100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

American Vintage - langærmede bluser

hverdagsbluser i god kvalitet

Tynde bluser under din strik, gode hverdagsbluser i både klassiske farver og sæsonfarver - her finder du HAUS-FRAU.dk online udvalget af de populære bluser fra det stærke franske mærke, American Vintage, som i al sin enkelhed er virkelig gode basis varer til gode priser. SON31 bluserne er bløde, langærmede bluser i en tynd, lækker sweatshirt kvalitet og med et lækkert vintage look, SON31 bluserne fås altid og i mange flotte farver.

1 til 12 ud af 13

Til hverdag er American Vintage skøn og enkel basismode 

Hverdagsbluser med et vintage look

American Vintage kvaliteterne er overvejende bomuld i forskellige udtryk, slub yarn vævninger, men altid super blødt og komfortfuldt. Ud over de rigtig gode langærmede hverdagsbluser finder du også fra sæson til sæson øvrige, mere delikate bluser med langt ærme, som f.eks. i viskosekvaliteten cupro, som af udseende minder om sandvasket silke, men som har viskosens kvaliteter, når det kommer til vask og pleje. 

Til hverdag har mange kvinder brug for, at tøjet er nemt, enkelt og rart at have på. Hverdagstøjet skal være af en god kvalitet og til god pris, og så er det jo ikke så dumt at kigge på de flotte kollektioner fra franske American Vintage. Designet er enkelt og anvendeligt, og kvaliteten er altid i top. De gode bluser fra American Vintage bliver du simpelthen så glad for, fordi de kan bruges på så mange måder og fungerer perfekt til det meste. Det er i hvert fald nemt med en lækker langærmet bluse i en flot farve og med et lidt cool udtryk tilsat f.eks. et par seje ACNE STUDIOS jeans og sneakers, det er god og enkel stil, man føler sig godt tilpas i.

Tag et kig på den store, flotte AMERICAN VINTAGE kollektion på haus-frau.dk - vi køber altid et stort udvalg hjem til vores kunder, som elsker American Vintage for den enkle stil, som du bliver vild med!