HURTIG LEVERING / ★★★★ Trustpilot / FRI FRAGT OVER 599 DKK / 100% DANSK WEBSHOP
Sorter faldende

38 indlæg

BRITT SISSECK

10/12/2021 11.24

Britt Sisseck


Nyt dansk brand i butikken


Vi har ventet i spænding på at kunne præsentere vores nyeste brand i Haus-Frau; Britt Sisseck.
Da Britt Sisseck skulle komme, tænker jeg, at det var sådan en følelse, jeg havde som barn, når det blev natten til juleaften – spænding og glæde. Vi synes, det er lækkert og så flot. Vi er vilde med konceptet. Ja, det var som juleaften, da vi pakkede varerne op. Vi er stolte af at have brandet hængende i vores butik, og for at kunne præsentere jer for det online. Det er et dansk brand, som har fokus på materialer, kvalitet og detaljer. Det er feminint og tidløst. Deres materialer overvejende produceret i Italien i høj kvalitet. De Italienske bomulds fabrikanterne er certificeret OEKO-TEX standard 100. Det betyder, at der ikke er nogle giftige elementer i alle materialerne på ethvert stage af processen ved produktionen. Du vil finde styles i 100% OEKO-TEX certificeret bomuld og i 100% OEKO-TEX certificeret silke. HØJT fokus på BÆREDYGTIGHED. Det går hånd i hånd med tøjets levetid. Høj kvalitet sikre pænt tøj i mange år. 


Britt Sisseck Oliva skjorten, i et tea rose print, kan siges at have et mindre strejf af et pufærme, og modellen har god plads på tværs af brystet. Skuldrene er skåret en my smule smalt, hvilket giver balance til volumen foran. Det er også et af hendes styles, som er i ren silke. Materialerne og snittene er klassiske og tidsløse, men så altid med en ekstra detalje. Det betyder, at din skjorte fra Britt Sisseck vil skille sig ud fra mængden. June skjorten er et ideelt eksempel på det! Det er en hvid skjorte i 100% bomuld med flænser og et touch af romantik. June skjorten er gennemknappet med en krave, der har flæsedetaljer. Disse flæsedetaljer går igen langs afslutningerne på ærmerne.Både skjorterne og kjolen kan både bruges formelt, men også i hverdagen. Smid jeans under skjorterne for et mere afslappet look – men stadig med et pænt og stilet udtryk! Vælg kjolen eller skjorten sammen med et par skindbukser eller en nederdel til festlighederne.Britt Sissecks styles giver en følelse af dét ekstra – så giv dig selv et boost. Se bare denne Brie skjorte. Det er en gennemknappet sort og detaljerig skjorte med 3/4 lange ærmer. Ærmerne lukkes elegant ved manchetten med et bånd. Skjorteærmet og kan fint bæres åben. 


Gode pasformer, topkvalitet og smukke prints. Det er en del af Britt Sissecks kendetegn. Derudover igen; bæredygtighed og langtidsholdsbar styles. Du kan se vores fulde udvalg på webshoppen – tjek her. Du er også, meget, velkommen til at besøge os i Silkeborg. Vi står klar til at vejlede og vise nyhederne frem. Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

BETA STUDIOS

16/11/2021 12.42

BETA STUDIOS 


Lad os snakke om cashmere... 


BETA Studios kan ikke nævnes uden også at snakke om cashmere. Kender du materialet? Og ved du, hvordan man bedst plejer og behandler det? Vi har samlet tips og tricks, så du trygt kan investere i cashmere fra BETA Studios. 


BETA Studios? Hvem? 


BETA Studios kan spores tilbage til 2017, og er et dansk brand. De har skabt og udviklet et udvalg af lækre cashmere til kvinder, der leder efter tidsløse styles, der er i en enestående kvalitet og med et bæredygtighedsaspekt. Det er let at have på, og let at bære både til formelle tider og til hverdagen.


Se billederne, og endnu mere, på BETA Studios' Instagram og vores webshopFilosofien er klar: skabe smukt og ansvarligt tøj lavet af de bedste kvaliteter, som kan vare livet ud med minimalt pleje. 


Vi har også modeller med lange ærmer, men også med kortere ærmer. Du kan derfor bruge BETAs cashmere bluser i løbet af sommeren, og især til alle sommeraftenener, og når solen ikke viser sig. 


Hvordan behandler jeg cashmere, så det har lang levetid? 


Det er et meget fint naturligt fiber, cashmere. Det er en høj kvalitet, og den bløde kvalitet har en lang levetid, hvis du behandler det godt. 


Der er en uldkam med BETA bluserne, som kan fjerne fnuller – det er bare vigtigt, at man trækker kammen i samme retning hver gang, og gør det kun et par gange.


Kender du fryse-tricket? 


Sørg for at din cashmere bluse ligger i en tæt frysepose. Tricket går så ud på, at man lægger sit cashmerestrik (i en frysepose) i fryseren i et døgn, hvis man vil pifte den op.

Cashmere skal nemlig slet ikke vaskes særligt tit – som i meget sjældent. Ofte er det nok at hænge tøjet ud i den friske luft. Derfor synes vi, at fryse-tricket er godt at have i baghånden.


Udvalgte nyheder i butikken ... 


Kom ind og mærk BETA Studios lækre kvalitet, eller hop ind under kategorien lige her online!

Opslået i Favoritter af Hausfrau Hausfrau

Efterårsferien 2021

15/10/2021 14.57

Hvor går turen hen? 


Efterårsferien er lige rundt om hjørnet. Måske er du en af de heldige, som har fået fridage i den forbindelse? Ved os i Haus-Frau er feriesnakken i hvert fald begyndt. 
Lene og Lise tager nogle velfortjente feriedage. Det betyder ikke, at butikken og kontoret holder ferie. Butikken er blevet fyldt op med efterårsnyheder, og er klar til at tage imod dig. Måske du har en dagstur planlagt til Silkeborg? Tøv ikke med at komme forbi os, når du alligevel skal ind til byen efter en god frokost eller varm kop kaffe. 
Efterårsferien byder på en enkelt fridag eller to for Sara og Sarah. Det bliver til dagsture ud i det blå – og det kan også noget helt særligt! Måske mest af alt, at der intet vækkeur, der ringer kl. 6, men at der med god samvittighed kan bruges ekstra tid under dynen. 

Lige meget hvor din efterårsferie skal bruges henne, så er der inspiration at finde herunder. Vi har samlet lidt tips, og inspiration til hvad du skal med i din kuffert. Gå på opdagelse i vores nyheder, hvor få fyldt kufferten med lækre efterårsvarer. 


Strandferie - til sydens sol og varme 


Jeg, Sarah, sidder og skriver og finder inspiration til en strand- og poolferie, mens solen kæmper for at bryde igennem skyerne. Jeg må indrømme, at det skaber en ekstra lyst til selv at hoppe på et fly ned til sol og kolde drinks. Jeg lader det dog være en ekstra motivation for at finde de bedste bud på tøj og sko frem til dig, som er heldig at skal afsted i ferien. 


SKALL STUDIO kjoler er gode bud på lette kjoler, og også deres toppe og bluser. Et kendetegn på siges at være enkel, elegant og tidsløs. Et godt tip er at rulle kjolerne sammen, og altså ikke folde dem i kufferten, så krøller de nemlig langt mindre. Danske MOSHI MOSHI MIND har også mange skønen muligheder for skjortekjoler, bluser og kjoler til de varmere dage – men som du også sagtens kan bruge hjemme i det køligere efterår. 


Derudover en flad sandal eller et par klipklappere også rare at medbringe – især hvis det er frem og tilbage fra poolen og buffeten. Kunne man finde på at bevæge sig væk fra sin liggestol og de kolde drinks, for at komme ud i byen eller naturen og gå, så kan et par gode sneakers være uundværlige. 
En let trøje eller cardigan kan være vigtig til om aftenen – når solen går ned, så kan temperaturne godt falde til et punkt, hvor det er rart med en bluse over skuldrene – så kan man sagtens sidde længe over et spil kort eller en drink. 1. MOSHI MOSHI MIND Reunion shirtdress i striber / 900,00 // 2. MOSHI MOSHI MIND skjortekjole i et blomsterprint / 900,00 // 3. SKALL STUDIO Ancher top i sort / 1.000,00 // 4. MOSHI MOSHI MIND buksedragt – blød og smuk rygudskæring / 1.000,00 // 5. MOSHI MOSHI MIND top i vævet bomuld / 500,00 // 6. GANNI t-shirt med smiley blomst / 600,00 // 7. Anonymous Copenhagen Lizanne sandal / 1.650,00 Sommerhus i Danmark 


Vesterhavet eller Blåvand? Måske et helt tredje sted? Vi kan anbefale en tur til Lønstrup. Besøg vores pop-up butik, og nyd den smukke natur omkring os deroppe. Pak dig godt ind til en tur ved vandet, og få blæst frisk luft og ny energi ind i kroppen. 


Mine ture i sommerhus har altid været præget af en taske med hyggetøj - og varmt tøj. Der skal være tøj til at spille en masse spil foran brændeovnen, men også gå lange ture ved vandet. Derfor kan en vatteret vest vest, og en god striktrøje. Dog pakker jeg altid et 'pænere' sæt tøj, hvis vi skulle bevæge os ind til nærmeste by efter et stjerneskud.


 


1. Baum und Pferdgarten rullekrave strik / 2.000,00 // 2. GANNI rosa hue / 600,00 // 3. GANNI sweatbukser i sort / 1.000,00 // 4. GANNI sweatshirt med pufærmer i sort  / 1.000,00 // 5. Baum und Pferdgarten t-shirt / 400,00 // 6. Rails højtaljede jeans / 1.500,00 // 7. Levete Room teddy jakke i beige / 900,00 // 8. GANNI chelsea boot i grøn og sort / 2.700,00 // 9. Levete Room vest i beige / 900,00 Storbysferie 


Lag-på-lag må være kodeordet til en storbysferie. Vejret kan være svingende, og du finder dig måske ind og ud af alle butikkerne, og skal prøve alt tøjet – det kan være varmt, og så køligt udenfor. Derfor er det rart, at man nemt at smide et lag. Pak let, og med styles som kan bruges på flere måder. Du kommer med garanti hjem med mere, end du tog med – så spar plads derned. 

Tip til din kuffert: Udvælg dine favoritjeans og underdele, og brug mere plads til forskellige overdele. Du kan med fordel pakke en blazer med, som kan smides over en t-shirt. På den måde er du klar til middag om aftenen. Husk et par gode sneakers, som både er smarte til storbyen, men vigtigst af alt – et par som ikke giver vabler og ømme fødder efter en lang dag på gåben i byens gader. GANNI tasken er især en god størrelse til din rejse, også fordi der er en justbar crossbody-strop og flere rum til dine ting.


En klassisk frakke er elegant og smart at have på. Selvom du vælger en sort frakke, så kan en farverig hue eller støvler sagtens skabe blikfang – og det kan denne frakke også sagtens i sig selv. 


1. Filippa K frakke – lækker og blød / 6.700,00 // 2. Baum und Pferdgarten Novelle jeans / 1.200,00 // 3. Baum und Pferdgarten t-shirt / 400,00 // 4. VEJA sneakers i hvid neutral / 950,00 // 5. Rails silkeskjorte med striber / 1.700,00 // 6. Baum und Pferdgarten sort blazer / 2.500,00 // 7. Anonymous Copenhagen i brun – en klassisk stillet / 1.200,00 // 8. GANNI taske / 1.900,00 Rigtig god efterårsferie fra alle os i Haus-frau! Opslået i Styling af Hausfrau Hausfrau

BRAND FOCUS

28/09/2021 11.32

RAILS 


Komfort, bæredygtighed og materialefokus 

RAILS er et amerikansk brand, som vi er så glade for at kunne være med til at vise frem på det danske marked! De designer de lækreste skjorter, og vi synes et kendetegn for deres styles er de bløde kvaliteter. Det udtrykker femininitet, og på samme tid et afslappet udtryk. De vinder altså på komfort og materialevalg. De har tidsløse styles, som kan bruges år efter år, og gennem alle sæsonerne. Vi har et godt og ret imponerende udvalg – ydmygt sagt, ja. Men, vi er stolte over at kunne vælge de styles, som vi tror på, og tilbyde jer dem. 


NYHED 

Jeans


Vi har fået jeans fra RAILS her i HAUSFRAU, og det synes vi er en nyhed – en god og stor nyhed. Vi kan som de eneste i Jylland nu tilbyde DIG de blødeste jeans fra RAILS. Ja, faktisk er vi er blevet forhandler af RAILS nye denim kollektion, som de eneste i Danmark.
Det er jeans, som er et must, man får prøvet på, og ikke mindst mærke deres denim.
RAILS har sat fokus på bæredygtighed, og det kan vi som forhandler og også som forbruger mærke ved især deres jeans. Vi kan tage et helt konkret eksempel fra vore udvalg; RAILS Melrose jeans i blå

Udover at være en klassisk jeans med et slim fit, så er det 75% økologisk bomuld og 25% lenzing refibra. Det sidstnævnte er en tencel lavet af træ og upcycled bomuldsfibre. Og hvad betyder det så? Det betyder blandt andet, at det blandende stive stop bruger 50% mindre vand end 100% bomuld. 
Et andet konkret eksempl er RAILS Melrose jeans i sortDenne jeans er fremstillet af 25% genanvendt bomuld. Derfor er der igen et fokus på bæredygtigheden i deres styles, selvom det er 100% bomuld. Et andet aspekt ved at have styles i 100% bomuld er følelsen og åndbarheden. Det er et slidstærkt materiale, og det er noget af det rareste at have tæt ind mod huden – og det må man sige er en fordel, når vi taler om jeans. 


STYLING

Vores favoritter 


Ud over jeans, så skal det selvfølgelig også handle om deres overdele. Deres styles skal interageres med. Blødt og lækkert. Det afholder os dog ikke fra at vise et par outfits frem, som er nogle af vores favoritter. Kom ind og se mere i butikken, og bliv en del af et univers, som vi er så vild med!


Outfit 1 Denne skjorte fra RAILS er deres klassiske skjorte, Hunter. Den er i hvid med mørke tern. Det er i 100% rayon, som gør skjorten simpelthen så blød. Derudover er der god komfort, som især også kommer af det bløde stof. 


Outfit 2 RAILS Collins jakke er en let jakke, som er kommet i denne cool farve. Fin skovgrøn, som man kan føle er militær inspireret. Den er især god lige nu. Efteråret er her, og selvom solen givet mange varme dage her i slutspurten, så kalder luften på en overgangsjakke. 


Denne Ellis skjorte er i 100% bomuld. Det betyder blandt andet at den er luftig og meget lækker at have tæt mod huden. Derudover er den blød, som vi snart kan kalde et kendetegn for RAILS’ styles. Dette er bare én af de farver, som du kan finde ved os – hop ind og se de andre lige her. 


Outfit 3 Den åbne skjorte er RAILS Sparrow skjorte. Den kan man også sige har noget militær inspiration over sig. Det er en lidt tungere model, hvilket også gør den egnet som åben over en bluse. Vi er især vilde med kanten forneden – vi elsker deltaljer som lige giver dét ekstra. 


Outfit 4 Dette er også en nyhed ved os – RAILS Spencer skjorte i silke. Den har en afslappet pasform, men er oplagt til en tur ud i byen, både dag og aften. Den har den samme bløde fornemmelse, og silkeskjorten er en god tilføjelse ved siden af eksempelvis Hunter skjorten. På den måde er du både klar til hverdag og fest i RAILS’ bløde skjorter. 


Outfit 5 Denne Henry skjorte er sort denim sag, men har et forvasket look – og det er det, der skaber det rå og cool udtryk. Det er en forholdsvis klassisk skjorte, i forhold til pasformen. Den kan sagtens bruges åben, som også gør sig gældende ved de resterende. 


Silketørklædet om halsen er fra GANNI. Det er en accessoires, som virkelig skaber noget spil og finish til et outfit. 

Opslået i Nyheder Styling Outfit Favoritter af Hausfrau Hausfrau

Vinterjakker 2021

24/09/2021 11.44

Er du klar til vinterens kolde dage? 


Vi klæder dig varmt på til vinteren 


Du kan skabe en ny stil med en ny jakke – skab det ud fra dit behov. Vi ved, at der er forskel på, hvad vi ønsker i en vinterjakke.  Skal du holdes varm til morgengåturen med hunden? Cykelturen på arbejde? Er du meget kuldskær og skal have en lang dunjakke? Eller passer en kort bedre i snittet til dig? Måske en uldfrakke til at holde dig varm til kontoret? Måske en god blanding? 


Det bliver efterhånden køligere og køligere udenfor, og gagene bliver kortere. Det er derfor ved at være tid til at få styr på sin vinterjakke – så du ikke står og mangler, når vinteren for alvor sætter ind. Der er, næsten, ikke noget værre end at fryse om morgenen eller på sin gåtur .. eller.. bare altid træls at fryse. 

Vinterjakken skal selvfølgelig holde dig varm. Dog tror vi også på, at du skal føle dig tilpas både i dens pasform, farve eller noget tredje. Vinterjakken eller frakken skal også passe til dit behov – hverdag eller fest? Måske to i en? Vi synes selv, at vi har vinterjakker og overtøj, som har en kvalitet og udseende, som kan bruges igen og igen, år efter år. Det betyder også, at du sagtens kan tage den samme vinterjakke ud af skabet året efter, men på samme tid forære dig selv en ny, som giver en ny stil til dit behov det pågældende år. 


Du kan ved os i Haus-Frau finde vinterjakker og frakker, der er klassiske i deres farvevalg og pasform, men vi er også vilde med at sætte farve på de grå måneder. Vælg en jakke med farve eller nogle detaljer, som vil skabe spil og blikfang. Det er trodsalt vinterjakken som er det bærende element i vinterens-outfit, når du bevæger dig ud. 


Vil du se mere – og læse mere, så tjek vores kategori med overtøj ud lige her


Dunjakken


Dunjakken er god til at holde dig varm i koldt vejr. Du er godt pakket ind i en af vores dunjakker. Vi har både dunjakken i kort og helt lang. Det er en fed vinterjakke, som har et afslappet fit, men uden at blive en stor vinterjakke uden form. Der er på de fleste en mulighed for at få form på jakken. Derudover så er vi ret vilde med, at der kommer farve på – det giver bare godt humør. 


Kort 


Baum und Pferdgarten Brooks jakke / 2.400,00 


GANNI MIDI jakke / 2.900,00 


Lang 


Mads Nørgaard Jolene jakke / 2.600,00 


LEE Puffer frakke / 1.600,00 


Klassisk frakke 
Uld  


Dette er en stilfuld frakke, som er en klassiker, der altid er flot at tage på – både til hverdag og de festlige begivenheder. Med en uldfrakke, så bliver du ovenikøbet holdt godt varm. 
Tjek vores bud ud herunder på en smuk frakke til vinterens kolde dage. 


Filippa K Kaya uldfrakke / 3.400,00


Isabel Marant Limiza frakke / 4.400,00 


Mads Nørgaard Marlon Jamilli frakke / 3.500,00 


Flyverdragten


Mads Nørgaards Jessicia flyverdragten er en cool quiltet flyverdragt, som har logo stikninger. Der er lynlåslukning i hals og ben, og der er også et bælte med til taljen – så kan du selv bestemme, hvor du vil sætte bæltet for den bedste pasform til dig. Flyverdragten er god til vinter, når hunden skal ud tidligt om morgenen og luftes, eller når du skal afsted på gåture og legepladsen. Du kan også nemt trække den over dit arbejdstøj, så cykelturen bliver vamere og nemmere. 


Mads Nørgaard Jessica flyverdragt / 2.000,00 

Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

Baum und Pferdgarten

22/09/2021 14.59

Nyhed fra Baum und Pferdgarten 


Basically Baum 


Basically Baum er et nyt koncept fra vores danske brand Baum und Pferdgarten. Det betyder også, at vi har fået nyheder i butikken. 


Der står bæredygtighed på dagsordenen, samt en tanke om, at være med til at støtte en bæredygtig udvikling i verdenen, og for vores fælles Jord. Derudover så er økologisk bomuld og genanvendte materiale gennemgående og overvejende dominerende i deres nye Basically Baum kollektion. 


De beskriver det kort og godt på deres hjemmeside. Det er styles, som er guld til din basisgarderobe, som er tidsløse og kan bruges og styles til enhver anden style. 


Responsibly sourced and timeless - wardrobe staples that
 you can style with any of our seasonal collections.


En klassisk sort blazer, gode jeans, en hvid skjorte, en enkel t-shirt, et par pæne habitbukser, et blødt sæt sweat – vi kunne blive ved. Men, det er et udpluk af deres kollektion. I kender deres pasformer, og I elsker især deres jeans. Det bliver der ikke ændret på – deres pasformer og jeans er endnu en gang ramt godt. 


Se endnu mere fra Baum und Pferdgarten på vores webshop lige herJeen sweat kjole / 800,00

Neza jeans / 1.000,00Jiana t-shirt / 500,00

Novelle jeans / 1.200,00Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

Jakker og frakker til efteråret og vinteren 


Jakker og overtøj til dagene mellem varme og kulde – og vinterens kolde dage


7 overgangsjakker til sæsonen 


Det er ikke altid lige let at finde ud af, hvor meget og hvilken jakke, man skal hive frem til dagen. Det danske vejr kan svinge meget, og selvom det er en charme, så kan det også være en udfordring. Du vil både kunne finde de store og varme vinterjakker, blazere og lettere jakker ved os – se mere lige her


Vi har samlet 7 gode bud på overgangsjakker lige her, som du forhåbentlig kan få gavn af. De fleste kan tages med langt ind i efteråret mod vinter. Smid et tørklæde rundt på halsen, og et par lange gode støvler, så kan de kolde efterårs morgenener bare komme an! 
Du kan med fordel også bruge din yndlings strik under, og dermed skabe lag-på-lag-effekten. Det er noget, der virkelig fungerer her i overgangen. 


Vil du allerede nu være sikker på at få lige din favorit uldfrakke eller en puffy vinterjakke, så har vi også samlet et udvalg til sidst i dette indlæg. 


Kom vejret og efteråret i forkøbet, og klik din jakke hjem eller kom forbi os i Silkeborg. Vi står altid klar til at hjælpe dig. 1. Filippa K blazer i brun, uld / 3.400,00 

2. Aiayu jakke i blå / 1.500,00

3. Baum und Pferdgarten Beronica jakke i sort / 1.800,00

4. Baum und Pferdgarten Decka vest / 4.000,00  

5. GANNI quiltet jakke i grøn / 2.200,00 

6. RAILS militær inspireret jakke / 1.650,00

7. HOPE Iconic blazer i grå / 3.200,00


7 varmere jakker og frakker 


Bliv klar til vinterens kolde dage1. Filippa K Kaya coat i uld / 3.400,00

2. Baum und Pferdgarten kort jakke i farven Lemon zest / 2.400,00  

3. Mads Nørgaard quilt flyverdragt / 2.000,00 

4. Mads Nøregaard Jolene jakke i mørk navy / 2.600,00

5. Mads Nørgaard lang frakke i tern / 3.500,00 

6. Lee long puffer frakke i lys brun / 1.600,00 

7. Mads Nørgaard Jolene shiny poly jakke / 2.600,00 

Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

Blå Mandag 


Outfits til dagen efter dagEN 


Følg med her, hvor vi har samlet inspiration til din Blå Mandags-outfit. Det er en dag, som vi godt tør love, at mange glæder sig til. Det er en stor dag, hvor du ikke skal stå med tøjkrise. Selvom du har fundet blusen til dagen, så følg med alligevel – måske du ser lige det par bukser, som mangler til din dag. 


Du finder også inspiration til gaver til sidst i indlægget – så hold ved til slut. 


Vejret kan og vil altid være uforudsigeligt, derfor vil det især på sådan en dag, være en gave til sig selv, hvis man tænker i lag-på-lag. Derudover kan det også spille en stor rolle, hvad I har planlagt for dagen – skal I i en forlystelsespark, på shoppingtur i en storby eller sejle i kano? 


Vi gav tidligere bud på gode outfits til skoledagen, og det kan også der imellem være gode bud på outfits til din Blå Mandag. Blå Mandag er en særlig dag som konfirmand, og derfor må du også gerne klæde og føle dig speciel den dag – vær modig med farver og mønstre. Vigtigst af alt, så vælg det outfit, som får dig til at smile hele dagen, og du føler dig selvsikker i. 


En mindre taske kan være god at have med rundt – til mobilen, en ekstra hårelastik og penge. Du kan også vælge en større taske, hvor der er plads til en ekstra bluse, hvis I har planlagt noget fint om aftenen. 


Disse to tasker er et godt bud på en nem og cool taske at bære rundt på. De er begge fra Mads Nørregaard, og du kan finde nettet lige her. Den anden taske fungerer godt som pung i størrelsen, og den kan du finde lige her


Derudover så kan et par gode og behagelige sneakers ligge grund til en rigtig god dag – uden ømme fødder.
Vi anbefaler disse sneakers – super fede! Øverst har vi et par fra Acne Studios, tjek dem ud lige her. Under til venstre ser vi et par sneakers fra Veja i en rødlig farve. Dem kan du tjekke ud lige her. Det sidste par til højre er også fra Veja, og kan findes lige her


Hvis dagen skal bruges i indre København på shopping, så kan det være rarest at have en bluse på, og så en jakke med. Det kan hurtigt blive træls med for meget lag-på-lag, når man skal ind og ud af butikker og prøve tøj. Omvendt kan en dag i Tivoli både nå at blive kølig og varm, så der kan lag-på-lag fungerer rigtig godt! 
Vi anbefaler disse to udvalgte styles, som er nemme at tage af og på i løbet af en dag. Vejret er jo svært at forudsige præcist. Fra venstre ses American Vintage Tineborow jakke, og til højre har vi Baum und Pferdgarten Beadu vestHerunder giver vi bud på outfits, som både er lag-på-lag og ikke. Som altid, mix og match som du selv synes passer til din egen stil.  


Outfit 1 Mads Nørregaard Tilvina sweat i farven strawberry pink. Den er virkelig blød og lækker. Pasformen er forholdsvis oversize, og så med deres logo print over brystet. 


Nicette buksen fra Baum und Pferdgarten har vi efterhånden nævnt flere gange, men den er yndlings model! Der er god stretch i den, og så sidder den simpelthen så godt i pasformen. 


Outfit 2 Vi er ret vilde med denne søde bluse fra GANNI. Den er så feminin med dens flæsedetaljer. Det er en forholdsvis kort model. Den lukkes i ryggen med knapper, og har en delvis åben ryg. Det er en bluse, som både kan bruges om dagen, men også sagtens til om aftenen – alt efter dagens plan til din Blå mandag.


GANNI strikvest i flere farver er i en lækker uldblanding – genanvendt uldblanding. Pasformen er afslappet, dog sidder den til i bunden. Det giver både noget figur, men også nem at sætte ned i et par jeans. Du kan sagtens vælge at bruge denne strikvest alene, men også over en bluse eller kjole.


Igen har vi valgt Baum und Pferdgartens Nicette jeans i mørkeblå denim. Den er blød og ikke kraftig i materialet, hvilket gør den oplagt at bruge især til Blå mandag, hvor dagen kan byde på lidt af hvert. 


Outfit 3 GANNIs LOVE FOREVER t-shirt er så skøn. En enkel hvid t-shirt, der får spil af printet. Den har en relativ løs pasform. Den er altså oplagt til en dag, hvor tøjet ikke skal være en hindring, og også være behageligt fra morgen til aften.


Mads Nørregaard står bag disse bukser. Det er en velsiddende buks, der har noget vidde forneden.


Outfit 4 GANNIs Isoli sweat bluse er oversized i pasformen. Deres er at finde foran sammen med en smiley i skønne farver. Dens 3/4 ærmer og slids i siden gør den oplagt at bruge over en langærmet bluse til de kølige dage.  


Mads Nørregaard på Strøget blusen er en god model at have i sin garderobe. Den er altid nem at smide under en sweat bluse. Blusen findes i mange farver, og kan derfor også sagtens stå alene med et par jeans.  


Lee Carol Jeans i sort har lige ben, er en cropped model og har en høj talje. Det er en lækker buks, som I kender modellerne fra Lee. 


Outfit 5 Strikvest fra Baum und Pferdgarten er skøn over både en bluse, skjorte eller kjole. Den kan også bruge vesten som en top alene. Dens pasform er tætsiddende, og i en lækker uldblanding. 


De hvide jeans er fra Baum und Pferdgarten. Denne Nola jeans har vidde og godt med stretch. De er behagelige og cool, som de andre modeller fra deres klassiske program. 


Outfit 6 Denne sweatshirt fra Baum und Pferdgarten er den klassiske model med logo – den går ikke af mode, og kan bruges året rundt. Det er en lækker musthave sweat, som har en afslappet pasform, dog uden at være stor i størrelsen. 


De hvide jeans er igen brugt sammen med sweatshirten fra Baum und Pferdgarten. Gaveidéer 


Inspiration til gavekøb Vaser 


Måske konfirmanten er begyndt at tænke over indretningen på sit værelse? En smuk vase fra Louise Roe er i hvertfald et statement piece at have på værelset, og noget der vil følge hende med videre. Du kan tjekke endnu flere fede ting til værelset lige her


Louise Roe Balloon vase i klart glas / 800,00 
Louise Roe Balloon vase Opal white / 2.000,00 


Bøger


Et andet hit er nemlig også de såkaldte ’coffee table books’. De skaber en stemning, og så er de også flotte og med godt indhold.


New Mags - Yves Saint Laurent bog / 350,00 
The Bucket List - bog / 250,00 


Smykker 


Vi skal også snakke om smykker – den klassiske, men ikke desto mindre en skøn gave at modtage. Vi har et godt udvalg af smykker, når vi selv skal sige det. Derfor er der også gode muligheder for at finde et smykke til en eventuel konfirmand.
Du kan se mere på vores webshop lige her, hvor du også vil opdage, at der er noget for alle gavebudgetter. PICO er et godt bud på prisvenlige smykker, som stadig stråler og er cool! 


By Mickleit Creol Shell / 300,00 
By Mickleit 92 chunky guldarmbånd / 500,00 
Line&Jo Radigan ring i poleret sterlingsølv / 1.850,00 
PICO Violet ring - grøn / 175,00 
PICO Grapes ørestikker - guld / 200,00 


Tasker og punge


Kan man få for mange tasker? Det tror vi ikke. Det er i hvertfald en gave, som er brugbar og lækker! Det gælder os for en pung. Giv konfirmanden en lækker pung, så der er styr på pengene efter den store dag. 


GANNI small crossbody taske / 1.000,00 
Mads Nøregaard one taske - blå / 400,00 
Acne Studios pung / 1.300,00 
Mads Nørgaard Atoma net - blå/hvid / 250,00 


Accessoires 


Accessoires til konfirmanden, der altid er et hit! Det kan også være, at du synes, der mangler noget ved siden af din allerede købte gave. Dette er i hvert fald gode bud alene, men også som en supplering. Du kan også finde mange flere bud på accessoires lige her


GANNI silke tørklæde / 400,00 
Baum und Pferdgarten tørklæde - blå / 900,00 
Fan Palm børste - medium / 400,00 
Fan Palm silke natbrille / 325,00 


Når man lige mangler en ekstra forkælelse ved siden af...  


Her vil vores pynt til håret fra PICO være en god idé! Vi har hårklemmer i mange forskellige farver, samt elastikker i flere versioner. Derudover kan det også være en god idé at ligge en god og lækker håndcreme ved. 

Opslået i Styling Outfit af Hausfrau Hausfrau

Efterårets festligheder

02/09/2021 11.22

Fest og farver 


Vi klæder dig på til fest 


Festligheder og arrangementer er i fuld gang igen. Måske du har en invitation til en konfirmation eller en rund fødselsdag rundt om hjørnet? 


Vi er klar til at klæde dig på til festlighederne. Kig forbi butikken i Silkeborg til endnu mere inspiration, og ellers kan du altid se vores udvalg online lige her. Du kan også tjekke vores nyeste kategori ud, hvor vi har samlet både tøj og accessoires til festlige begivenheder lige her
Især accesories er en stor del af et outfit. Hvilken taske du vælger, hvilke sko du tager til, samt dine smykker; det skaber til sammen en helhed og et særligt udtryk.  Se hele vores udvalg af både tasker og øvrige accessoires lige her!


Kjoler 


Man kan næsten ikke gå galt i byen med en smuk kjole. Et must-have i sit skab er en smuk kjole, så er man altid forberedt på en invitation. Dog får den klassiske sorte kjole konkurrence. Der er efterhånden kommet så mange fine kjoler, som er tilpas simple i deres udtryk, at du kan skabe en ’wow-effekt’ med sko og smykker. Derudover er der især også kommet kjoler, som har fuld fart på print og farver. Det tror vi på er en trend, som vi kommer til at se meget mere til – især blomsterprintet. 


Hvis din nye festkjole går hen og bliver en favorit, så er lag på lag er oplagt at gøre brug af til hverdag. En cardigan over, jeans under eller noget tredje, kan skabe et mere afslappet look. Det kan også gøres mere simpelt ved at sætte en rå støvle under, og dermed skifte din hæl ud til hverdag. 


Vi har samlet et par outfits, som vi især er vilde med til en fest. Du kan også se endnu flere smukke kjoler på vores webshop her


Outfit 1


Love & Divine kjole


Love & Divine kjole i det fineste satinmateriale med et flot print! Den er et godt bud på en kjole, som netop kan bruges både til fest og hverdag. Smid et par jeans eller skindbukser under, og så et par sneakers, så er du klar til hverdagen også.  


Outfit 2 


Love & Divine kjole


Love & Divine har leveret denne kjole i 100% polyester, som gør det lækker at have på. Det smukke blomsterprint og flæsedetaljerne kan sagtens bære outfittet hjem alene til en fest. Sæt en hæl til, og så er du klar til næste fest. 


Outfit 3


ganni kjole


Ganni står bag denne maxi kjole, som vi har vist frem tidligere – men vi er vilde med den! Den er modig i farven, men hvis du tør at gå med, så er det en kjole, der skaber wow-effekt i et rum. 


Outfit 4


Baum und Pferdgarten kjole


Baum und Pferdgarten står bag denne halvlange kjole. Midi-længden er også en længde, som er blevet en trend. Længden fungerer både godt med en hæl og en sneakers. Derudover så varmer solen stadig nok til, at du kan vise den sidste kulør frem på skinnebennet. 


Outfit 5


Love & Divine kjole

Det nyeste skud ved os fra Love & Divine er denne smukke kjole. Helt perfekt til festlige begivenheder. Den er lang og luftig, og kan med fordel styles med en let cardigan over, som vist her. Det kan især blive aktuelt, hvis aftenen bliver kølig, eller du skal sidde med i kirken. 


Outfit 6 


Love & Divine kjole og sæt

Igen, en smuk kjole fra Love & Divine i satin look. Der følger et bindebånd med, som er med til at skabe talje, samt en underkjole. Den er både god til en bryllupsfest, men også til en havefest, hvor du nemt kan smide en cardigan over. 


Todelt sæt


Med et todelt sæt bliver der åbnet for mange muligheder efterfølgende. Du kan også vælge at bruge en enkelt del af sættet, og dermed skabe flere outfits ud af en style. 
Står du og skal til en rund fødselsdag, så kan du vælge et sæt, som eksempelvis sætter herunder fra Love & Divine, og hvis der venter en havefest weekenden efter, så brug underdelen sammen med en bluse og lille jakke til. Det kan altså bruges på flere måder, og alt efter hvilken begivenhed du har ventende i kalenderen. 
Der er mange flere todelte sæt at finde på vores webshop under nyheder


Outfit 7 


Love & Divine har også leveret en et todelt sæt i samme smukke print, som vi så i kjole herover. Denne bluse er så fin og feminin, især med flæsedetaljerne. 


De matchende bukser har god vidde i benene, og har en høj talje med bindebånd. De har samme lækre følelse fra materialet – 100% polyester skaber bare en lethed. Det er virkelig et sæt, som får et festligt look med en hæl. Opslået i Styling Outfit af Hausfrau Hausfrau

BACK TO SCHOOL

26/08/2021 12.59

BACK TO SCHOOL

Motivation til en god start


Back to school - inspiration 

De fleste af os er efterhånden kommet retur til en hverdag med lektier, undervisning og madpakker. Vækkeuret ringer igen tidligt, måske for tidligt vil nogle mene, og vi vil gerne skabe inspiration til dig, så hverdagen kan blive endnu sjovere. 


Komfort og smart på samme tid fra start til slut på en skoledag. Det mener vi, er med til at skabe motivation til en god start – hvad end det er på en ny skole, ny årgang, ny uddannelse eller noget helt fjerde. 


Humøret kan spille en stor rolle i forhold til valg af tøj, og stilen kan også ændre sig undervejs. Kjole den ene dag, jeans og en strik over den næste dag. Måske en træt mandag, hvor en hoodie er det eneste overskuelige – vi har samlet inspiration til alle humørtyper og stile. Derudover kan du nemt mixe og matche på kryds af de forskellige outfits. 


Psst… Blå mandag er for mange også rundt om hjørnet, hvor disse outfits også kan være et bud til dagen efter dagEN. 


Back to school - outfit 1


Outfit 1 


Til højre: 


I plejer at være vilde med GANNI, og det er ingen undtagelse med denne oversized hoodie. Den skaber i hvert fald komfort med en god længde, og detaljer med slidser i siden. Du kan med fordel skifte dine jeans ud med matchende bukser, når skoledagen er slut og sofaen kalder. 


Vi har valgt at sætte et par jeans til fra GANNI. De er højtaljede, cropped og har vidde i buksebenet. Det er et par gode jeans, som også nemt kan bruges med et par højere støvler under til vinteren. Derudover kan du også vælge at smide et par pænere sandaler med en hæl til, hvis festen fredag aften kalder. 


Til venstre: 


GANNIs hvide T-shirt er et must i garderoben. Den kan både bruges alene med et par cool jeans, men også nem at sætte under en strik – lige som på billedet. Den er nemlig ideal at sætte under en farverig strik. 


Den grønne strik fra American Dreams er blød og lækker. Den er løsstrikket som også gør den luftig. Derudover har den et oversized fit, som gør den højest egnet til at smide over en bluse eller t-shirt. 


Igen, et par GANNI jeans, fordi de bare spiller max! Dette par er højtaljede og har et mere afslappet fit. Der er en lille slids på indersiden forneden på buksebenene, og det giver en cool detalje, når du har et par sneakers til. 


Back to school - outfit 2


Outfit 2 


Til højre: 


Skall Studio står bag den fine skjorte/bluse, som er produceret i 100% bomuldspoplin. Denne Ancher bluse har et feminint udtryk med flænser og knapper bagpå. Der er mange fine detaljer at finde i denne bluse, og kan også med fordel bruges med et par pæne habitbukser til en fødselsdag.  


American Vintage bukser i fløjlsmateriale. De giver en vis kontrast til den feminine bluse fra Skall Studios. Fløjlsbukserne er i en brændt rød, og har et afslappet look. Det er ikke kun deres look, der er afslappet, men de har også en lækker pasform med elastik og bindebånd i taljen. Buksernes farve skal man ikke lade sig skræmme af, for der er mange muligheder for bluser og striktrøjer, at sætte til dem – det kan være tone-i-tone, en navy farvet bluse eller beige. 


Til venstre: 


American Vintage jakken er i samme rødbrune farve, og har et denimudtryk til trods for at være fremstillet i 100% bomuld. Jakkens kontrast syninger giver et råt udtryk, samtidig med dens afslappet look. Den klarer sig godt som en overgangsjakke, men også åben over en T-shirt i et køligt klasseværelse - jakken vil nemlig være en god tilføjelse til et nedtonet outfit.  


Baum und Pferdgarten står bag Jirina toppen. Denne T-shirt-top har en løs pasform, og har logo på brystet. Det er en style, som kan bruges året rundt – alene om sommeren, under en jakke eller strik om vinteren. 


Acne Studios har leveret deres Peg Jeans i farven ’blue black’, og vi er vilde med dem! I kender dem helt sikkert – højtaljet med super strech. Det gør dem behagelige at bevæge sig i en hel dag. De tager sig godt ud med en enkel t-shirt. Du kan derfor med fordel smide jakken i kampens hede over en opgave, og lade din statement bluse og jeans stå stærkt alene.


Back to school - outfit 3


Outfit 3


Til højre: 


Mads Nørregaard På Strøgets langærmet bluse. Vi kender den, vi elsker den – og det plejer I også at gøre. Genkendelighed og holdbar i dens kvalitet er nøgleord for denne bluse. Denne bluse er i en cool pastelgrøn farve, og det tager sig godt ud til både en lys kulør og mørk. Ligeledes er den en sikker tilføjelse til ethvert outfit – selv et par sorte jeans vil den give sig spil. 


Baum und Pferdgarten står bag den kortærmet sweat bluse. Jaey sweateren har fleecefor, som holder dig lun i dens oversized fit.  Igen, du kan også style den med matchende sweat bukser, så kan den bruges igen til en søndag efter en lang uge.


Der er sat et par lyse jeans til pasteloverdelen. De er fra Lee. Disse Carol jeans er højtaljede og er let stumpet. De har en god pasform med tryk på god. De er velsiddende, og vi forstår godt det er en populær model. Den lyse farve taler ind i dette efterårs farvepalette, og de egner sig derfor også godt med en støvle til. 


Til venstre: 


Denne Aiayu skjorte, som kan spottes i dette outfit, er en enkel hvid skjorte. Det er en forholdsvis rummelig skjorte, og har derfor en pasform, som er rar at ånde i en hel dag foran computeren eller bøgerne.


GANNIs oversized sweatshirt passer godt udover en skjorte, som Aiayu skjorten. Sweatshirten er feminin i sin farve, og med de let stumpede ærmer får skjortens ærmer lov at spille ind. Der er søde detaljer at finde i denne sweatbluse fra GANNI; broderet GANNI logo, g, og slids i siderne. Endnu en gang er det en style, som kan styles op og ned, og det er vi vilde med! 


Vi holder os i pastelfarverne, og har derfor sat et par LEE jeans til i en lys lilla farve. Uden at gentage mig i forhold til LEEs gode pasformer, så er denne ingen undtagelse. Derudover har denne buks brede ben, og er i et mere afslappet fit set i sammenligning med den til højre.


Back to school - outfit 4


Outfit 4 


Til højre: 


Mads Nørregaard har leveret denne sweat bluse i en cool farve! Der er printet logotryk over brystet. Den får også et sporty udtryk ved detaljerne ved både håndled og bund af blusen. Farve taler også godt ind i efteråret, som venter lige om hjørnet, men også de køligere morgener på vej til bus eller på cykel. 


Mads Nørregaards Pirla buks er en slank model, som har en fast linning fortil og elastik bagtil. Den er lækker at have på, og den har let vidde nederst, som både giver anledning til sneakers, støvler eller en hæl. Hvis vi skal forblive i tanken om en hæl til denne buks, så komplementere buksens pressefolder det skarpe look. Du kan med fordel smide en skjorte over til de ’pæne’ anledninger, og en sweat eller strik til hverdagen på skolebænken. 


Til venstre: 


Til venstre er der valgt en Mads Nørregaard T-shirt i grøn. Den dybe grønne farve vil passe perfekt ind i efterårets bybillede og din garderobe. Den har en ret kantet form med god længde på ærmerne. Deres kendte logo er broderet i nakken af blusen. Det er en god basic bluse at eje, og farven gør det nemt at sætte en underdel eller strik til. 


Sammen med den grønne t-shirt fra Mads Nørregaard ses Paria buksen fra Mads Nørregaard. Det er et par twill bukser. De er højtaljede og har god vidde hele vejen i benene. Der folder foran som giver en fordel til festlig brug. Detaljerne og farven giver en fordel til både hverdag og fest. Der er god komfort i dette par bukser, og er især gode til en dag, hvor man bruger mange timer siddende. 


Back to school - outfit 5


Outfit 5


Til højre: 


Fra toppen ses en Acne Studios sweater i lyseblå. Den har et oversize fit, og du kan altså nemt smide en bluse under, så du har lag-på-lag. Det kan være rart til en omskiftelig dag. Den har en god længde til omkring hofterne, hvis man lader den falde. Det genkendelige logo er at spotte på brystet. 


Baum und Pferdgarten Nini jeans, som er en blue washed denim jeans. Den har lige ben og god pasform, der sammen med et par sneakers skaber et cool look. Pasformen og dens facon tager sig også godt ud sammen med en skjorte og en hæl til festlige begivenheder. 


Til venstre: 


Igen har vi en Acne Studios sweater. Denne er i mørkeblå, men har samme oversize fit, hvor du nemt kan kan smide en bluse under. Derudover også med det genkendelige logo på brystet. 


Nicette buksen er en Baum und Pferdgarten jeans. Det en en højtaljet buks med god vidde i benene og god pasform – en velsiddende buks.  Det er en pæn jeans, som igen kan styles op og ned – det bliver nævnt ofte, men det gør det ikke mindre sandt. Vi er især vilde med styles, som kan bruges igen og igen, og dermed også giver vores tøj lang levetid – ikke kun hængende i garderoben. 


Back to school - outfit 6


Outfit 6


Til højre: 


Mads Nørregaard strikket bluse med rullekrave. Karla strikken er med rullekrave, som en forskel fra den klassiske logo-sweatshirt. Den orange farver giver spil til ethvert outfit, og kan kombineres med flere farver; de brunlige farver vil skabe en vis ’hygge’-effekt med den orange. Sort og hvid er en sikker spiller, og vil på sin vis forstærke den orange farve. Alt i alt er det en farve, som man ikke må lade sig skræmme af, for den er anvendelig gennem alle sæsoner i året. 


Den orange strik fra Mads Nørregaard passer rigtig fint til disse Baum und Pferdgarten Nini jeans. Som nævnt, så er det er en blue washed denim jeans, som er forholdsvis lys, og giver derfor en et godt sammenspil til den orange farve. Endnu en gang understreges det, hvor fedt det er, når farver bliver kombineret!


Til venstre: 


Mads Nørregaard striktrøje med logo strikket ind foran på brystet. I kender den! Denne Tilona strik har en relativ afslappet pasform. Dog skaber det orange logo en fed kontrast til den ellers grå strik. En ellers enkel strikbluse får nu noget modspil i det orange. Det giver en cool effekt, hvor den stadig er nem at bruge til dine styles i garderoben. 


Vi har sat en en mørk jeans til den lysegrå strik, som også er med til at skabe kontrast og spil til sættet som helhed. Nicette buksen fra Baum und Pferdgarten vinder helt klart på dens pasform! 


Back to school - outfit 7


Outfit 7


Til højre: 


Den her Alanis kjole fra Baum und Pferdgarten. Wow. Denne kjole er så fin og elegant. Derfor kan den med fordel bruges med et par jeans under, som vist på billedet. Det giver den kant og gør sig egnet til en hverdag, men kan også styles med nylonstrømper under. Sammen med nylonstrømpebukser vil også være cool med et par rå støvler, som også vil skabe et smart look til hverdagen. Kjolen er kraftig i kvaliteten, og er gennemknappet fra hals og ned. Den er skabt i en a-form, som virkelig er blevet en trend. Derudover er der til lommer foran, som også skaber en ekstra effekt til kjolen. 


Under kjolen er der valgt et par jeans fra Baum und Pferdgarten. Det er Nini-modellen, som vi også så til et tidligere outfit. Den gode pasform og de lige ben tager sig godt ud under en kjole, som her med Alanis kjolen fra Baum und Pferdgarten. Det ses nu mere tydeligt, hvordan en jeans kan styles til forskellige dage og begivenheder. 


Til venstre: 


I samme farve og mønster har Baum und Pferdgarten også leveret denne halvlange nederdel. Igen, wow. Nederdel er i en a-form, og er med for og lukkes med lynlås i siden. Den er højtaljet og anvendelig til både skole og fest. Du kan med fordel sætte en skjorte over nederdelen eller en enkel bluse, og lade nederdel tale for sig selv. Vi har valgt en hoodie fra Acne Studios til hverdag, da det skaber et mere afslappet look i helhed. Dette er dog med et twist, som nederdelen skaber. Denne hoodie fra Acne Studios er den samme, som vi så ved et tidligere outfit. 


Opslået i Styling Outfit af Hausfrau Hausfrau

AW21 nyheder fra Ganni

25/08/2021 16.08

GANNI NYHEDER 

6 udvalgte favoritter 


Der er landet sprøde nyheder fra GANNI. Vi benytter lejligheden til at vise og fortælle jer om vores favoritter. Vi har nøje udvalgt kun 2 styles hver – en svær opgave at sætte os til, når alt er nøje bestilt hjem til jer. Lise er især vild med, at selvom man er en voksen kvinde, så kan GANNI-styles bruges og styles til ens egen stil – alder er altså ingen hindring for at skabe et look, der passer ind i din smag. 


Lad det inspirere jer, og tjek vores GANNI nyheder ud i butikken og online her.


GANNI er et dansk designermærke, og de forstår at designe modetøj, der er simpelt, men på samme tid med en cool undertone. Der er gode muligheder for at bruge disse styles på kryds og tværs, og sammensætte det til din helt egen stil. Skab dig et iøjnefaldende outfit med GANNI lige her ved os! Lenes 2 favoritter


Lenes favoritter fra GANNI 

Ganni quiltet jakke / 2.200,00 kr. 


Ganni bluse med blomsterprint / 1.400,00 kr. 


Sarahs 2 favoritter


Sarahs favoritter fra Ganni 

”GANNI tør være vilde med farverne, og det synes jeg er cool!”

Ganni maxi kjole / 1.700,00 kr


Ganni oversized hoodie i neon grøn / 1.100,00 kr. 


Lises 2 favoritter


Lises favoritter fra GANNI


Ganni City Boot gummistøvle / 1.500,00 kr. 

Ganni pullover strik / 2.400,00 kr. 


Saras 2 favoritter


Saras favoritter fra Ganni  

“Der er mange muligheder med styles fra GANNI – til fest eller hverdags-hygge”


Ganni plissé bluse med blomsterprint / 1.000,00 kr. 

Ganni langærmet bluse med striber  / 700,00 kr. 


Opslået i Nyheder Favoritter af Hausfrau Hausfrau

BACK-TO-WORK

6 outfits der klæder dig godt på til hverdagen igen

Vi er klar med power inspiration til din arbejdsdag - det handler om at komme godt fra start.


Der er efterhånden blevet længere mellem de varme dage, og sommerferien er for mange slut, og hverdagen er for alvor i gang igen – og vi er vilde med det! Det betyder nemlig muligheden for en ny start, en ny rutine eller måske ønsket om forandring i hverdagen. Vi har samlet inspiration til en fornyelse af garderoben, som kan klæde dig godt på til en hverdag på kontoret, på farten, til møderne eller noget helt tredje.


Hverdagen skal ofte være nem – det kender vi i hvert fald alt til, og derfor kan en cardigan, strikbluse eller en jakke være ideel at kaste over sig, når sensommerens vejr om noget er omskifteligt. Tag inspirationen med dig ind i efteråret, hvor lag-på-lag-sæsonen i høj grad kalder på en trøje eller jakke til de køligere dage og aftenener.


Sommerens lyse nuancer holder vi fast i, og det giver os mulighed for at vise det sidste af sommerens kulør frem. Lige nøjagtigt de lyse toner vil vi se mere til ind i efteråret, og det glæder vi os til at se i bybilledet. Efterårets farver spænder dog bredere end de lyse jordfarver, og der vil i den grad også komme kulør på hverdagen. Efterårsnyhederne er begyndt at syne i butikken, og inden længe er de også at finde online på vores webshop – stay tuned! Følg med herunder for inspiration til efterårsgarderoben, hverdagen på kontoret og mix og match, for det kan efterårets styles især her hos os.


Outfit-1-see-by-chloé


Outfit 1

Bluse fra See By Chloé med blomstertryk i 100% viskose – nem og let, da den ikke krøller. Det er noget vi elsker i en travl hverdag. Den har en høj flæsekrave og fede detaljer med ærmerne med elastikoplag, og en nøglehulslukning i nakken. Det skaber alt i alt et feminint udtryk.


En cropped buks med høj talje i den fedeste koboltblå fra See By Chloé. Stærkt udtryk med et par V-10 B-mesh sneakers fra Veja, men egner sig især også med et par længere støvler til efteråret og vinteren. Men vis din kulør frem, så længe vejret tillader os det i et par cropped bukser.


Outfit-1-see-by-chloé-hope-bukser


Outfit 2

Komfort vil fremme en udstråling af selvsikkerhed – det tør vi næsten garantere ud fra erfaring. Det gør sig i hvert fald gældende ved dette outfit. Pufærmerne kører videre, og den trend kan vi godt li’. Den hvide bluse fra See By Chloé har ærmerne som en skjorte, kvalitetsmæssigt, og det resterende har komforten og materialet som en 100% bomulds T-shirt. Blusen har udstråling som den klassiske skjorte i kvalitet, og den tager sig derfor godt ud til en habitbuks, som Alta bukserne fra Hope, til fest og på kontoret, men også til en søndagsbrunch med et par jeans.

Outfit-2-baum-und-pferdgarten


Outfit 3

Baum und Pferdgarten står bag denne meget elegante Melrose skjorte med deres genkendelige skrift som tryk. Skjorten er i overvejende genanvendt polyester, som gør den både let og blød at have på – perfekt til de længere hverdage. God vidde i Baum ung Pferdgartens Nicette jeans, og så er de højtaljet, som også er med til at give et godt fit. En god jeans er et must-have i en garderobe, og denne er et godt bud fra os. De har et elegant udtryk. De kan bruges igen og igen gennem hele året. Støvle, sneakers eller en hæl alt efter, hvad du skal og hvor du skal hen. Her har Rikke tilføjet et par klassiske brune stiletter fra Anonymous Copenhagen i modellen Trini.


Outfit-4-Filippa-k-beta-studios-hope


Outfit 4

Som skrevet, så vil vi se mere til de lyse nuancer over i sensommeren og til efteråret. Vi er ret begejstret for dette tone-i-tone sæt fra Filippa K, Beta Studios og Hope. Bukserne er vores klassiske Hutton bukser fra Filippa K, som er en enkel og velsiddende buks. Lady-sleeve blusen fra Beta Studios er i 100% cashmere. Iconic blazeren fra Hope har et relativt grovt udtryk, og skaber på den måde en god kontrast til de ellers fine lyse styles.


Outfit-5-leveté-room


Outfit 5

Osla 2 vesten fra Leveté Room har en god længde, og har mange af de samme detaljer fra blazeren af samme brand og farve. Vesten er i mørkeblå pinstripe, hvilket giver et klassisk look. Vesten er kommet for at blive, og findes efterhånden i mange afskygninger. Denne udgave skal ikke gå uset hen, da det klassiske look tilfører et twist, da den bærer elementer fra den klassiske blazer. Smid en t-shirt under og lad din blazer vest klarer resten – både åben og lukket, og så kan den nemt bruges dagen efter som et nyt outfit.


Et must-have i garderoben er et par gode habitbukser, og disse Osla 3 bukser fra Leveté Room vil være et godt bud! Sammen med blazer vesten får du et ideelt sæt til arbejdsdagen, men de kan også tones ned ved at smide en strik over en bluse. Omvendt klarer denne habitbuks sig også godt i selskab med en høj hæl til fest som Trini modellen fra Anonymous Copenhagen.


Franci skjorten fra Filippa K udstråler kvalitet og komfort. Klæd dig i denne 100% bomuldsskjorte til hverdagen og fest. Skjorten kan stå alene i sin enkelhed, men fuldender i den grad outfittet under blazer vesten til en habitbuks.


outfit-6-see-by-chloé-saet


Outfit 6

Dette er et outfit, som i høj grad udtrykker power og selvsikkerhed sammen med komfort til hele dagen. Den varm farve på skjorten mod det ellers lyse habitsæt skaber en power, og på samme tid en sammenhæng. Blazer jakken fra See By Chloé har en kort pasform, men på samme tid er det en feminin og åben blazer, der har et relativt afslappet look alene. Habitsættet står stærkt sammen med de tilhørende buks er i samme mønster og farvesammensætning. Brug sættet til en solrig dag, men tag det også med hele vejen ind i efteråret med en støvle til.


Opslået i Outfit af Hausfrau Hausfrau

Kraver og flæser

06/02/2021 15.48

Kraver og flæser

romantisk på en cool måde

Du ser dem alle vegne i øjeblikket, de feminine skjorter med med romantiske detaljer, store kraver måske med flæse- eller blondekanter. I haus-frau har vi også taget den feminine trend til os - du kan virkelig style din flæseskjorte på flere måder og variere lækkert på looket. E smuk hvid skjorte med flæsekrave kan du bære alene og hverdagsagtigt til et par blå jeans og sneakers, eller du kan style skjorten med flæsekraven under en lækker strik og på den måde give dine enkle, basic striktrøjer et feminint modspil.

Danske Ganni er vilde med de smukke flotte kraver, og du finder således mange smukke Ganni skjorter med skønne kraver i deres kollektion, f.eks. den enkle hvide GANNI skjorte top uden ærmer men med den fineste krave, som lækkert man matches med en enkel strik, f.eks. denne lækre ribstrikkede grå cardigan, ligeledes Ganni. 

 Ganni skjorte uden ærmer

Grå Ganni cardigan i haus-frau

Opslået i Styling af Lise Restorff

Lise og Lene på åbningsdagen i Nygade 9ÅRET DER GIK: 2019 I HAUS-FRAU

Sikke et år vi kan se tilbage på! Et år, hvor lange overvejelser hen over sensommeren endte i den helt store beslutning, nemlig en flytning af vores forretning. Efter 13 år på Tværgade genåbnede vi således 22. november i nye lokaler på Nygade 9, af mange i Silkeborg kendt som den gamle Fleur lingerie butik. Vi vil gerne endnu engang sige af hjertet TAK for den varme og positive modtagelse af vores nye, smukke butik. Vi er selv meget glade for resultatet, som vi synes, er både stemningsfuldt og luftigt med god plads til præsentationen af den enkelte vare - og som noget helt nyt med kun én af hver style hængende fremme på stativerne. Herudover har vi indrettet os med et åbent kontor i forbindelse med forretningen, så vi altid er tæt på kunder og ekspeditioner. Det har været en spændende tid for os at udtænke 'det nye HAUS-FRAU', og vi håber, du allerede har taget dig tiden til at besøge os!

Butik eller showroom?

Vi har oplevet, at artiklen om os i den lokale avis i forbindelse med vores åbning tilsyneladende har givet flere kunder det indtryk, at vi nu udelukkende har showroom og webshop på vores nye adresse. Dette er ikke tilfældet! Vi er flere gange den sidste tid blevet stillet spørgsmålet, om vi stadig er en helt almindelig butik, hvor enhver kan komme ind fra gaden og handle? Svaret dertil er et klart og tydeligt JA! Intet har ændret sig på den front, og alle er som altid velkomne. Hos os finder du således fortsat det flotteste udvalg af både klassisk og cool mode fra store designmærker fra både ind- og udland. Vi har et udvalg af størrelser på lager, og vi vejleder som altid i vores ekspedition dig som kunde til det helt rigtige køb.

Nyt i HAUS-FRAU

Med vores flytning har vi valgt at ændre vores åbningstider. Det betyder, at vi som noget nyt har åbent 11-18 på hverdage, mens lørdagens åbningstid kl. 10-15 er uændret. Vi føler, dette tidsrum passer bedre til den tid, vi lever i, og vi håber, du tager godt imod det! Skulle du have brug for en aftale, der ligger udenfor almindelig åbningstid, er vi altid fleksible, kontakt os altid gerne herom!
Som noget nyt kan du nu også finde lækre coffee table books, duftlys og andre accessories til boligen hos os, ligesom vi har fået Aiayus Domus-linje i butikken med bløde og bæredygtige tekstiler til dit hjem.
Vores pop-up butik, der fungerede under vores flytning, har vi valgt at fortsætte med. Den skifter navn til Haus-Frau Outlet og vil som udgangspunkt holde åben om lørdagen. Du kan følge outlet-butikken på Instagram på @hausfrau_outlet

Opslået i Nyheder af Haus-Frau

BACK TO WORK

19/08/2019 12.45

Rodebjer Shada top, før: 1700 kr. NU: 1275 - Hope Sleek bukser: 1700 kr. - Pomme d'Or sandal: 1850 kr. - Royal Republiq New Conduct taske: 1400 kr. 


BACK-TO-WORK
INSPIRATION TIL KONTOR-LOOKET

Selvom sommeren heldigvis ikke er slut endnu, er mange af os tilbage på kontoret efter endt ferie. Her giver vi dig inspiration til en fornyelse af garderoben, der passer perfekt på milde sensommerdage. På køligere dage er det let at sætte en cardigan eller let jakke til og dermed kan du også tage inspirationen med og roligt gå ind i efteråret med god stil a la Haus-Frau.
 

1. Stine Goya Milo t-shirt: 600 kr. - 2. Baum und Pferdgarten Nola bukser: 1000 kr. - 3. Pomme d'Or sandal: 1850 kr.- 4. Royal Republiq Mel taske: 1800 kr. 

1. Filippa K Cassy top: 1500 kr. - 2. Filippa K Silk bukser: 2300 kr. - 3. Royal Republiq New Conduct taske: 1400 kr. - 4. Pomme d'Or sandal: 1850 kr.  

1. Kokoon Blake kjole - 2500 kr. - 2. Royal Republiq Galax taske: 900 kr

1. Filippa K Scoop Neck t-shirt: 600 kr. - 2. Baum und Pferdgarten Natia bukser: 1500 kr. - 3. Pomme d'Or sandal: 1850 kr. - 4. ATP Siena taske: 2900 kr. 

1. Stine Goya James skjorte: 2000 kr. - 2. Filippa K High Waist nederdel: 1500 kr. - 3. Anonymous Cophenhagen Beria sko: 1050 kr. 

Opslået i Outfit af Haus-Frau

Rodebjer

11/04/2019 15.58

RodebjerRODEBJER

 Rodebjer står for tidløst design, løse silhouetter og ofte farverige og kunstneriske print. Designeren bag, svenske Carin Rodebjer, er bl.a. inspireret af kunst og kultur, feminisme og af stærke og passionerede personligheder. Naturens egne materialer som silke, viskose, uld og bomuld er de foretrukne.

Rodebjer blomsterprint1. Rodebjer Adania bluse: 2500,00 DKK |  2. Rodebjer Irmaline Nederdel: 3700,00 DKKInspirationen til dette smukke blomsterprint kommer fra et tapet i Carin Rodebjers sommerhus. Mønsteret hedder på svensk Ros och lilja, på dansk: Rose og lilje, og er et oprindeligt design fra 1946 af den svenske keramiker og tekstildesigner Gocken Jobs.3. Rodebjer Paloma twill bukser: 2000,00 DKK

Rodebjer blomsterprint


Alpaca strik

1. Rodebjer Carrie strik: 2400,00 DKK - (Carrie fåes også i grå.)


Rodebjer silke1. Rodebjer Cherry kimono: 1600,00 DKK | 2. Rodebjer Astrud bukser: 1600,00 DKK

 
De fine blå og sorte silkedele er i 100% råsilke. Det betyder, at kvaliteten er en anelse kraftigere, og at teksturen i stoffet træder tydeligere frem, bl.a. med små nister i vævningen. Det er med til at give tøjet kant, samtidig med at silkens unikke egenskaber er bevaret. 
 

3. Rodebjer Ester jakke: 2600,00 DKK | 4. Rodebjer Astrud bukser: 1600,00 DKK |
5. Rodebjer Vanja skjorte: 1600,00 DKK (Vanja fåes også i hvid.)

Rodebjer silke


Rodebjer

1. Rodebjer Vala bluse: 1200,00 DKK | 2. Rodebjer Cati nederdel: 1600,00 DKK  (Cati fåes også i sort) | 3. Rodebjer Andriana kjole: 2000,00 DKK - (Andriana fåes også i sort.)


Rodebjer

1. Rodebjer Holmvi bluse: 2300,00 DKK

Rodebjer

1. Rodebjer Vigga bluse: 1300,00 DKK

Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

Konfirmations outfit

11/04/2019 15.40

Konfirmationsoutfit

Ganni kjole i silke og hør: 3200 kr. - Isabel Marant støvler: 4000 kr.


TRÆK I FESTTØJET

Det er konfirmationsæson, og måske er du en af de heldige, der skal med til fest? Herunder giver vi dig inspiration til, hvad du kan have på. Du finder både kjoler, sæt med bukser og også fine accessories, der passer til. Her i denne mail er der af gode grunde kun plads til en lille del af vores store og flotte udvalg af tøj til festlige anledninger - så klik dig endelig ind på vores webshop for at se mere, eller kig forbi vores butik på Tværgade 1 i Silkeborg. Vi står klar til at hjælpe og vejlede, så du finder det helt rigtige festtøj til lige netop dig.

Tak fordi du kigger med.

outfit 1Isabel Marant kjole: 3500 kr. - Pomme d'or støvler: 2400 kr. - Pomme d'or slingback: 1950 kr. - ATP taske: 3100 kr. Outfit 2Kokoon Cora kjole: 2350 kr. - Graumann Clara kjole: 2400 kr. - ATP taske: 3000 kr. - ATP sko: 2300 kr. - Baum und Pferdgarten bælte: 300 kr.outfit 4Baum und Pferdgarten skjorte: 1200 kr. - Ganni shorts: 1400 kr. - Anonymous sko: 1050 kr. - Dear Denier strømpebukser: 180 kr.Outfit 4Graumann skjorte: 1600 kr. - Graumann bukser: 1500 kr. - Royal Republiq pung: 600 kr. - Anonymous sko: 1000 kr.Outfit 5American Vintage jakke: 1600 kr. - Gold Hawk silketop: 1200 kr. - Rodebjer bukser: 2100 kr. - ATP støvler: 3100 kr

Opslået i Outfit af Hausfrau Hausfrau

Farven er hvid

28/03/2019 14.18

Farven er hvidRodebjer strik: 2400 kr. - Lee jeans: 800 kr. - Acne støvler: 3400 kr. FARVEN ER HVID

Den hvide farve lyser op blandt forårets nye varer. Den hvide skjorte er en klassiker, vi alle kender, ligesom de hvide sneakers længe har været populære. Dette forår får de følgeskab af hvide bukser og jeans, jakkesæt, strik og accessories. Du kan gå helt i hvidt, eller blot trække i hvide jeans, hvor du før ville have valgt de blå - én ting er sikkert: den hvide farve er super chic og et sikkert hit både forår og sommer. 

Tak fordi du kigger med.Hvid hættetrøje

Baum und Pferdgarten hættetrøje: 900 kr. Joseph skjorte: 2650 kr. - Rodebjer bukser: 2100 kr. - Isabel Marant sneakers: 4000 kr. 

Opslået i Outfit af HAUS-FRAU

Jakkesættet

28/03/2019 14.07

suit up

JAKKESÆTTET

Vi tror på, det aldrig går af mode - jakkesættet. Uanset om du skal være velklædt på job eller fin til fest, er jakkesættet en oplagt investering. Og fordi det netop kan være lidt af en investering, vil vi gerne sætte fokus på, at delene nemt kan bruges hver for sig. Brug blazeren som overgangsjakke eller som cardigan til jeans eller kjole, og sæt en strik, hættetrøje eller t-shirt til bukserne. Kombiner på kryds og tværs, så du får størst mulig glæde af dit nye jakkesæt.

Tak fordi du kigger med.
Jakkesættet

Farven hedder Frosty Pink på dette sæt fra Filippa K. En på samme tid feminin, diskret og elegant farve, der vil passe smukt ind i de flestes garderobe. Blazeren lukkes med en enkelt knap, og bukserne har en afslappet pasform og stumper en smule. Se også det blå sæt nedenfor i samme model.

1. Filippa K Sasha twill blazer 3.800,- DKK | SHOP HER
2. Filippa K Emma twill bukser 1.900,- DKK | SHOP HER
3. ATP Carrara taske 3.000,- DKK | SHOP HER
4. ATP Atelier monti sko 2.600,- DKK | SHOP HER
5. Filippa K Classic stretch skjorte 900,- DKK | SHOP HER
6. Filippa K Tencel t-shirt 600,- DKK | SHOP HER
7. ATP Atelier mei støvle 3.100,- DKK | SHOP HER

Blå jakkesæt

Jakkesættet er jo oprindelig et lån fra herrernes garderobe. Bryd det maskuline look med en smuk og feminin blondetop i det blødeste silke under blazeren. 

1. Filippa K Sasha blazer 3.200,- DKK | SHOP HER
2. Filippa K Emma bukser 1.400,- DKK | SHOP HER
3. Gold Hawk Cami top 1.200,- DKK | SHOP HER
4. ATP Atelier abra sko 2.300,- DKK | SHOP HER

Ganni jakkesæt

Ganni er kendt for både de skæve, de klassiske og ikke mindst de printede look og for at genfortolke det velkendte. Her er et jakkesæt i lyserøde tern, med en oversize, dobbeltradet blazer og bukser med pressefold. Sættet er syet i en skøn elastisk kvalitet, der sikrer høj komfort til dig, der har det på.

1. Ganni blazer 2.300,- DKK | SHOP HER
2. Ganni t-shirt 600,- DKK | SHOP HER
3. Ganni slim bukser 1.500,- DKK | SHOP HER
4. Ganni georgette skjorte 900,- DKK | SHOP HER
5. Anonymous Copenhagen Belinda sandal 1.000,- DKK | SHOP HER
6. Royal Republiq sko 1.200,- DKK | SHOP HER

Hope blazer

Den ternede blazer fra Hope har et bindebælte, så den både kan bruges åben og med oversize pasform som vist, eller bundet med fremhævelse af taljen. Blazeren har god volumen, og vi har derfor valgt at vise et par klassiske, smalle cigaret-bukser til. Eller sæt et par sorte eller blå jeans til for et mere casual look. 

1. Hope Loft blazer 3.200,- DKK | SHOP HER
2. Gold Hawk Cami top 1.200,- DKK | SHOP HER
3. American Vintage t-shirt 350,- DKK | SHOP HER
4. Hope office bukser 1.300,- DKK | SHOP HER
5. Anonymous Copenhagen Beria sko 1.050,- DKK | SHOP HER
6. Royal Republiq prima sko 1.200,- DKK | SHOP HER

Rodebjer

Her er blazerjakken byttet ud med en kimono-inspireret overdel, men ikke desto mindre kan sættet her fra Rodebjer de samme ting som et klassisk jakkesæt. Du kan dresse det op eller ned alt afhængig af dit valg af fodtøj, og hvad du har indenunder jakken. Kvaliteten er en smuk og lækker råsilke, der tilfører sættet en mere rå kant. 

1. Ganni poplin bluse 1.000,- DKK | SHOP HER
2. Rodebjer Astrud bukser 1.600,- DKK | SHOP HER
3. ATP Atelier monti sko 2.600,- DKK | SHOP HER
4. Rodebjer Cherry kimono 1.600,- DKK | SHOP HER
5. Royal Republiq doric sneakers 1.200,- DKK | SHOP HER
6. ATP Siena taske 2.900,- DKK  | SHOP HER

Opslået i Outfit af Hausfrau Hausfrau

Forårsjakker

28/03/2019 13.53

Forårsjakker

STAND Tasia jakke i fake pyton: 2.100 kr. | OH! By Kopenhagen Fur Emily taske: 2.300 kr. | OH! by Kopenhagen Fur Royal jakke: 4.500 kr. | ATP Atelier Chianni støvle: 2.600 kr. 

FORÅRETS JAKKER

En ny sæson er lig med nyt overtøj. Det er ved at være tid til at lægge de tunge vinterjakker væk og finde de lette overgangsjakker frem i stedet. Her giver vi dig nogle bud på, hvordan din nye jakke kan se ud dette forår. Vi har både 'de vilde' jakker, 'de pæne' jakker og 'de praktiske' jakker, og vi har kraftige strikjakker, som du både kan bruge som cardigan og som jakke her i overgangen mellem sommer og vinter. Vi viser dig også nogle af de mange flotte accessories, sko, tasker og smykker, der pryder vores butik lige nu, og som vil være med til at give din jakke og dit outfit det sidste pift.

Tak fordi du kigger med.
forårsjakker

Busnel Aimée strikjakke: 4.400 kr. | ATP Atelier taske: 2.900 kr. | Studio Loma armbånd: 1.600 kr. 

stand jakke

sko

Stand jakke: 2.600 kr. | Royal Republiq sko: 1.200 kr. 

jakke

Mads Nørgaard Chillina jakke: 1.600 kr. | Mads Nørgaard Josephina jakke: 1.500 kr. | Royal Republiq sko: 1.200 kr. 

En ægte klassiker! Termo-jakken fra Mads Nørgaard er både pæn, lun og praktisk. Den lange model er dette forår med skønt blomstret for i lyserøde nuancer. Den korte model har læg i ryggen, der giver en fin og feminin pasform.

Busnel Victoria strikjakke: 3.600 kr. (Fåes også i sort) | Studio Loma Flora ørering: 600 kr. pr. stk. 

Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

Storbykufferten

03/10/2018 13.53

STORBYFERIE
Verdens storbyer er et yndet rejsemål, når kalenderen om lidt melder efterårsferie – og du er måske en af de heldige, der skal afsted? Men hvad skal du have med i din kuffert til Rom-Berlin-Barcelona-New York? Ud fra konceptet 'travel light' har vi sammensat en række outfits, hvor du med få skift går fra dag til aften. 

OUTFIT 1


Et godt tip, hvis man fx gerne vil have plads i kufferten til nye indkøb på sin ferie, er at tænke i outfits, hvor dele af outfittet kan genbruges fra dag til aften. Og ofte er det bukserne, der nemt kan gå igen. Til dagens oplevelser er de sat sammen med en cool sweat-shirt og lækre sneakers med glimmerstrømper i. Hjemme på hotellet skifter du sweat-shirten ud med en smuk bluse og et par fine støvler, og så er du klar til storbyen by night.


Filippa K Hudson bukser: 1700 kr.Isabel Marant Milly sweat: 1500 kr.Ganni Iris sneakers: 2500 kr.,
 Isabel Marant Elmira top: 2050 kr.Pomme d'Or støvle: 2250 kr. Jakke, taske og hue er fra Acne. Kontakt butikken på tlf: 8685 6567

OUTFIT 2


Det strikkede sæt fra Missoni gør dig velklædt og afslappet på samme tid. De hvide sneakers er med til at trække sættet 'ned på jorden' i løbet af dagen - samtidig med at de bærer dig rart igennem de mange kilometer, man ofte går på en storbyferie. Med den grå top sat til bukserne kører tone-i-tone looket igennem til aftenbrug, mens et par spidse støvler giver det sidste pift. 

Missoni bukser: 2500 kr., American Vintage top: 800 kr.Pomme d'Or støvle: 2250 kr.Missoni rullekrave: 2100 kr., Ganni Iris sneakers: 2500 kr. 

OUTFIT 3


Et par lækre jeans er altid en god idé i kufferten - ligesom behageligt fodtøj. Og i den henseende, synes vi, at de flade støvler med blød og kraftig bund er et oplagt alternativ til de ellers uundværlige sneakers. Den flotte strik får lidt rå kant sammen med skindjakken. Bemærk, hvordan vi har ladet den samme jakke gå igen til alle outfits. Til aften foreslår vi her en komplet make-over - så af med jeans og strik, og hop i stedet i en smuk kjole i let materiale, der fylder og vejer minimalt i kufferten. 

Isabel Marant Jina kjole: 3800 kr.Isabel Marant Dewina støvle: 4000 kr.Graumann Zola strik: 1900 kr.Pomme d'Or støvle: 2000 kr., Acne Climb jeans: 1600 kr. Kontakt butikken

OUTFIT 4


Den super flotte strik med guldknapper udgør nemt et alternativ til overtøj på en mild efterårsdag i storbyen. Den får et afslappet og cool look med en enkel, hvid t-shirt i et lækkert materiale under, og her kan du vælge at genbruge dine jeans og sneakers, eller sæt et par stramme sorte bukser og støvler til for et mere klassisk look. Til aften er de sorte bukser elegante under en smuk silkeskjorte og med støvler til.

Kokoon Bianca skjorte: 1950 kr., Joseph Garbadine leggings: 1700 kr.Isabel Marant Dewina støvle: 4000 kr.Busnel Victoria jakke: 3600 kr.Filippa K t-shirt: 600 kr.

Opslået i Outfit af Hausfrau Hausfrau

Silkekjole


Silke er ikke til at komme udenom i denne sæson, hvilket er fuldstændig forståeligt. Silke er et af de smukkeste og mest luksuriøse tekstiler, som er tilgængelige, og har været en del af vores garderobe i århundreder. Silke løfter dit look og giver det et eksklusivt twist, uanset om det er en silkeskjorte eller et par pyjamasbukser. Det smukke materiale stammer fra Kina og blev opdaget omkring år 4.000 før vor tid. I starten blev silke udelukkende fremstillet i Kina og kun i Kina vidste man hvordan silken blev til og hvis nogen røbede noget om silkeormens hemmelighed, kunne man blive dømt og henrettet som forræder. Kina havde nemlig monopol på fremstillingen af silke og silken blev derfor et meget kostbart tekstil som kun kejseren måtte bære. Men hemmeligheden blev afsløret og silkemonopolet var dermed brudt. I dag står Kina dog stadig for den største produktion af silke.

Silken kommer fra silkeorme eller silkesommerfuglelarver. Når larven er fuldt udvokset begynder den at spinde sin kokon. Kokonen skal beskytte silkeormen mod rovdyr mens den er i puppestadiet, hvor den forvandler sig til en sommerfugl. Larvens kokon er altså en lang tråd af silke.

Trods silkes popularitet er det exceptionelt svært at vaske og mange tør derfor ikke at vaske deres silke-items af frygt for at gøre skade på det smukke materiale. Vi har derfor samlet vores bedste råd og lavet en guide til jer, om hvordan man bedst vasker silke uden at skade de sarte fibre i stoffet.


1. INDEN VASK
Inden du begiver dig ud i at vaske dit silke, så vurdér lige om det er beskidt eller blot har brug for en lille opfriskning. Hvis dit silke-item bare trænger til en opfriskning, kan du nemlig komme uden om en vask og i stedet nøjes med at dampe det. Dampen opfrisker nemlig materialet og fjerner eventuelle lugte, mens det glatter fibrene. 


Steamery stockholm damper

1. STEAMERY CIRRUS NO. 2 REJSE STEAMER


Her kan du bruge den smarte damper fra Steamery Stockholm, som damper dit tøj flot og glat og netop genopfrisker tøjet. Læs mere om damperen her

Er en dampning ikke nok, så behøver du heller ikke at gå til renseriet. Du kan nemlig sagtens selv vaske det derhjemme uden silken tager nogen skade.

Før du vasker dine silke-items, så er det en rigtig god idé lige at tjekke og teste silkens farveægthed på et mindre område. Sådan gør du:
Tag en klud og fugt området. Pres forsigtigt på området med den våde klud og se om farven kommer af silken. Hvis der er farve på kluden, bør du undlade vask af silken og i stedet få det renset hos et professionelt renseri. Hvis farven bliver siddende, er farveægtheden en succes og kan nu vaskes.


2. UNDER VASK

Hvis du vasker dit silke i vaskemaskinen, så sørg for, at vælge et program til sarte materialer. Vælg en kold vask med maksimum 30 grader, alt over 30 grader kan skade silken. Husk at anvende en vaskepose til dit silke-item, så det ikke bliver skadet i vasketromlen. Brug et mildt vaskemiddel eller silkevaskemiddel.

Tør du alligevel ikke smide det maskinen, så vask dine silke-items i hånden med lunkent vand og brug et mildt vaskemiddel eller silkevaskemiddel. Når du har vasket dit silke-item, så tøm baljen og fyld den igen op med koldt vand og 1/4 kop hvid eddike. Eddiken vil hjælpe med at fjerne overskydende sæbe. Hæld herefter vandet ud af baljen igen, og erstat med nyt vand og skyl herefter dit silke-item efter.3. EFTER VASK
Silke kan ofte få folder og miste formen af at blive tørret. Derfor opfordres det ofte til, at silke lufttørres på et fladt underlag, så kvaliteten bibeholdes og overfladen holdes blød.
Når tøjet er vasket og skyllet, så læg det fladt på et håndklæde, rul derefter silken ind i håndklædet og pres på tøjet for at absorbere overskydende vand. Læg derefter silken på et tørt håndklæde og lad det nu tørre helt. 

Kom aldrig dine silke-items i tørretumbleren, da det kan ødelægge silken.


Silkevask er en utrolig nem proces, der ikke behøver at være dit værste mareridt når bare du gør det rigtigt. Uanset om du skal vaske silke i maskinen eller i hånden, bliver resultatet uden tvivl berigende og efterlader din yndlingssilke pletfri og ren.

Opslået i Styling af Hausfrau Hausfrau

Steamery Stockholm

02/07/2018 15.46

Steamery Stockholm

1. STEAMERY CIRRUS NO. 2 REJSE STEAMER, 2. STEAMERY PILO TEKSTIL SHAVER


SLUT MED STRYGEJERN OG STRYGEBRÆT!

Nu behøver det ikke længere være besværlig, at skulle finde både strygejern og bræt frem, for at stryge skjorten. Med steamers fra Steamery Stockholm, kan du nemlig nemt dampe dit krøllede tøj på en nem, hurtig og effektiv måde.


STEAMERY STOCKHOLM
Steamery Stockholm er et svensk firma grundlagt i 2014 i Stockholm af Martin Lingner og Frej Lewenhaupt. Med professionelle baggrunde i modeindustrien og med et afsæt i skandinavisk æstetisk, ny teknologi og bæredygtige værdier, er det firmaets ønske at gøre det nemmere for os alle at passe godt på vores tøj. Det første produkt, de udviklede, var den klassiske tekstil damper "Cumulus Home Steamer" til hjemmet. Efter succesen har de efterfølgende udviklet en rejse steamer og steamer til professionelt brug.

STEAMERY STOCKHOLM HOS HAUS-FRAU
Hos Haus-Frau forhandler vi de helt uundværlige accessories til dit tøj - damperen og tekstil-shaveren fra steamery Stockholm.Steamery Stockholm

Med damperen kan du sige farvel til dit klodsede strygejern og det uhåndterbar strygebræt og istedet dampe dit tøj glat og fint. Cirrus rejsesteamer er designet til, at fordele damp jævnt over dit tøj og glatte det perfekt ud. 

Steameren varmer op på 20-25 sekunder og kan indeholde 75 ml vand, hvilket giver damp til 6 minutters brug - hvilket er nok til at dampe et helt outfit. Vi forhandler damperen i rejsestørrelse, så du desuden nemt kan have den med i feriekufferten, den vejer kun 590 gram.

Det gode ved dampning er, at det skåner tøjet. Dampen genskaber stoffets naturlige form, det gør farven dybere, teksturen bliver klarer og rynker reduceres. Alle former for stoffer kan dampes uden risiko for krympning eller forbrænding.
Når du damper, dræber du endda også bakterierne i tøjet, og således opfriskes dine beklædningsstande også og derfor også mindre behov for hyppig vask.
En steamer fra Steamery Stockholm er helt sikker en investering, du ikke vil fortryde. Damperen fåes i farverne sort og pink.Steamery StockholmTEKSTIL SHAVEREN - STEAMERY PILO FABRIC SHAVER

Steamery Stockholm


Tekstil shaveren er et must-have til fjernelse af det uundgåelige fnuller, visse tekstiler danner på overfladen efter gentagen brug. Tekstil shaveren er udstyret med skarpe og stærke barberblade og en kraftig motor, der gør det let at fjerne uønsket peeling og fnuller fra overfladen af fx. strikkede tekstiller. På den måde kan du forlænge dine yndlingstrøjers levetid og få dem til at se og føle sig som nye igen. Shaveren er nem, at have med på farten og oplades via usb-stik. Den kan arbejde i 50 minutter på en fuld opladning.
Tekstil shaveren fåes i farverne sort og pinkSteamery Stockholm
Opslået i Nyheder af Haus-Frau

Rød

1. GANNI SILVERY CREPE KJOLE   2. RODTNES JULES SADDLE TASKE   3. GANNI THILDEN MESH MAXI KJOLE   4. SIX AMES STRIK   5. GANNI SILVERY CREPE TWIST KJOLE   6. GANNI CLARK BLUSE   7. RODTNES MICRO POUCH

De største designere dikterer hvert år moden på ny, og de vælger med garanti også hvilke farver, du ikke kan undgå denne sæson. En af de farver er rød.

Rød er den store trend
Farven rød er efterhånden ved at være en gammel kending blandt designere og vandt indpas i moden i 2017. Dog er der ingen tvivl om, at farven rød igen i denne sæson er en af sæsonens mest trendy farver - især den nye pantone farve "Cherry Tomato". Cherry Tomato er en stormskinnende orange rød, der udstråler varme og energi. Den kræver opmærksomhed, den er modig, optimistisk og kan ikke blive ignoreret.

Vi elsker farven og dét, at der er mulighed for både at style det til hverdag og fest.

Et brand som især har gjort brug af farven rød i deres seneste kollektion er Ganni.

Opslået i Styling af Hausfrau Hausfrau

Vores T-SHIRTS

08/05/2018 13.06

T-shirt
1. HOPE ONE T-SHIRT 2. MADS NØRGAARD TRAPPY T-SHIRT 3. ACNE STUDIOS NASH T-SHIRT 4. FILIPPA K SWING T-SHIRT 5. AMERICAN VINTAGE T-SHIRT


T-shirten er din uundværlige ven i sommervarmen.


Vi har længe set t-shirten med masser af spektakulære, farverige prints og statements, og det er heldigvis en tendens, der fortsætter. Men! Den enkle basis t-shirt i god kvalitet er stadig ikke til at komme udenom. Derfor har vi også altid et bredt udvalg på lager i Haus Frau. Vi har de mange t-shirts i forskellige pasformer, fra A-facon til slim fit og oversize, med v-hals og bådudskæring, og i kvaliteter fra bomuld over hør til modal og lyocell. De forskellige kvaliteter falder forskelligt på kroppen og i kombination med de forskellige pasformer, er basis t-shirten ikke nødvendigvis ’bare’ basis, men også helt sin egen. Den kan nedtone et look, den kan fuldende et look, og den kan være din redning, når en tøjkrise er under opsejling.


Nørgaard på Strøget er kendt og elsket for sine ikoniske, langærmede 101 t-shirts i 100% bomuld, som vi forhandler i butikken. 101 blusen er noget helt særligt, da den er fremstillet i Danmark og blev designet helt tilbage i 1967 af Jørgen Nørgaard. T-shirten bliver fremhævet som et dansk design-ikon, og den er endda kommet på museum. Designmuseum Danmark i København har nemlig taget den ind i samlingen.  


Jørgen Nørgaards søn, Mads Nørgaard, er på samme måde kendt for sine t-shirts med korte ærmer, både helt korte som trappy t-shirten og lidt længere som trenza t-shirten og i forskellige kvaliteter som bomuldsrib og den lidt lettere jersey-kvalitet.


Filippa K laver klassiske styles i udsøgt kvalitet, og deres populære Elbow Sleeve Swing t-shirt i blød lyocell er virkelig behagelig at have på samtidig med, at den let blanke kvalitet løfter dit look. Vi har også fået den super lækre Swing short sleeve model, som er i 100% hør i butikken.


Fra Hope har vi de enkle klassiske og ensfarvede one t-shirts med en lidt bredere pasform og rund hals i en lækker blanding af bomuld og modal, og selvfølgelig et stort udvalg af de med god grund populære styles fra American Vintage. Herfra har vi den populære JAC51 t-shirt, med v-hals og let vidde. 


Fra Acne Studios har vi, de populære sprøde Nash Face t-shirts i bomuld samt Olga Linen t-shirten som er en mere oversized t-shirt i hør. Hør er naturens eget materiale og udmærker sig ved, at det er så nemt at have med at gøre. Det kan stryges skarpt og fint – og det kan stå i sin let krøllede version og se super tjekket ud samtidig.Se vores store udvalg af t-shirts lige her

Opslået i Favoritter af Hausfrau Hausfrau

CASHMERE

1. WUTH OVERSIZE PULLOVER 2. WUTH CLASSIC CARDIGAN 3. GRAUMANN MAJA CARDIGAN

 

BLUSEN, du aldrig vil have af


Og det er selvfølgelig cashmere-blusen, vi taler om. Cashmere er nemlig noget af det blødeste, varmeste og fineste, man kan klæde sig i. Det vidste Coco Chanel, der var med til at introducere cashmeren og dens unikke egenskaber i moden i 1930’erne, Marilyn Monroe og Grace Kelly var fans af cashmere og i dag ses vores altid smukke og stilsikre Kronprinsesse Mary ofte i cashmere.


Hvad er det så for egenskaber, der gør cashmeren så unik og lækker? Cashmere-uld er spundet af ekstra fine og lange fibre, der sikrer optimal blødhed og holdbarhed. Faktisk er cashmere-fibre hele syv gange tyndere end almindelige uldfibre. Disse fine fibre kommer fra kashmiri-geden, der bl.a. græsser på sletterne i det indre Mongoliet under helt særlige og ekstreme vejrforhold. Her er iskoldt om vinteren og stegende hedt om sommeren, på et enkelt døgn kan temperaturen svinge 40 grader, og derfor udvikler gederne en tynd varm uld, som isolerer for både varme og kulde.


Cashmerens varmeregulerende egenskaber gør dermed også en cashmere-bluse eller -cardigan til det perfekte supplement til den lette kjole, når solen går ned over terrassen efter en varm sommerdag.


Det er med andre ord ikke for ingenting, at cashmeren bliver kaldt tekstilernes udgave af en Rolls-Royce!


Hos os kan du shoppe lækker cashmere fra bl.a. Wuth og Graumann.
Se alle vores cashmere-produkter her.

Opslået i Styling af Hausfrau Hausfrau

Nyheder fra Maria La Rosa

26/03/2018 12.00

Maria La Rosa


Maria La Rosa
er et ny ankommet mærke hos Haus-Frau. Maria La Rosa er et Italiensk mærke og alle deres tekstiler er håndlavet med traditionelle vævningsmetoder, som resulterer i eksklusive tasker af meget høj kvalitet. Tekstilerne er udviklet fra en tværfaglig tilgang til vævning, strikning, hækling og broderi. Materialerne er alle af naturlige fibre som bomuld, bast, linned, silke, chenille, kashmir og alpaca.

Hos Haus-Frau har vi netop fået en sending af de fine tasker ind ad døren. Taskerne er unikke, da vi selv har været med til at bestemme farver, vævning og materialer. 
Brug taskerne til enhver lejlighed, om det er til hverdag eller fest. Kombiner taskerne med et simpelt outfit, eller style taskerne med farverige kjoler for at få et festligt look. Vælg fx

  • Sun taske: Simpel og fin crossbody taske med magnetlukning
  • Space taske: Flot skuldertasker med lille kæde og vridlukning
  • Isa taske: Rund clutch med lynlås

Find taskerne her

Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

A'journey London

 

Vores nyeste brand på shoppen er A’journey London, som er lanceret af den danske modeekspert Malene Birger sammen med hendes nye business partner Malene Majlund. A’journeys london er baseret på deres passion for at rejse, og kollektionen er baseret på den simple idé at pakke en kuffert, samt antallet af styles der kan være i en kuffert. Det at kunne rejse med stil, og kunne kombinere funktion og skønhed er en vigtig faktor.

A’journey London præsenterer 2 små kollektioner, som leveres 2 gange om året, lige før ferien begynder – i slutningen af maj og derefter i november.  

Farvepaletten er neutral: mørkebrun, navy, sort og creme, med en flot “injektion” af fuchsia –  Malene Birgers yndlingsfarve.

Ovenover ser du Malene skjorten med lodrette sorte og hvide striber. Skjorten er fra A’journey Londons NO 2 kollektion. Brug Marlene skjorten sammen med den lette Dolly silkebuks, som har vidde ben og elastik i taljen. 

Opslået i Nyheder af Haus Frau

Nyhed fra Heartmade

26/01/2018 13.33

 

Vi har netop modtaget den nyeste kollektion fra danske Heartmade, som nu både kan findes i butikken og på webshoppen. Kjolen her i silke er en af vores favoritter med dens lette print og varme pink farve. Den runde hals, lange ærmer og de fine flæse detaljer, gør det til en klassisk og feminin kjole, som vi glæder os til at bruge hele foråret!

 

Find kjolen og resten af Heartmades kollektion på webshoppen.

Opslået i Nyheder af Haus Frau

Garderobe favoritter

23/01/2018 13.33

 

 

1. GRAUMANN 2. GRAUMANN 3. JULIE SANDLAU 4. GRAUMANN

5. RODTNES  6. AIAYU  7. ATP ATELIER

 

Hos Haus Frau elsker vi mode og de nyeste trends, men holder i lige så høj grad af de klassiske garderobe favoritter. De favoritter, som man finder frem igen og igen, og som kan redde enhver tøjkrise. Vi har fundet nogle af vores garderobe favoritter, som netop er landet i butikken og på webshoppen.

 

Den lette jakke fra Graumann har en lækker varm brun farve, som bliver en sikker favorit dette forår. Det samme gælder den stribede skjorte med de fineste detaljer, som passer perfekt sammen med de klassiske sorte bukser fra Graumann. Derudover mener vi, at den sande garderobe klassisker er den lette strikkede rullekrave fra Aiayu. Med dens lækre og eksklusive kvalitet og de fineste detaljer, er det et item som du altid vil have i din garderobe. Og kan vi ikke godt blive enige om, at et par gode sko, en lille taske og gyldne smykker er et must? Det mener vi.

 

Find dine egne garderobe klassisker i blandt vores nyheder

Opslået i Favoritter af Haus Frau

Selvforkælelse

20/01/2018 13.31

 

 

1. AIAYU  2. AMERICAN VINTAGE 3. MARIE STELLA MARIS

4. MARIE STELLA MARIS

 

Husker du at foræle dig selv i hverdagen? Det kan godt være svært at jungere med både arbejde, familie, veninder og indkøb. Vi mener dog at det er vigtigt, at give sig selv tid til selvforklælelse et par timer mindst én gang i ugen. Her er lidt inspiration til, hvordan du kan bruge din næste ledige dag.

 

Start med at tage din blødeste T-shirt på - vores favorit er denne T-shirt fra American Vintage, og svøb dig i en lækker badekåbe. Tænd bagefter et duftelys, for at sætte rammerne for hyggen. Dette duftelys fra Marie Stella Maris har den skønneste duft af hvid te med noter af citrus. Slut af med at pleje dine læber med læbepomade imens du sidder under tæppet med dit yngslings magasin.

 

God fornøjelse! 

 

Opslået i Favoritter af Haus Frau

Acne Studios trenchcoat

18/01/2018 14.30

 

 

 

I Haus Frau har vi netop fået denne trenchcoat fra Acne Studios hjem. Trenchcoaten er elegant i sit udtryk med den klassiske varme beige farve. Modellen hedder Anghelica Gab og har en lang længde, knapper på fronten samt bælte i taljen. Brug trenchcoaten åbenstående eller med bæltet i taljen, som giver den fineste silhouet. 

 

Prisen for trenchcoaten er: 5.500 ,-

 

Kom ind i butikken og se de nye Acne Studios efterårsvarer eller kontakt os gerne på mail kundeservice@haus-frau.dk eller på telefon 86 85 65 67. Vi står altid klar til at hjælpe dig og sender selvfølgelig gerne en pakke afsted mod dig! 

 

Se mere om Acne Studios

Opslået i Nyheder af Haus Frau

En varm strik

16/01/2018 13.27

 

1. HEARTMADE 2. GANNI 3. GANNI  4. MADS NØRGAARD 5. MADS NØRGAARD

 

I den her kolde vintertid kan vi ikke komme i tanke om noget bedre end en varm strik, og lige nu kan du finde en masse i vores udsalg. Her ser du vores absolutte favoritter af lækre striks. Den brune strik fra Heartmade har de fineste detaljer med gyldne knapper på ryggen, som er en sand klassisker. Gannis strik og cardigan  tilføjer let farve til et outfit, imens de to striks fra Mads Nørgaard passer til et hvert outfit og har en skøn ribbet-struktur. 

 

Tag selv et kig på vores udsalg og find din favorit. 

 

Opslået i Favoritter af Haus Frau

Outfit · Lise

08/01/2018 12.52

 

1. AMERICAN VINTAGE 2. LEE 3. RODEBJER 4. ISABEL MARANT

 

 

I dag er Lise iført nogle af hendes absolutte udsalgsfavoritter fra blandt andre American Vintage, Rodebjer og Isabel Marant. Den åbenstående cardigan fra American Vintage sørger for at holde hende varm, imens skjorten fra Rodebjer har den fineste elektrisk blå farve, som let giver liv og farve til outfittet. Lise har stylet cardigan og skjorte med et par klassiske sorte jeans fra Lee og en støvle i ruskind med hæl fra Isabel Marant.

 

 

Find de egen udsalgsfavorit i vores store udsalg.

 

Opslået i Outfit af Haus Frau

Acne Studios

08/01/2018 10.38

 

 

 

De mange skønne varer fra Acne Studios pre forårskollektion er landet i butikken, og vi vil så gerne vise dig hele den nye kollektion. Acne Studios må fra i år kun sælges i butikken og således desværre ikke længere på vores webshop.

 

Vi har både de klassiske T-shirts, sweatshirts, strik, jeans, halstørklæde og meget mere. Herover ser du nogle af vores absolutte favoritter.

 

Kom ind i butikken og se de nye Acne Studios efterårsvarer eller kontakt os gerne på mail kundeservice@haus-frau.dk eller på telefon 86 85 65 67. Vi er altid klar til at hjælpe dig og sender selvfølgelig gerne en pakke afsted mod dig! 

 

Se mere om Acne Studios

Opslået i Styling af Haus Frau

Den sorte kjole

05/01/2018 11.30

 

1. GANNI 2. GANNI 3. STINE GOYA

 

Pre forårskollektionen fra Ganni er netop landet i Haus Frau, og vi er helt vilde med denne klassiske sorte kjole. Kjolen har en løs pasform og detaljerede ærmer. Hvis du skal til fest denne weekend, så kunne du style den med de fineste røde sko med hæl og den feminine lille taske, som kan indeholde alle de små nødvendigheder. Se hele vores udvalg af kjoler.

 

 

Opslået i Nyheder af Haus Frau

Til hverdag og fest

05/01/2018 10.49

1. HEARTMADE 2. STINE GOYA 3. HEARTMADE 4. ATP ATELIER 5. JULIE SANDLAU 6. HEARTMADE

 

De fleste kender til det stykke tøj, som de kun finder frem til særlige lejligheder. I Haus Frau mener vi dog ikke, at det behøver at være sådan med det sorte suit fra Heartmade. 

 

Sættet fra Heartmade er uden tvivl et klassisk og feminint sæt, og noget som de fleste vil tænke kun kan bruges til fest, men sådan behøver det ikke at være. Brug bukserne til hverdag med en lækker strik og en klassisk støvle. Til festen kan du bruge både blazer og bukser stylet med en fin blonde top og gyldne øreringe. Styling mulighederne med dette sæt er uendelige!

 

 

 

Opslået i Styling af Haus Frau
Sorter faldende

38 indlæg