100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

AIAYU

Se hele vores online AIAYU udvalg herunder, eller kom HURTIGT til de mest populære kategorier via GENVEJENE.

Aiayu (som betyder ’sjæl’ på det bolivianske Aymara sprog) er bæredygtig, danskdesignet kvalitetsstrik, fabrikeret i højlandet i Bolivia. Aiayu er etableret i København i 2005 af Maria Høgh Heilmann og Marie Worsaae.

Strikvarer i høj kvalitet

De vidunderlige og tidløse Aiayu strikvarer udføres i den helt særlige og eksklusive lamauld, cashllama, som først og fremmest er skøn at iklæde sig. Aiayu udstråler følelsen af elegance og afslappet luksus: uforgængelige cardigans, bluser og strikkjoler udført i de smukkeste strikmønstre.

Et kendetegn for Aiayu strik er de populære clutches og punge, som er håndstrikkede og med fokus på høj kvalitet. Pungene er fantastiske, til dig, der gerne vil have en flot accessorie til dit hverdagslook eller til festen, som en lille detalje til det øvrige festtøj.

Fair Trade og økologiske bomuld

Aiayu opbygget i et samarbejde med Danida, som er mundet ud i et fair Trade projekt med fokus på uddannelse, social ansvarlighed og miljørigtig produktion i Bolivia.

Senest har AIAYU sat lækre skjorter, shorts og accessories i 100% økologisk bomuld i søen fremstillet i Indien. Aiyu accessories tæller også de fine, håndstrikkede Helen clutches, med eller uden kæde. Aiayu har over årene opnået stor anerkendelse for dette gennemførte projekt, og senest i 2012 belønnedes deres flotte arbejde med Dansk Fashion Awards Etiske Pris.

Kvalitet til flere lejligheder

I vores udvalg af tøj fra Aiayu finder du lækkert designertøj til flere forskellige lejligheder. Der er både tøj, der passer perfekt til hverdagslooket som fx en varm cardigan eller en lækker strikbluse.

I kollektionerne finder du også de populære skjorter fra Aiayu der er perfekte til de lidt finere lejligheder, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit look.

Samtidig har Aiayu fx også lavet en dejlig blød badekåbe, der er perfekt til en afslappende søndag morgen, hvor du går rundt hjemme og samler energi til en ny uge.   

Sorter stigende

1-12 of 20

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 20