100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

Anonymous Copenhagen sko

Anonymous Copenhagen er sko, sandaler og støvler i enkelt og lækkert anvendeligt design. I Haus-Frau tiltaler det os i særdeleshed at finde perfekte hverdagssko og hverdagssandaler, som har god komfort og tilmed er til gode priser. 

Anonymous Copenhagen er hurtigt blevet til et internationalt brand. Firmaet blev grundlagt i 2012 og er i dag kendt i mange lande. Anonymous Copenhagen blev stiftet og bliver løbende videreudviklet af Alexander Ziegler Petersen.

ANONYMOUS COPENHAGEN SKO


1 til 12 ud af 12

Enkelt skandinavisk design

Designet på skoene fra Anonymous Copenhagen er et enkelt design i en unik skandinavisk stil. Alle skoene har samtidig et anonymt udtryk, som er med til at føre de enkle linjer, der er på skoene fra Anonymous Copenhagen.

Det enkle design på skoene bliver dog tvistet af små detaljer, der gør skoene til noget helt særligt. Kollektionerne fra Anonymous Copenhagen er kendetegnet ved smukke silhuetter og skarpe linjer. Samtidig følger kollektionerne moden og skoene er derfor altid at finde i sæsonens farver.

Kvalitet og komfort

Hvert par sko fra Anonymous Copenhagen er lavet med fokus på kvalitet og komfort. Materialerne til skoene bliver nøje udvalgt fra producenter i blandt andet Italien. Det er med til at sørge for en kvalitet, der gør at du kan beholde et par sko i flere år. Du er derfor sikret et par kvalitetssko, når du vælger at par sko fra Anonymous Copenhagen.

Samtidig med fokus på design og kvalitet er det også vigtigt for Anonymous Copenhagen at alle deres sko har en god pasform, så der også bliver lagt fokus på komfort i udviklingen af hvert par sko.