HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP

ACNE STUDIOS

Det svenske mærke Acne Studios er om nogen en ægte skandinavisk stjerne på den internationale modehimmel. På den ene side er Acne Studios altid eksponent for uforudsigeligt, progressivt og kantet design, men samtidigt har Acne Studios også stærke bud på enkle klassikere til basis garderoben, gode t-shirts og enkle Ferris sweat bluser. Mange kvinder har Acne Studios jeans som deres absolut yndlings, og det er selvfølgelig ikke uden grund: Acnes jeans har cool design, perfekt pasform og lang holdbarhed; velkendte jeansmodeller i det nye jeans program, 'Blå Konst' som midwaist modellen Climb og highwaist modellen Peg er blandt HAUS-FRAU’s favoritter. En dejlig ting på + siden er, at Acnes jeans er produceret i Italien, hvilket garanterer dig for jeans i en super kvalitet.

Den lange, åbne og ultra populære mohaircardigan Raya cardigan og Jensen støvler for at nævne et par af Acne Studios øvrige store hittere. Acne Studios er en god blanding af det rå, det casual og det feminine. I HAUS-FRAU fører vi et varieret udvalg af Acne Studios kollektioner, der leveres 4 gange årligt.

Kig dig omkring i vores udvalgte sortiment af lækre Acne Studios modetøj, eller besøg os gerne 'live' i HAUS-FRAU, Nygade 9, Silkeborg.

 

Acne Studios
1 til 12 ud af 37

Cool, enkel modetøj i allerbedste kvalitet

Acne studios er skarpt internationalt designer tøj

Vi må sige, at vi i haus-frau er særdeles stolte over at have det svenske Superbrand, Acne Studios i vores brand portefølje. Acne Studios finder du kun hos absolut udvalgte retailers i Danmark samt i deres flagship store i København, derfor gør vi os ekstra umage med at vælge dig det helt rigtige Acne modetøj udvalg, når vi 2 gange årligt tager til byernes by, Paris for at købe nyhederne fra Acne Studios med hjem til vore begejstrede Acne kunder. Acne Studios er lidt en særlig stjerne på modehimlen, Acne Studios er særdeles internationalt anerkendt og har store markeder i hele verden, hvor masser af feinschmecker kunder har fundet vejen til virkelig god og underspillet skandinavisk stil med kant, nemlig Acne Studios' spændende og markante design. Det er afgjort interessant design, der både favner det enkle og kommercielle, såsom t-shirts, jeans, strik, men som ved siden af også præsenterer den krævende kunde for at ultra moderne design, der har helt sit eget unikke udtryk, og som du virkelig skal være en vaskeægte fashionista for at have mod til at iføre dig - i Japan og Asien i det hele taget elsker de Acne Studios for det knivskarpe og enkle design, de signifikante sko i de vildeste designs, hvorimod vi i Danmark overvejende går lidt mere enkelt til værks, når vi køber et lækkert stykke tøj fra det svenske modehus, Acne Studios.    

Acne Studios har de lækre og klassiske Canada tørklæder i blød 100% italiensk i lambswool alle deres kollektioner, og det er altid en stor fornøjelse at tage det store luksus unisex Canada tørklæde over sig, Canada tørklædet kan både bruges som halstørklæde over din vinterjakke eller som et lækkert blødt tørklæde, der er rart at have om halsen indendøre - tag det over en cool og enkel skjorte for et underspillet lækkert Acne look. Canada tørklæderne er i øvrigt en rigtig god gaveide, når du skal finde på noget lækkert at give i fødselsdagsgave eller julegave, dette tørklæde bliver alle glad for!