100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK

A PAIR

Det danske skomærke A Pair er etableret i København i 1995 af Lise Freiesleben Hjort og Claus Hjort. Parrets ambition er smukke sko og støvler i et enkelt design, ydermere er alle A Pair sko fremstillet i Italien og er af ypperste kvalitet.

Sorter stigende

1 vare(r)

1 til 1 ud af 1

Stilrent fodtøj

I A Pairs kollektion, der lanceres to gange årligt, finder man altid både elegante stiletter, høje og lave sandaler, ballerinasko samt støvletter. A Pair fodtøj er stilsikker luksus, der tilfører feminint raffinement og klasse til dit look.

Apair sko er perfekte til den modebevidste kvinde, der gerne vil tilføre et par luksuriøse sko til hverdagslooket eller de mere festlige lejligheder.

Designet af skoene fra Apair er en unik blanding af de skandinaviske udtryk samlet med den italienske skrædderstil, som giver de stilrene sko, som du kan finde, når du kigger på kollektionerne fra A Pair.

Sko til den kvalitetsbevidste kvinde

Apair sko er desuden fremstillet på de bedste fabrikker i Italien, så du er sikker på at købe dig et produkt i virkelig høj kvalitet. Det er med til at gøre, at Apairs kundekreds i høj grad består af kvalitetsbevidste kvinder, der godt kan lide at købe et kvalitetsprodukt fra A Pair.

Når du køber et par Apair sko, er du altid sikker på at få et par kvalitetssko som du kan bruge i mange år. Den stilrene stil fra Apair sikrer nemlig at skoene nemt kan bruges i flere sæsoner. De rene linjer på skoene sikrer et par sko, som altid passer til dit look.

Fodtøj til enhver lejlighed

I Apairs kollektioner finder du et stort udvalg af forskellige sko, der kan bruges til enhver lejlighed. Hvad enten du mangler at par sko til hverdagslooket, arbejde, fest eller en aften med veninder kan du finde et par sko der passer til fra A Pair.

Til hverdag kan du vælge et par fede sneakers eller et par korte støvler der fx er perfekte til de kolde vintermåneder. Til sommerperioden kan du finde en Apair sandal, som kan give et lækkert sommerpust til dit sommerlook. Du kan både finde et par flade apair sandaler, til når du skal gå langt og et par sandaler med hæl til sommerfesterne. Du kan fx bruge de populære A Pair 50630 Sandal.

Til de resterende fester, kan et par støvletter, som fx A Pair støvlet, gøre underværker for dit festlook. Og så er der selvfølgelig også de helt klassiske ballerina sko der er perfekte til det enkle festtøj, og som samtidig også kan bruges til hverdag eller arbejde.

 

Køb A Pair støvler og sko hos HAUS-FRAU: se vores store, fine udvalg i butikken samt på vores webshop.