Strik er godt hverdagstøj 

Aiayu strik i god kvalitet - og med god samvittighed

Danske Aiayu er synonymt med lækker strik, og strik design var således udgangspunktet i den opstart, designerne bag Aiayu etablerede i 2005 i København. Siden da er successen og kendskabet til mærket Aiayu støt vokset med årene, og brandet Aiayu er med sine enkle, stilsikre designs således udviklet sig til et et top lækkert og poulært brand, der appellerer til bevidste og modebevidste kvinder, der foretrækker god og enkel kvalitet i et langtidsholdbart design. Aiayu udstråler skandinavisk enkelhed og underspillethed, og det er derfor bluser og skjorter, man har i sin garderobe LÆNGE - enkelt og godt hverdagstøj i allerbedste kvalitet.

hvad er cashllama?

Siden Aiayus spæde start i 2005 har cashllama ulden været en kvalitet, AIAYU arbejder kontinuerligt med. Cashllama er de inderste luxusfibre fra lamaens uld, og cashllama uld er således sydamerikansk pendant til den bløde og mere velkendte cashmere luksus uld, denne med oprindelse i Asien. Babylama uld/ cashllama uld produceres i Bolivia, hvor lamaerne lever. Danske Aiayu aftager størstedelen af cashllama ulden produceret på den bolivianske strikvirksomhed i La Paz, Bolivias hovedstad. Dygtige bolivianske kvinder og mænd strikker således skandinavisk underspillet design ind i de bløde lamauld kvaliteter, som så mange danske kvinder har fået øjnene op for. Og har du først investeret i den lækre Aiayu strik, så ved du, hvorfor det koster lidt ekstra. Cashllama ulden er både stærk og robust, den kradser ikke og AIAYUs uld holder dig både dejligt varm og giver dit striklook gennemført finesse. Aiayus strik beholder man i mange år. Strikken bevarer sin pæne overflade uden at peele, og de underspillede strikmønstre bliver du ved med at holde af. 

Gå direkte til andre populære AIAYU kategorier:

skjorter   AIAYU DOMUS home / lounge wear    pyjamas sæt   udsalg  

Er du bare i det hele taget VILD med lækker strik, så vil vi anbefale dig at kigge på strik fra et par af vores øvrige brands, der hos os er populære for strikdesign og blød kvalitet:


TIdligere sete produkter

Hurtig Levering

1-2 dages levering

Fri Fragt

Gratis fragt over 599,-

Nem Retur

 Altid 14 dages returret

Mangler du hjælp?

Kontakt os på (+45) 86 85 65 67