Lise og Lene på åbningsdagen i Nygade 9ÅRET DER GIK: 2019 I HAUS-FRAU

Sikke et år vi kan se tilbage på! Et år, hvor lange overvejelser hen over sensommeren endte i den helt store beslutning, nemlig en flytning af vores forretning. Efter 13 år på Tværgade genåbnede vi således 22. november i nye lokaler på Nygade 9, af mange i Silkeborg kendt som den gamle Fleur lingerie butik. Vi vil gerne endnu engang sige af hjertet TAK for den varme og positive modtagelse af vores nye, smukke butik. Vi er selv meget glade for resultatet, som vi synes, er både stemningsfuldt og luftigt med god plads til præsentationen af den enkelte vare - og som noget helt nyt med kun én af hver style hængende fremme på stativerne. Herudover har vi indrettet os med et åbent kontor i forbindelse med forretningen, så vi altid er tæt på kunder og ekspeditioner. Det har været en spændende tid for os at udtænke 'det nye HAUS-FRAU', og vi håber, du allerede har taget dig tiden til at besøge os!

Butik eller showroom?

Vi har oplevet, at artiklen om os i den lokale avis i forbindelse med vores åbning tilsyneladende har givet flere kunder det indtryk, at vi nu udelukkende har showroom og webshop på vores nye adresse. Dette er ikke tilfældet! Vi er flere gange den sidste tid blevet stillet spørgsmålet, om vi stadig er en helt almindelig butik, hvor enhver kan komme ind fra gaden og handle? Svaret dertil er et klart og tydeligt JA! Intet har ændret sig på den front, og alle er som altid velkomne. Hos os finder du således fortsat det flotteste udvalg af både klassisk og cool mode fra store designmærker fra både ind- og udland. Vi har et udvalg af størrelser på lager, og vi vejleder som altid i vores ekspedition dig som kunde til det helt rigtige køb.

Nyt i HAUS-FRAU

Med vores flytning har vi valgt at ændre vores åbningstider. Det betyder, at vi som noget nyt har åbent 11-18 på hverdage, mens lørdagens åbningstid kl. 10-15 er uændret. Vi føler, dette tidsrum passer bedre til den tid, vi lever i, og vi håber, du tager godt imod det! Skulle du have brug for en aftale, der ligger udenfor almindelig åbningstid, er vi altid fleksible, kontakt os altid gerne herom!
Som noget nyt kan du nu også finde lækre coffee table books, duftlys og andre accessories til boligen hos os, ligesom vi har fået Aiayus Domus-linje i butikken med bløde og bæredygtige tekstiler til dit hjem.
Vores pop-up butik, der fungerede under vores flytning, har vi valgt at fortsætte med. Den skifter navn til Haus-Frau Outlet og vil som udgangspunkt holde åben om lørdagen. Du kan følge outlet-butikken på Instagram på @hausfrau_outlet