdgartens spændende modetøj med kant

Flotte unikke kjoler og bluser i prints på udsalg

Det danske designermærke, Baum und Pferdgarten er sikre garanter for flot design af smukke kjoler i flotte print og bluser og skjorter i sæsonens smukkeste prints og farver. Rikke Baumgarten og Helle Hestehave har dannet cool designteam i 20 år, og Baum und Pferdgarten har igen og igen overrasket med imponerende kollektioner, der imponerer og efterspørges af modeinteresserede kvinder i både Danmark og udland. De dygtige Baum und Pferdgarten piger er i modeverdenen særdeles kendte og anerkendte, designerne har således ofte modtaget flotte anerkendende priser for deres indsats og bidrag til dansk design.  

Baum und Pferdgartens designs imponerer altid. Sæson efter sæson formår de to dygtige designere at imponere med de flotteste kjoler og bluser, altid med et tvist og noget kant - det er vi vilde med! Og når man så oven i købet kan være heldig og købe designerkjoler på tilbud, så er man da født under en heldig stjerne! 

Baum und Pferdgarten leverer 4 årlige kollektioner, og i HAUS-FRAU er vi især glad for at købe Baums printede styles, som må siges at være en signatur fra de danske designere. Baum und Pferdgarten designer til dig, der kan lide den feminine stil med både blonder og flæser, detaljer i knapper og kontraster. Baum und Pferdgartens kollektioner rummer rig lejlighed til at gå all in på designet til nedsat pris fra top til tå, men det er naturligvis nemt for de fleste at style Baum looket til jeans eller klassiske bukser, du i forvejen har derhjemme i skabet.

Når man handler tøj på udsalg eller på tilbud er det naturligvis vigtigt, at du får lavet et godt køb, du bliver glad for i flere sæsoner fremover. De fleste kvinder elsker lækkert design, og når der er tilbud på Baum und Pferdgartens lækre modetøj får man helt sikkert nyt og spændende modetøj i garderoben. Nogle kvinder elsker udsalg og andre bryder sig måske knapt så meget om det, for dem er det mere spændende at se, hvilke nyheder, der er kommet hjem - vi har heldigvis masser af udvalg af både Baum und Pferdgarten nyheder og udsalgsvarer. Modebilledet er så varieret i øjeblikket, så prints og farver kan nemt bruges mang sæsoner, fordi de kan mixes og kombineres med noget enkelt. Således er det spændende at style sit udsalgskup med noget af det, du har derhjemme i klædeskabet i forvejen. Oftest er det de færreste der kan se, om et print eller en farve stammer fra denne sæson eller fra en tidligere kollektion. Designernes farveskala er så varieret, så man ikke længere taler meget om 'sæsonens farver' men derimod mere, hvilke farver der har inspireret den enkelte designer. På den måde er der heldigvis altid lækkert modetøj i farver for alle, smag og behag er heldigvis forskellig og der er plads til personlig stil - også på budget.

Og skal du til sommerfest og har lyst til en flot og festlig kjole på budget, så er der masser af flotte designervarer på tilbud i HAUS-FRAU, så du kan følge dig spændende klædt på, uden at prisen klæder dig helt af.