HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

American Vintage toppe 

kun 250,-kr.enkle basis toppe i blød kvalitet

Det franske mærke, American Vintage designer enkelt og behageligt hverdagstøj, vi elsker at have i vores garderobe. Gode toppe, t-shirts, strik og tilmed til rigtig attraktive priser, her finder du vores online udvalg af fine toppe fra American Vintage. American Vintage har i deres flotte kollektioner en helt særlig linje, som de kalder 'second skin'. Second Skin er som navnet indikerer en helt tynd basis bluse, der næsten ikke kan mærkes, og som er helt og aldeles fantastisk at have på under både skjorte og strik. Små tynde undertrøjer, du slet ikke kan undvære! De tynde toppe og bluser i den tynde kvalitet kalder American Vintage for MAS (Massachussetts) og MAS00 er således den helt tynde basistop i den tyndeste og let vævede bløde Supima bomuld, som er helt fantastisk at have på. MAS00 toppen sælges i små fine æsker til kun 250,-kr.

1 til 12 ud af 12

En god top er basis for din stil

Når vi klæder os på om morgenen er det for de fleste kvinde vigtigt, at man først og fremmest vælger noget tøj i skabet, som man føler sig godt tilpas i. Tøjet skal sidde behageligt og ikke genere kroppen i sine almene bevægelser. Mange kvinder sværger til naturlige tekstiler såsom bomuld, uld og silke, som er rare kvaliteter på kroppe, og som din krop kan ånd i og opføre sig naturligt og uhæmmet i. Aller inderst anbefaler vi dig at bruge en tynd basistop eller undertrøje i enten bomuld, uld eller silke. AMerican Vintage designer MASSER af varianter af toppe i blød bomuld, som også er nemt at have med at gøre, når toppen efter brug skal i vaskemaskinen. Der er toppe både med ærme og uden ærme, og MAS00 toppen fra American Vintage, som vi absolut vil anbefale dig at stifte bekendtskab med er et absolut super bud på en god tynd top til at bruge inden under en bluse eller skjorte. 

American Vintage er en lækkert fransk mærke, hvis fornemste mission er at designe enkelt og lækkert modetøj til kvinder, der ønsker blød komfort i deres valg af t-shirts, toppe og strik. Farveskalaen er enkel og lækker, og de gode klassiske farver som sort, carbon, hvid og et bredt spekter af grå er således altid en del af de flotte farver, du kan finde i vores udvalg af bluser fra American Vintage. Bluserne er ofte lidt rå og vintage i stilen, let flossede kanter, sømme i t-shirten, der vrider sig lidt casual, men det er en del af det udtryk, American Vintage gerne vil stå for. Lag på lag mode er lækkert, en oversize stil er lækker, og American Vintage er god til begge dele. Du får her således en enkel og nem hverdagsstil, men i bluser og strik i lækre kvaliteter, du bliver glad for - også i lang tid.   

Har du også set de mange flotte striktrøjer og cardigans fra American Vintage, vi har i haus-frau.dk - der er rigtig gode bud på en ny yndlingsstrik til dig fra American Vintage. En ekstra dejlig ting ved både bluser, t-shirts og strik fra American Vintage er, at det er et lækkert designermærke til rigtig gode priser. Du kan således købe de gode og absolut uundværlige JAC t-shirts i blød bomuld og viskose til bare 350,-/ 400,-kr.