HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

AIAYU skjorter og strik

Flot udvalg af bæredygtig dansk design 

Se hele vores online AIAYU udvalg herunder, eller kom HURTIGERE til de mest populære kategorier strik, skjorter, accessories via GENVEJENE.

Aiayu (som betyder ’sjæl’ på det bolivianske Aymara sprog) har sit udspring i bæredygtig, danskdesignet kvalitetsstrik, fabrikeret i højlandet i Bolivia. Aiayu er etableret i København i 2005 af Maria Høgh Heilmann og Marie Worsaae. Senere kom AIAYUs lækre og bløde skjorter, bukser og skjortekjoler i blød 100% økologisk bomuld til, og seneste skud på AIAYU stammen er bolig tekstilerne i linjen AIAYU DOMUS, som vi også har et fint og lækkert udvalg af i haus-frau.dk

Aiayu1 til 12 ud af 71

Aiayu er strikvarer i høj kvalitet

De vidunderlige og tidløse Aiayu strikvarer udføres i den helt særlige og eksklusive lamauld, cashllama, som først og fremmest er skøn at iklæde sig. Aiayu udstråler følelsen af elegance og afslappet luksus: uforgængelige cardigans, bluser og strikkjoler udført i de smukkeste strikmønstre.

Et kendetegn for Aiayu strik er de populære clutches og punge, som er håndstrikkede og med fokus på høj kvalitet. Pungene er fantastiske, til dig, der gerne vil have en flot accessorie til dit hverdagslook eller til festen, som en lille detalje til det øvrige festtøj.

Fair Trade og økologisk bomuld

Aiayus produktion er opbygget i et samarbejde med Danida, som er mundet ud i et fair Trade projekt med fokus på uddannelse, social ansvarlighed og miljørigtig produktion af Aiayu strik i Bolivia.

Siden har AIAYU sat lækre skjorter, shorts og accessories i 100% økologisk bomuld i søen fremstillet i Indien. Aiayu accessories tæller også de fine, håndstrikkede Helen clutches, med eller uden kæde. Aiayu har over årene opnået stor anerkendelse for dette gennemførte projekt, og senest i 2012 belønnedes deres flotte arbejde med Dansk Fashion Awards Etiske Pris.

Kvalitet til flere lejligheder

I vores udvalg af tøj fra Aiayu finder du lækkert designertøj til flere forskellige lejligheder. Aiayu er typisk tøj, der passer perfekt til lækkert hverdagslook, som fx en varm cardigan eller en lækker strikbluse.

I kollektionerne finder du også de populære skjorter i 100% øko certificeret bomuld fra Aiayu, der er perfekte til de lenkel, lækker stil eller under en af de lækre strikbluser.

Samtidig har Aiayu fx også lavet en dejlig blød badekåbe, der er perfekt til en afslappende søndag morgen, hvor du går rundt hjemme og samler energi til en ny uge.