FRI FRAGT OVER 599 DKK / FYSISK BUTIK / HURTIG LEVERING 1-3 DAGE
Sorter faldende

4 indlæg

Vores T-SHIRTS

08/05/2018 13.06

T-shirt
1. HOPE ONE T-SHIRT 2. MADS NØRGAARD TRAPPY T-SHIRT 3. ACNE STUDIOS NASH T-SHIRT 4. FILIPPA K SWING T-SHIRT 5. AMERICAN VINTAGE T-SHIRT


T-shirten er din uundværlige ven i sommervarmen.


Vi har længe set t-shirten med masser af spektakulære, farverige prints og statements, og det er heldigvis en tendens, der fortsætter. Men! Den enkle basis t-shirt i god kvalitet er stadig ikke til at komme udenom. Derfor har vi også altid et bredt udvalg på lager i Haus Frau. Vi har de mange t-shirts i forskellige pasformer, fra A-facon til slim fit og oversize, med v-hals og bådudskæring, og i kvaliteter fra bomuld over hør til modal og lyocell. De forskellige kvaliteter falder forskelligt på kroppen og i kombination med de forskellige pasformer, er basis t-shirten ikke nødvendigvis ’bare’ basis, men også helt sin egen. Den kan nedtone et look, den kan fuldende et look, og den kan være din redning, når en tøjkrise er under opsejling.


Nørgaard på Strøget er kendt og elsket for sine ikoniske, langærmede 101 t-shirts i 100% bomuld, som vi forhandler i butikken. 101 blusen er noget helt særligt, da den er fremstillet i Danmark og blev designet helt tilbage i 1967 af Jørgen Nørgaard. T-shirten bliver fremhævet som et dansk design-ikon, og den er endda kommet på museum. Designmuseum Danmark i København har nemlig taget den ind i samlingen.  


Jørgen Nørgaards søn, Mads Nørgaard, er på samme måde kendt for sine t-shirts med korte ærmer, både helt korte som trappy t-shirten og lidt længere som trenza t-shirten og i forskellige kvaliteter som bomuldsrib og den lidt lettere jersey-kvalitet.


Filippa K laver klassiske styles i udsøgt kvalitet, og deres populære Elbow Sleeve Swing t-shirt i blød lyocell er virkelig behagelig at have på samtidig med, at den let blanke kvalitet løfter dit look. Vi har også fået den super lækre Swing short sleeve model, som er i 100% hør i butikken.


Fra Hope har vi de enkle klassiske og ensfarvede one t-shirts med en lidt bredere pasform og rund hals i en lækker blanding af bomuld og modal, og selvfølgelig et stort udvalg af de med god grund populære styles fra American Vintage. Herfra har vi den populære JAC51 t-shirt, med v-hals og let vidde. 


Fra Acne Studios har vi, de populære sprøde Nash Face t-shirts i bomuld samt Olga Linen t-shirten som er en mere oversized t-shirt i hør. Hør er naturens eget materiale og udmærker sig ved, at det er så nemt at have med at gøre. Det kan stryges skarpt og fint – og det kan stå i sin let krøllede version og se super tjekket ud samtidig.Se vores store udvalg af t-shirts lige her

Opslået i Favoritter af Hausfrau Hausfrau

Garderobe favoritter

23/01/2018 13.33

 

 

1. GRAUMANN 2. GRAUMANN 3. JULIE SANDLAU 4. GRAUMANN

5. RODTNES  6. AIAYU  7. ATP ATELIER

 

Hos Haus Frau elsker vi mode og de nyeste trends, men holder i lige så høj grad af de klassiske garderobe favoritter. De favoritter, som man finder frem igen og igen, og som kan redde enhver tøjkrise. Vi har fundet nogle af vores garderobe favoritter, som netop er landet i butikken og på webshoppen.

 

Den lette jakke fra Graumann har en lækker varm brun farve, som bliver en sikker favorit dette forår. Det samme gælder den stribede skjorte med de fineste detaljer, som passer perfekt sammen med de klassiske sorte bukser fra Graumann. Derudover mener vi, at den sande garderobe klassisker er den lette strikkede rullekrave fra Aiayu. Med dens lækre og eksklusive kvalitet og de fineste detaljer, er det et item som du altid vil have i din garderobe. Og kan vi ikke godt blive enige om, at et par gode sko, en lille taske og gyldne smykker er et must? Det mener vi.

 

Find dine egne garderobe klassisker i blandt vores nyheder

Opslået i Favoritter af Haus Frau

Selvforkælelse

20/01/2018 13.31

 

 

1. AIAYU  2. AMERICAN VINTAGE 3. MARIE STELLA MARIS

4. MARIE STELLA MARIS

 

Husker du at foræle dig selv i hverdagen? Det kan godt være svært at jungere med både arbejde, familie, veninder og indkøb. Vi mener dog at det er vigtigt, at give sig selv tid til selvforklælelse et par timer mindst én gang i ugen. Her er lidt inspiration til, hvordan du kan bruge din næste ledige dag.

 

Start med at tage din blødeste T-shirt på - vores favorit er denne T-shirt fra American Vintage, og svøb dig i en lækker badekåbe. Tænd bagefter et duftelys, for at sætte rammerne for hyggen. Dette duftelys fra Marie Stella Maris har den skønneste duft af hvid te med noter af citrus. Slut af med at pleje dine læber med læbepomade imens du sidder under tæppet med dit yngslings magasin.

 

God fornøjelse! 

 

Opslået i Favoritter af Haus Frau

En varm strik

16/01/2018 13.27

 

1. HEARTMADE 2. GANNI 3. GANNI  4. MADS NØRGAARD 5. MADS NØRGAARD

 

I den her kolde vintertid kan vi ikke komme i tanke om noget bedre end en varm strik, og lige nu kan du finde en masse i vores udsalg. Her ser du vores absolutte favoritter af lækre striks. Den brune strik fra Heartmade har de fineste detaljer med gyldne knapper på ryggen, som er en sand klassisker. Gannis strik og cardigan  tilføjer let farve til et outfit, imens de to striks fra Mads Nørgaard passer til et hvert outfit og har en skøn ribbet-struktur. 

 

Tag selv et kig på vores udsalg og find din favorit. 

 

Opslået i Favoritter af Haus Frau
Sorter faldende

4 indlæg