HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

Anonymous Copenhagen sko, pumps og sandaler

populært fodtøj med god komfort

Anonymous Copenhagen er sko, sandaler og støvler i enkelt og lækkert anvendeligt design. I Haus-Frau tiltaler det os virkelig at finde perfekte hverdagssko, støvler og hverdagssandaler, som har god komfort og tilmed er til gode priser.

De skønne og feminine TIFFANY pumps, som oftest fås i alle regnbuens farver er blandt ANONYMPUS kundernes yndlingssko, Tiffany skoen er åben i tåen og har en helt perfekt højde, der er super fin også som en pæn hverdagssandal til arbejdet. Tiffany sandalen kan bruges både med strømpe i og uden. Ud over den populære Tiffany model har Anonymous Copenhagen MASSER af andre skønne sandaler, pumps og sko i spændende designs, som vi er sikre på, du vil elske! En klassisk og velsidende pumpsko - eller stilet om man vil, er svær at finde, når pasform, pris og kvalitet skal gå op, vi er virkelig begejstrede for TRINI stiletten, en lukket pumpsko, som fås i varierende hælhøjder og farver, hos haus-frau i Silkeborg finder du således både Trini skoen i 55mm og i 75mm, vi har udvalgt smukke og klassiske rosa og khakigrønne farver, som i vore øjne er både delikate og afstemte til et lækkert look. 

Anonymous Copenhagen er hurtigt blevet til et internationalt brand. Firmaet blev grundlagt i København af Alexander Ziegler Petersen i 2012 og Anonymous fødtøj er i dag kendt i mange lande. 

Anonymous Copenhagen1 til 12 ud af 16

Enkelt skandinavisk design

Designet på skoene fra Anonymous Copenhagen er et enkelt design i en unik skandinavisk stil. Alle Anonymous Copenhagen skoene har et moderne, anvendeligt udtryk i de enkle linjer, du finder på sko og støvler fra Anonymous Copenhagen.

Det enkle design på skoene bliver dog tvistet af små detaljer, der gør skoene til noget helt særligt. Kollektionerne fra Anonymous Copenhagen er kendetegnet ved smukke silhuetter og skarpe linjer. Samtidig følger kollektionerne moden og skoene er derfor altid at finde i sæsonens farver.

Kvalitet og komfort

Hvert par sko fra Anonymous Copenhagen er lavet med fokus på kvalitet og komfort. Materialerne til skoene bliver nøje udvalgt fra producenter i Portugal og Italien. Det er med til at sørge for en kvalitet, der gør at du kan beholde et par sko i flere år. Du er derfor sikret et par kvalitetssko, når du vælger at par sko fra Anonymous Copenhagen.

Samtidig med fokus på design og kvalitet er det også vigtigt for Anonymous Copenhagen at alle deres sko har en god pasform, så der også bliver lagt fokus på komfort i udviklingen af hvert par sko.