Steamery Stockholm

1. STEAMERY CIRRUS NO. 2 REJSE STEAMER, 2. STEAMERY PILO TEKSTIL SHAVER


SLUT MED STRYGEJERN OG STRYGEBRÆT!

Nu behøver det ikke længere være besværlig, at skulle finde både strygejern og bræt frem, for at stryge skjorten. Med steamers fra Steamery Stockholm, kan du nemlig nemt dampe dit krøllede tøj på en nem, hurtig og effektiv måde.


STEAMERY STOCKHOLM
Steamery Stockholm er et svensk firma grundlagt i 2014 i Stockholm af Martin Lingner og Frej Lewenhaupt. Med professionelle baggrunde i modeindustrien og med et afsæt i skandinavisk æstetisk, ny teknologi og bæredygtige værdier, er det firmaets ønske at gøre det nemmere for os alle at passe godt på vores tøj. Det første produkt, de udviklede, var den klassiske tekstil damper "Cumulus Home Steamer" til hjemmet. Efter succesen har de efterfølgende udviklet en rejse steamer og steamer til professionelt brug.

STEAMERY STOCKHOLM HOS HAUS-FRAU
Hos Haus-Frau forhandler vi de helt uundværlige accessories til dit tøj - damperen og tekstil-shaveren fra steamery Stockholm.Steamery Stockholm

Med damperen kan du sige farvel til dit klodsede strygejern og det uhåndterbar strygebræt og istedet dampe dit tøj glat og fint. Cirrus rejsesteamer er designet til, at fordele damp jævnt over dit tøj og glatte det perfekt ud. 

Steameren varmer op på 20-25 sekunder og kan indeholde 75 ml vand, hvilket giver damp til 6 minutters brug - hvilket er nok til at dampe et helt outfit. Vi forhandler damperen i rejsestørrelse, så du desuden nemt kan have den med i feriekufferten, den vejer kun 590 gram.

Det gode ved dampning er, at det skåner tøjet. Dampen genskaber stoffets naturlige form, det gør farven dybere, teksturen bliver klarer og rynker reduceres. Alle former for stoffer kan dampes uden risiko for krympning eller forbrænding.
Når du damper, dræber du endda også bakterierne i tøjet, og således opfriskes dine beklædningsstande også og derfor også mindre behov for hyppig vask.
En steamer fra Steamery Stockholm er helt sikker en investering, du ikke vil fortryde. Damperen fåes i farverne sort og pink.Steamery StockholmTEKSTIL SHAVEREN - STEAMERY PILO FABRIC SHAVER

Steamery Stockholm


Tekstil shaveren er et must-have til fjernelse af det uundgåelige fnuller, visse tekstiler danner på overfladen efter gentagen brug. Tekstil shaveren er udstyret med skarpe og stærke barberblade og en kraftig motor, der gør det let at fjerne uønsket peeling og fnuller fra overfladen af fx. strikkede tekstiller. På den måde kan du forlænge dine yndlingstrøjers levetid og få dem til at se og føle sig som nye igen. Shaveren er nem, at have med på farten og oplades via usb-stik. Den kan arbejde i 50 minutter på en fuld opladning.
Tekstil shaveren fåes i farverne sort og pinkSteamery Stockholm