STORBYFERIE
Verdens storbyer er et yndet rejsemål, når kalenderen om lidt melder efterårsferie – og du er måske en af de heldige, der skal afsted? Men hvad skal du have med i din kuffert til Rom-Berlin-Barcelona-New York? Ud fra konceptet 'travel light' har vi sammensat en række outfits, hvor du med få skift går fra dag til aften. 

OUTFIT 1


Et godt tip, hvis man fx gerne vil have plads i kufferten til nye indkøb på sin ferie, er at tænke i outfits, hvor dele af outfittet kan genbruges fra dag til aften. Og ofte er det bukserne, der nemt kan gå igen. Til dagens oplevelser er de sat sammen med en cool sweat-shirt og lækre sneakers med glimmerstrømper i. Hjemme på hotellet skifter du sweat-shirten ud med en smuk bluse og et par fine støvler, og så er du klar til storbyen by night.


Filippa K Hudson bukser: 1700 kr.Isabel Marant Milly sweat: 1500 kr.Ganni Iris sneakers: 2500 kr.,
 Isabel Marant Elmira top: 2050 kr.Pomme d'Or støvle: 2250 kr. Jakke, taske og hue er fra Acne. Kontakt butikken på tlf: 8685 6567

OUTFIT 2


Det strikkede sæt fra Missoni gør dig velklædt og afslappet på samme tid. De hvide sneakers er med til at trække sættet 'ned på jorden' i løbet af dagen - samtidig med at de bærer dig rart igennem de mange kilometer, man ofte går på en storbyferie. Med den grå top sat til bukserne kører tone-i-tone looket igennem til aftenbrug, mens et par spidse støvler giver det sidste pift. 

Missoni bukser: 2500 kr., American Vintage top: 800 kr.Pomme d'Or støvle: 2250 kr.Missoni rullekrave: 2100 kr., Ganni Iris sneakers: 2500 kr. 

OUTFIT 3


Et par lækre jeans er altid en god idé i kufferten - ligesom behageligt fodtøj. Og i den henseende, synes vi, at de flade støvler med blød og kraftig bund er et oplagt alternativ til de ellers uundværlige sneakers. Den flotte strik får lidt rå kant sammen med skindjakken. Bemærk, hvordan vi har ladet den samme jakke gå igen til alle outfits. Til aften foreslår vi her en komplet make-over - så af med jeans og strik, og hop i stedet i en smuk kjole i let materiale, der fylder og vejer minimalt i kufferten. 

Isabel Marant Jina kjole: 3800 kr.Isabel Marant Dewina støvle: 4000 kr.Graumann Zola strik: 1900 kr.Pomme d'Or støvle: 2000 kr., Acne Climb jeans: 1600 kr. Kontakt butikken

OUTFIT 4


Den super flotte strik med guldknapper udgør nemt et alternativ til overtøj på en mild efterårsdag i storbyen. Den får et afslappet og cool look med en enkel, hvid t-shirt i et lækkert materiale under, og her kan du vælge at genbruge dine jeans og sneakers, eller sæt et par stramme sorte bukser og støvler til for et mere klassisk look. Til aften er de sorte bukser elegante under en smuk silkeskjorte og med støvler til.

Kokoon Bianca skjorte: 1950 kr., Joseph Garbadine leggings: 1700 kr.Isabel Marant Dewina støvle: 4000 kr.Busnel Victoria jakke: 3600 kr.Filippa K t-shirt: 600 kr.