100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

BAUM UND PFERDGARTEN

Den danske designerduo, Baum und Pferdgarten, med det selvkonstruerede og tyskklingende navn består af Helle Hestehave og Rikke Baumgarten, der siden 1999 har været på banen som designteam.

Baum und Pferdgartens tilgang til at designe er legende og humoristisk, og Baum und Pferdgarten pigerne boltrer sig således oftest i mangfoldige og overraskende farvekombinationer. Klassisk design tilsættes det avantgarde og skæve twist.

Baum und Pferdgarten skaber farverige toppe, skjorter, kjoler og tunikaer; Baum und Pferdgarten fører desuden en fast jerseylinje, hvor du således altid finder gode kjoler, t-shirts, nederdele og sweatshirts: et cool Baum und Pferdgarten look til rigtig gode priser. Også internationalt anerkendes designerne bag Baum und Pferdgarten for deres innovative designs og deres bidrag til udvikling af dansk mode. 

Unikt modetøj

Baum und Pferdgarten er i høj grad et unikt modebrand, da de skaber deres helt egne kollektioner. De to designere bag Baum und Pferdgarten er kendt for at lave innovativt modetøj, da de skaber kontraster med deres fantastiske designs.

Tøjet fra Baum und Pferdgarten er kendetegnet ved at have sin helt egen stil, som du ikke kan finde nogle andre steder. Tøjet har sine helt egne mønstre og innovative designs, som har været med til at gøre brandet så populært som det er i dag.

I kollektionerne fra Baum und Pferdgarten kan du finde prikkede, blomstrede og stribede bluser eller kjoler med fantastiske farvekombinationer. Samtidig kan du finde et udvalg af ensfarvede trøjer, der har et design, som er designet på måder, som du ikke ser nogle andre steder.

I vores store udvalg af tøj fra Baum und Pferdgarten kan du både finde tøj passer ind i din hverdagsgarderobe samtidig med at der er bredt udvalg af tøj der passer til festlige lejligheder.

Du kan fx friske din hverdagsgarderobe op med en af de unikke toppe som du finder i kollektionerne. Til festen kan du vælge en af de mange flotte Baum und Pferdgarten kjoler, som du finder i her på siden.

1 til 12 ud af 44