FRI FRAGT OVER 599 DKK / FYSISK BUTIK / HURTIG LEVERING 1-3 DAGE
Sorter faldende

9 indlæg

Lise og Lene på åbningsdagen i Nygade 9ÅRET DER GIK: 2019 I HAUS-FRAU

Sikke et år vi kan se tilbage på! Et år, hvor lange overvejelser hen over sensommeren endte i den helt store beslutning, nemlig en flytning af vores forretning. Efter 13 år på Tværgade genåbnede vi således 22. november i nye lokaler på Nygade 9, af mange i Silkeborg kendt som den gamle Fleur lingerie butik. Vi vil gerne endnu engang sige af hjertet TAK for den varme og positive modtagelse af vores nye, smukke butik. Vi er selv meget glade for resultatet, som vi synes, er både stemningsfuldt og luftigt med god plads til præsentationen af den enkelte vare - og som noget helt nyt med kun én af hver style hængende fremme på stativerne. Herudover har vi indrettet os med et åbent kontor i forbindelse med forretningen, så vi altid er tæt på kunder og ekspeditioner. Det har været en spændende tid for os at udtænke 'det nye HAUS-FRAU', og vi håber, du allerede har taget dig tiden til at besøge os!

Butik eller showroom?

Vi har oplevet, at artiklen om os i den lokale avis i forbindelse med vores åbning tilsyneladende har givet flere kunder det indtryk, at vi nu udelukkende har showroom og webshop på vores nye adresse. Dette er ikke tilfældet! Vi er flere gange den sidste tid blevet stillet spørgsmålet, om vi stadig er en helt almindelig butik, hvor enhver kan komme ind fra gaden og handle? Svaret dertil er et klart og tydeligt JA! Intet har ændret sig på den front, og alle er som altid velkomne. Hos os finder du således fortsat det flotteste udvalg af både klassisk og cool mode fra store designmærker fra både ind- og udland. Vi har et udvalg af størrelser på lager, og vi vejleder som altid i vores ekspedition dig som kunde til det helt rigtige køb.

Nyt i HAUS-FRAU

Med vores flytning har vi valgt at ændre vores åbningstider. Det betyder, at vi som noget nyt har åbent 11-18 på hverdage, mens lørdagens åbningstid kl. 10-15 er uændret. Vi føler, dette tidsrum passer bedre til den tid, vi lever i, og vi håber, du tager godt imod det! Skulle du have brug for en aftale, der ligger udenfor almindelig åbningstid, er vi altid fleksible, kontakt os altid gerne herom!
Som noget nyt kan du nu også finde lækre coffee table books, duftlys og andre accessories til boligen hos os, ligesom vi har fået Aiayus Domus-linje i butikken med bløde og bæredygtige tekstiler til dit hjem.
Vores pop-up butik, der fungerede under vores flytning, har vi valgt at fortsætte med. Den skifter navn til Haus-Frau Outlet og vil som udgangspunkt holde åben om lørdagen. Du kan følge outlet-butikken på Instagram på @hausfrau_outlet

Opslået i Nyheder af Haus-Frau

Rodebjer

11/04/2019 15.58

RodebjerRODEBJER

 Rodebjer står for tidløst design, løse silhouetter og ofte farverige og kunstneriske print. Designeren bag, svenske Carin Rodebjer, er bl.a. inspireret af kunst og kultur, feminisme og af stærke og passionerede personligheder. Naturens egne materialer som silke, viskose, uld og bomuld er de foretrukne.

Rodebjer blomsterprint1. Rodebjer Adania bluse: 2500,00 DKK |  2. Rodebjer Irmaline Nederdel: 3700,00 DKKInspirationen til dette smukke blomsterprint kommer fra et tapet i Carin Rodebjers sommerhus. Mønsteret hedder på svensk Ros och lilja, på dansk: Rose og lilje, og er et oprindeligt design fra 1946 af den svenske keramiker og tekstildesigner Gocken Jobs.3. Rodebjer Paloma twill bukser: 2000,00 DKK

Rodebjer blomsterprint


Alpaca strik

1. Rodebjer Carrie strik: 2400,00 DKK - (Carrie fåes også i grå.)


Rodebjer silke1. Rodebjer Cherry kimono: 1600,00 DKK | 2. Rodebjer Astrud bukser: 1600,00 DKK

 
De fine blå og sorte silkedele er i 100% råsilke. Det betyder, at kvaliteten er en anelse kraftigere, og at teksturen i stoffet træder tydeligere frem, bl.a. med små nister i vævningen. Det er med til at give tøjet kant, samtidig med at silkens unikke egenskaber er bevaret. 
 

3. Rodebjer Ester jakke: 2600,00 DKK | 4. Rodebjer Astrud bukser: 1600,00 DKK |
5. Rodebjer Vanja skjorte: 1600,00 DKK (Vanja fåes også i hvid.)

Rodebjer silke


Rodebjer

1. Rodebjer Vala bluse: 1200,00 DKK | 2. Rodebjer Cati nederdel: 1600,00 DKK  (Cati fåes også i sort) | 3. Rodebjer Andriana kjole: 2000,00 DKK - (Andriana fåes også i sort.)


Rodebjer

1. Rodebjer Holmvi bluse: 2300,00 DKK

Rodebjer

1. Rodebjer Vigga bluse: 1300,00 DKK

Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

Forårsjakker

28/03/2019 13.53

Forårsjakker

STAND Tasia jakke i fake pyton: 2.100 kr. | OH! By Kopenhagen Fur Emily taske: 2.300 kr. | OH! by Kopenhagen Fur Royal jakke: 4.500 kr. | ATP Atelier Chianni støvle: 2.600 kr. 

FORÅRETS JAKKER

En ny sæson er lig med nyt overtøj. Det er ved at være tid til at lægge de tunge vinterjakker væk og finde de lette overgangsjakker frem i stedet. Her giver vi dig nogle bud på, hvordan din nye jakke kan se ud dette forår. Vi har både 'de vilde' jakker, 'de pæne' jakker og 'de praktiske' jakker, og vi har kraftige strikjakker, som du både kan bruge som cardigan og som jakke her i overgangen mellem sommer og vinter. Vi viser dig også nogle af de mange flotte accessories, sko, tasker og smykker, der pryder vores butik lige nu, og som vil være med til at give din jakke og dit outfit det sidste pift.

Tak fordi du kigger med.
forårsjakker

Busnel Aimée strikjakke: 4.400 kr. | ATP Atelier taske: 2.900 kr. | Studio Loma armbånd: 1.600 kr. 

stand jakke

sko

Stand jakke: 2.600 kr. | Royal Republiq sko: 1.200 kr. 

jakke

Mads Nørgaard Chillina jakke: 1.600 kr. | Mads Nørgaard Josephina jakke: 1.500 kr. | Royal Republiq sko: 1.200 kr. 

En ægte klassiker! Termo-jakken fra Mads Nørgaard er både pæn, lun og praktisk. Den lange model er dette forår med skønt blomstret for i lyserøde nuancer. Den korte model har læg i ryggen, der giver en fin og feminin pasform.

Busnel Victoria strikjakke: 3.600 kr. (Fåes også i sort) | Studio Loma Flora ørering: 600 kr. pr. stk. 

Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

Steamery Stockholm

02/07/2018 15.46

Steamery Stockholm

1. STEAMERY CIRRUS NO. 2 REJSE STEAMER, 2. STEAMERY PILO TEKSTIL SHAVER


SLUT MED STRYGEJERN OG STRYGEBRÆT!

Nu behøver det ikke længere være besværlig, at skulle finde både strygejern og bræt frem, for at stryge skjorten. Med steamers fra Steamery Stockholm, kan du nemlig nemt dampe dit krøllede tøj på en nem, hurtig og effektiv måde.


STEAMERY STOCKHOLM
Steamery Stockholm er et svensk firma grundlagt i 2014 i Stockholm af Martin Lingner og Frej Lewenhaupt. Med professionelle baggrunde i modeindustrien og med et afsæt i skandinavisk æstetisk, ny teknologi og bæredygtige værdier, er det firmaets ønske at gøre det nemmere for os alle at passe godt på vores tøj. Det første produkt, de udviklede, var den klassiske tekstil damper "Cumulus Home Steamer" til hjemmet. Efter succesen har de efterfølgende udviklet en rejse steamer og steamer til professionelt brug.

STEAMERY STOCKHOLM HOS HAUS-FRAU
Hos Haus-Frau forhandler vi de helt uundværlige accessories til dit tøj - damperen og tekstil-shaveren fra steamery Stockholm.Steamery Stockholm

Med damperen kan du sige farvel til dit klodsede strygejern og det uhåndterbar strygebræt og istedet dampe dit tøj glat og fint. Cirrus rejsesteamer er designet til, at fordele damp jævnt over dit tøj og glatte det perfekt ud. 

Steameren varmer op på 20-25 sekunder og kan indeholde 75 ml vand, hvilket giver damp til 6 minutters brug - hvilket er nok til at dampe et helt outfit. Vi forhandler damperen i rejsestørrelse, så du desuden nemt kan have den med i feriekufferten, den vejer kun 590 gram.

Det gode ved dampning er, at det skåner tøjet. Dampen genskaber stoffets naturlige form, det gør farven dybere, teksturen bliver klarer og rynker reduceres. Alle former for stoffer kan dampes uden risiko for krympning eller forbrænding.
Når du damper, dræber du endda også bakterierne i tøjet, og således opfriskes dine beklædningsstande også og derfor også mindre behov for hyppig vask.
En steamer fra Steamery Stockholm er helt sikker en investering, du ikke vil fortryde. Damperen fåes i farverne sort og pink.Steamery StockholmTEKSTIL SHAVEREN - STEAMERY PILO FABRIC SHAVER

Steamery Stockholm


Tekstil shaveren er et must-have til fjernelse af det uundgåelige fnuller, visse tekstiler danner på overfladen efter gentagen brug. Tekstil shaveren er udstyret med skarpe og stærke barberblade og en kraftig motor, der gør det let at fjerne uønsket peeling og fnuller fra overfladen af fx. strikkede tekstiller. På den måde kan du forlænge dine yndlingstrøjers levetid og få dem til at se og føle sig som nye igen. Shaveren er nem, at have med på farten og oplades via usb-stik. Den kan arbejde i 50 minutter på en fuld opladning.
Tekstil shaveren fåes i farverne sort og pinkSteamery Stockholm
Opslået i Nyheder af Haus-Frau

Nyheder fra Maria La Rosa

26/03/2018 12.00

Maria La Rosa


Maria La Rosa
er et ny ankommet mærke hos Haus-Frau. Maria La Rosa er et Italiensk mærke og alle deres tekstiler er håndlavet med traditionelle vævningsmetoder, som resulterer i eksklusive tasker af meget høj kvalitet. Tekstilerne er udviklet fra en tværfaglig tilgang til vævning, strikning, hækling og broderi. Materialerne er alle af naturlige fibre som bomuld, bast, linned, silke, chenille, kashmir og alpaca.

Hos Haus-Frau har vi netop fået en sending af de fine tasker ind ad døren. Taskerne er unikke, da vi selv har været med til at bestemme farver, vævning og materialer. 
Brug taskerne til enhver lejlighed, om det er til hverdag eller fest. Kombiner taskerne med et simpelt outfit, eller style taskerne med farverige kjoler for at få et festligt look. Vælg fx

  • Sun taske: Simpel og fin crossbody taske med magnetlukning
  • Space taske: Flot skuldertasker med lille kæde og vridlukning
  • Isa taske: Rund clutch med lynlås

Find taskerne her

Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

A'journey London

 

Vores nyeste brand på shoppen er A’journey London, som er lanceret af den danske modeekspert Malene Birger sammen med hendes nye business partner Malene Majlund. A’journeys london er baseret på deres passion for at rejse, og kollektionen er baseret på den simple idé at pakke en kuffert, samt antallet af styles der kan være i en kuffert. Det at kunne rejse med stil, og kunne kombinere funktion og skønhed er en vigtig faktor.

A’journey London præsenterer 2 små kollektioner, som leveres 2 gange om året, lige før ferien begynder – i slutningen af maj og derefter i november.  

Farvepaletten er neutral: mørkebrun, navy, sort og creme, med en flot “injektion” af fuchsia –  Malene Birgers yndlingsfarve.

Ovenover ser du Malene skjorten med lodrette sorte og hvide striber. Skjorten er fra A’journey Londons NO 2 kollektion. Brug Marlene skjorten sammen med den lette Dolly silkebuks, som har vidde ben og elastik i taljen. 

Opslået i Nyheder af Haus Frau

Nyhed fra Heartmade

26/01/2018 13.33

 

Vi har netop modtaget den nyeste kollektion fra danske Heartmade, som nu både kan findes i butikken og på webshoppen. Kjolen her i silke er en af vores favoritter med dens lette print og varme pink farve. Den runde hals, lange ærmer og de fine flæse detaljer, gør det til en klassisk og feminin kjole, som vi glæder os til at bruge hele foråret!

 

Find kjolen og resten af Heartmades kollektion på webshoppen.

Opslået i Nyheder af Haus Frau

Acne Studios trenchcoat

18/01/2018 14.30

 

 

 

I Haus Frau har vi netop fået denne trenchcoat fra Acne Studios hjem. Trenchcoaten er elegant i sit udtryk med den klassiske varme beige farve. Modellen hedder Anghelica Gab og har en lang længde, knapper på fronten samt bælte i taljen. Brug trenchcoaten åbenstående eller med bæltet i taljen, som giver den fineste silhouet. 

 

Prisen for trenchcoaten er: 5.500 ,-

 

Kom ind i butikken og se de nye Acne Studios efterårsvarer eller kontakt os gerne på mail kundeservice@haus-frau.dk eller på telefon 86 85 65 67. Vi står altid klar til at hjælpe dig og sender selvfølgelig gerne en pakke afsted mod dig! 

 

Se mere om Acne Studios

Opslået i Nyheder af Haus Frau

Den sorte kjole

05/01/2018 11.30

 

1. GANNI 2. GANNI 3. STINE GOYA

 

Pre forårskollektionen fra Ganni er netop landet i Haus Frau, og vi er helt vilde med denne klassiske sorte kjole. Kjolen har en løs pasform og detaljerede ærmer. Hvis du skal til fest denne weekend, så kunne du style den med de fineste røde sko med hæl og den feminine lille taske, som kan indeholde alle de små nødvendigheder. Se hele vores udvalg af kjoler.

 

 

Opslået i Nyheder af Haus Frau
Sorter faldende

9 indlæg