HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

AIAYU - skjorter i 100% økologisk bomuld

enkle skjorter til hverdag i blød bomuld

Gode skjorter i klassiske basis farver er et musthave for mange kvinder, og fra danske Aiayu kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på de klassiske Aiayu shirt skjorter, som med deres gode enkle snit og rummelige let oversize stil bliver en basic yndling for mange kvinder. Det særdelesanerkendte danske mærke, AIAYU producerer skjorter og strik i samarbejde med Danida - dette med stort fokus på Fair Trade, uddannelse, social ansvarlighed og miljørigtig produktion. 

Eventyret om AIAYU startede ud i 2005 med primært design af strik og strik accessories, siden hen er de skønne fairtrade fremstillede skjorter i blød og lækker 100% økologisk bomuld kommet til, find både den oversize skjorte, Aiayu shirt og den lidt smallere version, Aiayu shirt slim, som er yndlingsskjorter for mange hengivne AIAYU kunder. 

1 til 11 ud af 11

Gode skjorter kan man aldrig få nok af 

klassisk og enkel i snittet

Klassisk er ALTID moderne - og klassisk stil appellerer til mange modeinteresserede kvinder, og en enkel skjorte i klassisk hvid eller lyseblå farve er vel et decideret must have? Det enkle går i hvert fald aldrig af mode, og det er nem hverdagsstil at stikke i sine yndlings jeans, et par lækre støvler eller sko og en god klassisk Aiayu skjorte. De gode oversize skjorter, Aiayu shirt har en fin knap detalje ved ærmet, hvor man elegant og lækkert kan smøge ærmerne op til en flot afslappet længde, det ser så fint ud!

Skjorter bruger vi også både sommer og vinter, og det er skønt at gå i lag-på-lag mode, hvor de bløde bomudskvaliteter er behagelige at bruge inderst inde, mange kvinder sværger også til såkaldt rene materialer, hvor den 100% økologiske bomuld er noget af det lækreste bløde, man kan tænke sig.

Aiayu designer både skjorter og skjortekjoler i den bløde bomuld, og hver sommer elsker vi at tage de enkle shorts ligeledes i blød bomuld på, det er skøn og underspillet stil til en enkel t-shirt og et par lækre sandaler.