HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

American Vintage - strik og cardigans

lækre basis strik og bløde cardigans

Velkommen i haus-frau.dk ✅Køb skøn strik, pullovers, cardigans og strikkjoler i bløde kvaliteter fra det gode franske mærke, American Vintage online på haus-frau.dk

American Vintage er kort og godt perfekt og enkel basis modetøj, helt enkelt i stilen og American Vintage tøj kan bruges og styles igen og igen. Besøg os i vores butik i Silkeborg, Nygade 9, og se vores virkeligt store American Vintage udvalg, eller shop nyhederne online lige her:

1 til 12 ud af 25

American Vintage er lækker basis modetøj

bedste cardigans og bløde striktrøjer

HAUS-FRAU i Silkeborg har solgt det franske basismærke, American Vintage igennem mange år, og vi kan stolte sige, at vi er blandt Danmarks absolut største forhandlere af det lækre modetøj. Kvinderne i Silkeborg har taget American Vintage til sig, og vi sælger masser af bløde American Vintage t-shirts, bluser og strik til loyale kunder, der værdsætter de lækre kvaliteter til gode priser. Mange kvinder og unge piger foretrækker tit helt enkelt hverdagstøj, som ikke kræver så megen styling eller detaljer, måske er det absolut tilstrækkeligt på arbejdet til dagligt at være i et par gode velsiddende jeans, sneakers og måske en langærmet bluse, t-shirt eller en helt enkel strikbluse. Så er det jo muligt at variere fint på sit personlige udtryk gennem valg af accessories, f.eks. flotte øreringe eller et cool Acne tørklæde. Når man føler sig godt tilpas i en god og nem hverdagsstil, så har det meget at sige, at tøjet er af en rigtig god kvalitet. Enkel stil er absolut god stil, og American Vintages stil er bestemt helt enkel og virkelig lækker. American Vintage er tilbagelænet stil i nogen bløde kvaliteter, der er nemme at bruge til jeans eller chinos. 

Cardigans fås i mange afskygninger - de ekstra bløde cardigans er bare bedst. Der findes de lækre og chunky oversize American Vintage cardigans, der er nemme at bruge - og svære at komme ud af;-) Cardigans i bløde mohair eller alpacca kvaliteter er luftige i kvaliteten og fluffy i overfladen, faktisk kan en lidt stor og chunky cardigan sagtens gøre det ud for en enkel forårsjakke, i hvert fald er det i bilen tit tilstrækkeligt at bruge cardiganen som let overgangsjakke.

Dejlig varm strik over skjorte

Blandt vores store udvalg af strik fylder Americna Vintages strik meget på hylderne. Vi har altid haft en forkærlighed for striktrøjer, fordi strik jo er ganske enkelt uundværligt i skabet, både sommer og vinter bruger kvinder strikkede bluser på arbejdet og i fritiden. Strik giver selvsagt en behagelig og varm følelse, der er svær at undvære, og strik er også en vigtig del af din daglige styling, idet du bruger strik over skjorten, over kjolen, til den sporty nederdel eller enkelt stylet hverdagsagtigt til jeans eller lange bukser. American Vintages strik er ensfarvet og oftest helt uden møsntre - det er det enkle og klassiske, designerne sværger til. I skabet er det uvurderligt at du altid har enkle basis bluser og basis t-shirts, som du altid føler dig godt tilpas i - ikke mere pjat der. Først og fremmest er det nem stil - for det andet ser det alitd godt og sikkert ud.

American Vintage strik er blødt i kvaliteten, og du kommer således ikke til at mærke den bløde uld, den er bare lækker og let at have på, naturligvis også med en tynd langærmet bluse under, om du føler for det. Cardigans kommer både med og uden bindebånd, og du bestemmer således selv, om du smaller de halvlange cardigans i blød strik ind eller du lader være - American Vintage har den rette vintage feeling, som bare altid fungerer lækkert i den daglige styling.