100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

American Vintage - strik og cardigans

lækre basis strik og bløde cardigans

Køb skøn strik, pullovers, cardigans og strikkjoler i bløde kvaliteter fra det franske mærke, American Vintage, online på haus-frau.dk

American Vintage er perfekt basis mode, enkel i stilen og kan bruges og styles igen og igen. Besøg os i Silkeborg os se vores store uvalg, eller shop nyhederne online lige her:

Sorter stigende

8 vare(r)

1 til 8 ud af 8

American Vintage er musthave basis mode

bedste cardigans og bløde striktrøjer

HAUS-FRAU har solgt det franske basismærke, AMerican Vintage igennem mange år, og vi kan stolte sige, at vi er blandt Danmarks største forhandlere af det lækre modetøj. Kvinderne i Silkeborg har taget American Vintage til sig, og vi sælger masser af bløde American Vintage t-shirts, bluser og strik til loyale kunder, der værdsætter de lækre kvaliteter til gode priser. 

American Vintage strik er blødt i kvaliteten, og du kommer således ikke til at mærke den bløde uld, den er bare lækker og let at have på, naturligvis også med en tynd langærmet bluse under, om du føler for det. Cardigans kommer både med og uden bindebånd, og du bestemmer således selv, om du smaller de halvlange cardigans i blød strik ind eller du lader være - American Vintage har den rette vintage feeling, som bare altid fungerer lækkert i den daglige styling.