100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

American Vintage - enkelt modetøj til gode priser

yndlings basic wear + det løse

Franske American Vintage gjorde sit indtog i modebilledet i 2005, og American Vintage har formået at skabe en egen unik stil udført i et afslappet og simpelt look; en stil, der uden tvivl appellerer til mange kvinder, der netop værdsætter en ’vintage feeling’ i t-shirts, bluser, toppe, strik, cardigans; American Vintage er udført i bløde, komfortable kvaliteter, og som desuden let kombineres med øvrige favoritter i klædeskabet. I HAUS-FRAU er vi bestemt også begejstrede for American Vintage, og hos os finder du således altid et stort og varieret udvalg fra det lækre, franske American Vintage. 

AMERICAN VINTAGE


1 til 12 ud af 53

American Vintage er enkel stil i bedste kvalitet

t-shirts, bluser og god strik

Udover klassikerne såsom de A-formede JAC51 t-shirts fra American Vintage, samt de ultratynde basictoppe i serien Los Angeles (LA), der intet fylder og som er absolut skønne at have på allerinderst, har vi American Vintages kollektion særdeles bredt repræsenteret i forretningen. American Vintage er i det hele taget et lækkert basic mærke, hvorfra du selvfølgelig også finder de bedste strikbluser og striktrøjer i bløde og lækre kvaliteter, American Vintage er overvejende fransk, afslappet stil, så looket er typisk lidt oversize og relaxed.

Køb fra American Vintage skønne, lange cardigans i blød kvalitet, der ikke kradser. Cardigans fås både i klassiske og i sæsonfarver, du svøber dig i og føler dig godt tilpas i. med det samme. American Vintage er i det hele taget perfekt, enkel hverdagsstil, hvor du altid let kan variere eller pifte dit American Vintage udtryk op med lækre accessories.