HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

American Vintage - langærmede bluser

hverdagsbluser i god kvalitet

Tynde bluser under din strik, gode hverdagsbluser i både klassiske farver og sæsonfarver - her finder du HAUS-FRAU.dk online udvalget af de populære bluser fra det stærke franske mærke, American Vintage, som i al sin enkelhed er virkelig gode basis varer til gode priser. SON31 bluserne er bløde, langærmede bluser i en tynd, lækker sweatshirt kvalitet og med et lækkert vintage look, SON31 bluserne fås altid og i mange flotte farver.

1 til 12 ud af 21

Til hverdag er American Vintage skøn og enkel basismode 

Hverdagsbluser med et vintage look

American Vintage kvaliteterne er overvejende bomuld i forskellige udtryk, fx slub yarn vævninger, som er en flot og blød bomuldslvævning med let struktur, men American Vintage er altid super blødt og komfortfuldt. Ud over de rigtig gode langærmede hverdagsbluser finder du også fra sæson til sæson øvrige, mere delikate bluser med langt ærme, som f.eks. i viskosekvaliteten cupro, som af udseende minder om sandvasket silke, men som har viskosens kvaliteter, når det kommer til vask og pleje. 

Til hverdag har mange kvinder brug for at tøjet føles både nemt, enkelt og rart at have på. Hverdagstøjet skal være af en god kvalitet og til god pris, og så er det jo ikke så dumt at kigge på de flotte kollektioner fra franske American Vintage. Designet er enkelt og anvendeligt, og kvaliteten er altid i top. De gode bluser fra American Vintage bliver du simpelthen så glad for, fordi de kan bruges på så mange måder og fungerer perfekt til det meste. Det er i hvert fald nemt med en lækker langærmet bluse i en flot farve og med et lidt cool udtryk tilsat f.eks. et par seje ACNE STUDIOS jeans og sneakers, det er god og enkel stil, man føler sig godt tilpas i. American Vintage er glade for en bohemet lag-på-lag stil. Inderst er det fantastisk at have deres såkaldte 'Second Skin' på i det program, American Vintage kalder MAS (opkaldt efter byen Massachussetts) - ultratynde basisbluser i den fineste og tynde pima bomuld, som du bliver helt afhængig af at have på allerinderst under både bluser, skjorter, strik og kjoler. MAS fås både som top MAS00 og som tynd langærmet bluse MAS04. Tilmed har American Vintage for ganske nylig sendt MAS bluserne ud i butikkerne pakket i små fine æsker, der er oplagte at give som gave til din mor, din veninde eller en anden sød pige, der har fortjent en bluse af allerblødeste slags. Der er jo nogen kvinder, der er lidt sarte i det, og som ikke bryder sig om at have strikbluser direkte mod huden, og for dem er Second Skin linjen helt perfekt - så kan du holde varmen i en lækker strik, og føle diggodt tilpas inderst, fordi du har den bedste og tyndeste bluse under.  

SON31 (Sonoma) er en absolut yndlingsbluse med lange ærmer. Her får du virkelig en skøn basisbluse, der kan beskrives som en blanding mellem en langærmet t-shirt og en sweatshirt, det er virkelig en god bluse, som mange HAUS-FRAU kunder virkelig elsker. SON31 er også slub yarn vævet og har slanke raglanærmer, flot halsudskæring med rå kanter, dette lidt slidte vintage look er på alle SON31 blusens kanter. 

Gode bluser kan man aldrig få nok af. Er blusen tilmed i blød bomuld, som er supernem at have med at gøre i vask, for ved 30grader eller 40grader bliver blusen naturligvis hurtigt klar til brug igen. American Bluserne er på alle måder den perfekte hverdagsbluse, som er så nem at bruge til en helt enkel og pæn hverdagsstil. 

American Vintage bruger Supima bomuld. Supima bomuld tegner sig for blot cirka tre procent af den årlige bomuldsproduktion i USA - med sin finhed og længere hæftelængder er Pima bomulden en førsteklasses bomuldsfiber. Supima har overlegen styrke sammenlignet med et produkt lavet af oplandsk bomuld eller Pima-blandet bomuld, men Supima forbliver utroligt blødt. Supima er i øvrigt en non-profit organisation (bestyrelsen sammensat af bomuldsavlere fra Pima). 

Tag et kig på den store, flotte AMERICAN VINTAGE kollektion på haus-frau.dk - vi køber altid et stort udvalg hjem til vores kunder, som elsker American Vintage for den enkle stil, som også du bliver vild med!