100 % DANSK WEBSHOP OG BUTIK
Sorter faldende

18 indlæg

Storbykufferten

03/10/2018 13.53

STORBYFERIE
Verdens storbyer er et yndet rejsemål, når kalenderen om lidt melder efterårsferie – og du er måske en af de heldige, der skal afsted? Men hvad skal du have med i din kuffert til Rom-Berlin-Barcelona-New York? Ud fra konceptet 'travel light' har vi sammensat en række outfits, hvor du med få skift går fra dag til aften. 

OUTFIT 1


Et godt tip, hvis man fx gerne vil have plads i kufferten til nye indkøb på sin ferie, er at tænke i outfits, hvor dele af outfittet kan genbruges fra dag til aften. Og ofte er det bukserne, der nemt kan gå igen. Til dagens oplevelser er de sat sammen med en cool sweat-shirt og lækre sneakers med glimmerstrømper i. Hjemme på hotellet skifter du sweat-shirten ud med en smuk bluse og et par fine støvler, og så er du klar til storbyen by night.


Filippa K Hudson bukser: 1700 kr.Isabel Marant Milly sweat: 1500 kr.Ganni Iris sneakers: 2500 kr.,
 Isabel Marant Elmira top: 2050 kr.Pomme d'Or støvle: 2250 kr. Jakke, taske og hue er fra Acne. Kontakt butikken på tlf: 8685 6567

OUTFIT 2


Det strikkede sæt fra Missoni gør dig velklædt og afslappet på samme tid. De hvide sneakers er med til at trække sættet 'ned på jorden' i løbet af dagen - samtidig med at de bærer dig rart igennem de mange kilometer, man ofte går på en storbyferie. Med den grå top sat til bukserne kører tone-i-tone looket igennem til aftenbrug, mens et par spidse støvler giver det sidste pift. 

Missoni bukser: 2500 kr., American Vintage top: 800 kr.Pomme d'Or støvle: 2250 kr.Missoni rullekrave: 2100 kr., Ganni Iris sneakers: 2500 kr. 

OUTFIT 3


Et par lækre jeans er altid en god idé i kufferten - ligesom behageligt fodtøj. Og i den henseende, synes vi, at de flade støvler med blød og kraftig bund er et oplagt alternativ til de ellers uundværlige sneakers. Den flotte strik får lidt rå kant sammen med skindjakken. Bemærk, hvordan vi har ladet den samme jakke gå igen til alle outfits. Til aften foreslår vi her en komplet make-over - så af med jeans og strik, og hop i stedet i en smuk kjole i let materiale, der fylder og vejer minimalt i kufferten. 

Isabel Marant Jina kjole: 3800 kr.Isabel Marant Dewina støvle: 4000 kr.Graumann Zola strik: 1900 kr.Pomme d'Or støvle: 2000 kr., Acne Climb jeans: 1600 kr. Kontakt butikken

OUTFIT 4


Den super flotte strik med guldknapper udgør nemt et alternativ til overtøj på en mild efterårsdag i storbyen. Den får et afslappet og cool look med en enkel, hvid t-shirt i et lækkert materiale under, og her kan du vælge at genbruge dine jeans og sneakers, eller sæt et par stramme sorte bukser og støvler til for et mere klassisk look. Til aften er de sorte bukser elegante under en smuk silkeskjorte og med støvler til.

Kokoon Bianca skjorte: 1950 kr., Joseph Garbadine leggings: 1700 kr.Isabel Marant Dewina støvle: 4000 kr.Busnel Victoria jakke: 3600 kr.Filippa K t-shirt: 600 kr.

Opslået i Outfit af Hausfrau Hausfrau

Silkekjole


Silke er ikke til at komme udenom i denne sæson, hvilket er fuldstændig forståeligt. Silke er et af de smukkeste og mest luksuriøse tekstiler, som er tilgængelige, og har været en del af vores garderobe i århundreder. Silke løfter dit look og giver det et eksklusivt twist, uanset om det er en silkeskjorte eller et par pyjamasbukser. Det smukke materiale stammer fra Kina og blev opdaget omkring år 4.000 før vor tid. I starten blev silke udelukkende fremstillet i Kina og kun i Kina vidste man hvordan silken blev til og hvis nogen røbede noget om silkeormens hemmelighed, kunne man blive dømt og henrettet som forræder. Kina havde nemlig monopol på fremstillingen af silke og silken blev derfor et meget kostbart tekstil som kun kejseren måtte bære. Men hemmeligheden blev afsløret og silkemonopolet var dermed brudt. I dag står Kina dog stadig for den største produktion af silke.

Silken kommer fra silkeorme eller silkesommerfuglelarver. Når larven er fuldt udvokset begynder den at spinde sin kokon. Kokonen skal beskytte silkeormen mod rovdyr mens den er i puppestadiet, hvor den forvandler sig til en sommerfugl. Larvens kokon er altså en lang tråd af silke.

Trods silkes popularitet er det exceptionelt svært at vaske og mange tør derfor ikke at vaske deres silke-items af frygt for at gøre skade på det smukke materiale. Vi har derfor samlet vores bedste råd og lavet en guide til jer, om hvordan man bedst vasker silke uden at skade de sarte fibre i stoffet.


1. INDEN VASK
Inden du begiver dig ud i at vaske dit silke, så vurdér lige om det er beskidt eller blot har brug for en lille opfriskning. Hvis dit silke-item bare trænger til en opfriskning, kan du nemlig komme uden om en vask og i stedet nøjes med at dampe det. Dampen opfrisker nemlig materialet og fjerner eventuelle lugte, mens det glatter fibrene. 


Steamery stockholm damper

1. STEAMERY CIRRUS NO. 2 REJSE STEAMER


Her kan du bruge den smarte damper fra Steamery Stockholm, som damper dit tøj flot og glat og netop genopfrisker tøjet. Læs mere om damperen her

Er en dampning ikke nok, så behøver du heller ikke at gå til renseriet. Du kan nemlig sagtens selv vaske det derhjemme uden silken tager nogen skade.

Før du vasker dine silke-items, så er det en rigtig god idé lige at tjekke og teste silkens farveægthed på et mindre område. Sådan gør du:
Tag en klud og fugt området. Pres forsigtigt på området med den våde klud og se om farven kommer af silken. Hvis der er farve på kluden, bør du undlade vask af silken og i stedet få det renset hos et professionelt renseri. Hvis farven bliver siddende, er farveægtheden en succes og kan nu vaskes.


2. UNDER VASK

Hvis du vasker dit silke i vaskemaskinen, så sørg for, at vælge et program til sarte materialer. Vælg en kold vask med maksimum 30 grader, alt over 30 grader kan skade silken. Husk at anvende en vaskepose til dit silke-item, så det ikke bliver skadet i vasketromlen. Brug et mildt vaskemiddel eller silkevaskemiddel.

Tør du alligevel ikke smide det maskinen, så vask dine silke-items i hånden med lunkent vand og brug et mildt vaskemiddel eller silkevaskemiddel. Når du har vasket dit silke-item, så tøm baljen og fyld den igen op med koldt vand og 1/4 kop hvid eddike. Eddiken vil hjælpe med at fjerne overskydende sæbe. Hæld herefter vandet ud af baljen igen, og erstat med nyt vand og skyl herefter dit silke-item efter.3. EFTER VASK
Silke kan ofte få folder og miste formen af at blive tørret. Derfor opfordres det ofte til, at silke lufttørres på et fladt underlag, så kvaliteten bibeholdes og overfladen holdes blød.
Når tøjet er vasket og skyllet, så læg det fladt på et håndklæde, rul derefter silken ind i håndklædet og pres på tøjet for at absorbere overskydende vand. Læg derefter silken på et tørt håndklæde og lad det nu tørre helt. 

Kom aldrig dine silke-items i tørretumbleren, da det kan ødelægge silken.


Silkevask er en utrolig nem proces, der ikke behøver at være dit værste mareridt når bare du gør det rigtigt. Uanset om du skal vaske silke i maskinen eller i hånden, bliver resultatet uden tvivl berigende og efterlader din yndlingssilke pletfri og ren.

Opslået i Styling af Hausfrau Hausfrau

Steamery Stockholm

02/07/2018 15.46

Steamery Stockholm

1. STEAMERY CIRRUS NO. 2 REJSE STEAMER, 2. STEAMERY PILO TEKSTIL SHAVER


SLUT MED STRYGEJERN OG STRYGEBRÆT!

Nu behøver det ikke længere være besværlig, at skulle finde både strygejern og bræt frem, for at stryge skjorten. Med steamers fra Steamery Stockholm, kan du nemlig nemt dampe dit krøllede tøj på en nem, hurtig og effektiv måde.


STEAMERY STOCKHOLM
Steamery Stockholm er et svensk firma grundlagt i 2014 i Stockholm af Martin Lingner og Frej Lewenhaupt. Med professionelle baggrunde i modeindustrien og med et afsæt i skandinavisk æstetisk, ny teknologi og bæredygtige værdier, er det firmaets ønske at gøre det nemmere for os alle at passe godt på vores tøj. Det første produkt, de udviklede, var den klassiske tekstil damper "Cumulus Home Steamer" til hjemmet. Efter succesen har de efterfølgende udviklet en rejse steamer og steamer til professionelt brug.

STEAMERY STOCKHOLM HOS HAUS-FRAU
Hos Haus-Frau forhandler vi de helt uundværlige accessories til dit tøj - damperen og tekstil-shaveren fra steamery Stockholm.Steamery Stockholm

Med damperen kan du sige farvel til dit klodsede strygejern og det uhåndterbar strygebræt og istedet dampe dit tøj glat og fint. Cirrus rejsesteamer er designet til, at fordele damp jævnt over dit tøj og glatte det perfekt ud. 

Steameren varmer op på 20-25 sekunder og kan indeholde 75 ml vand, hvilket giver damp til 6 minutters brug - hvilket er nok til at dampe et helt outfit. Vi forhandler damperen i rejsestørrelse, så du desuden nemt kan have den med i feriekufferten, den vejer kun 590 gram.

Det gode ved dampning er, at det skåner tøjet. Dampen genskaber stoffets naturlige form, det gør farven dybere, teksturen bliver klarer og rynker reduceres. Alle former for stoffer kan dampes uden risiko for krympning eller forbrænding.
Når du damper, dræber du endda også bakterierne i tøjet, og således opfriskes dine beklædningsstande også og derfor også mindre behov for hyppig vask.
En steamer fra Steamery Stockholm er helt sikker en investering, du ikke vil fortryde. Damperen fåes i farverne sort og pink.Steamery StockholmTEKSTIL SHAVEREN - STEAMERY PILO FABRIC SHAVER

Steamery Stockholm


Tekstil shaveren er et must-have til fjernelse af det uundgåelige fnuller, visse tekstiler danner på overfladen efter gentagen brug. Tekstil shaveren er udstyret med skarpe og stærke barberblade og en kraftig motor, der gør det let at fjerne uønsket peeling og fnuller fra overfladen af fx. strikkede tekstiller. På den måde kan du forlænge dine yndlingstrøjers levetid og få dem til at se og føle sig som nye igen. Shaveren er nem, at have med på farten og oplades via usb-stik. Den kan arbejde i 50 minutter på en fuld opladning.
Tekstil shaveren fåes i farverne sort og pinkSteamery Stockholm
Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

Rød

1. GANNI SILVERY CREPE KJOLE   2. RODTNES JULES SADDLE TASKE   3. GANNI THILDEN MESH MAXI KJOLE   4. SIX AMES STRIK   5. GANNI SILVERY CREPE TWIST KJOLE   6. GANNI CLARK BLUSE   7. RODTNES MICRO POUCH

De største designere dikterer hvert år moden på ny, og de vælger med garanti også hvilke farver, du ikke kan undgå denne sæson. En af de farver er rød.

Rød er den store trend
Farven rød er efterhånden ved at være en gammel kending blandt designere og vandt indpas i moden i 2017. Dog er der ingen tvivl om, at farven rød igen i denne sæson er en af sæsonens mest trendy farver - især den nye pantone farve "Cherry Tomato". Cherry Tomato er en stormskinnende orange rød, der udstråler varme og energi. Den kræver opmærksomhed, den er modig, optimistisk og kan ikke blive ignoreret.

Vi elsker farven og dét, at der er mulighed for både at style det til hverdag og fest.

Et brand som især har gjort brug af farven rød i deres seneste kollektion er Ganni.

Opslået i Styling af Hausfrau Hausfrau

Vores T-SHIRTS

08/05/2018 13.06

T-shirt
1. HOPE ONE T-SHIRT 2. MADS NØRGAARD TRAPPY T-SHIRT 3. ACNE STUDIOS NASH T-SHIRT 4. FILIPPA K SWING T-SHIRT 5. AMERICAN VINTAGE T-SHIRT


T-shirten er din uundværlige ven i sommervarmen.


Vi har længe set t-shirten med masser af spektakulære, farverige prints og statements, og det er heldigvis en tendens, der fortsætter. Men! Den enkle basis t-shirt i god kvalitet er stadig ikke til at komme udenom. Derfor har vi også altid et bredt udvalg på lager i Haus Frau. Vi har de mange t-shirts i forskellige pasformer, fra A-facon til slim fit og oversize, med v-hals og bådudskæring, og i kvaliteter fra bomuld over hør til modal og lyocell. De forskellige kvaliteter falder forskelligt på kroppen og i kombination med de forskellige pasformer, er basis t-shirten ikke nødvendigvis ’bare’ basis, men også helt sin egen. Den kan nedtone et look, den kan fuldende et look, og den kan være din redning, når en tøjkrise er under opsejling.


Nørgaard på Strøget er kendt og elsket for sine ikoniske, langærmede 101 t-shirts i 100% bomuld, som vi forhandler i butikken. 101 blusen er noget helt særligt, da den er fremstillet i Danmark og blev designet helt tilbage i 1967 af Jørgen Nørgaard. T-shirten bliver fremhævet som et dansk design-ikon, og den er endda kommet på museum. Designmuseum Danmark i København har nemlig taget den ind i samlingen.  


Jørgen Nørgaards søn, Mads Nørgaard, er på samme måde kendt for sine t-shirts med korte ærmer, både helt korte som trappy t-shirten og lidt længere som trenza t-shirten og i forskellige kvaliteter som bomuldsrib og den lidt lettere jersey-kvalitet.


Filippa K laver klassiske styles i udsøgt kvalitet, og deres populære Elbow Sleeve Swing t-shirt i blød lyocell er virkelig behagelig at have på samtidig med, at den let blanke kvalitet løfter dit look. Vi har også fået den super lækre Swing short sleeve model, som er i 100% hør i butikken.


Fra Hope har vi de enkle klassiske og ensfarvede one t-shirts med en lidt bredere pasform og rund hals i en lækker blanding af bomuld og modal, og selvfølgelig et stort udvalg af de med god grund populære styles fra American Vintage. Herfra har vi den populære JAC51 t-shirt, med v-hals og let vidde. 


Fra Acne Studios har vi, de populære sprøde Nash Face t-shirts i bomuld samt Olga Linen t-shirten som er en mere oversized t-shirt i hør. Hør er naturens eget materiale og udmærker sig ved, at det er så nemt at have med at gøre. Det kan stryges skarpt og fint – og det kan stå i sin let krøllede version og se super tjekket ud samtidig.Se vores store udvalg af t-shirts lige her

Opslået i Favoritter af Hausfrau Hausfrau

CASHMERE

1. WUTH OVERSIZE PULLOVER 2. WUTH CLASSIC CARDIGAN 3. GRAUMANN MAJA CARDIGAN

 

BLUSEN, du aldrig vil have af


Og det er selvfølgelig cashmere-blusen, vi taler om. Cashmere er nemlig noget af det blødeste, varmeste og fineste, man kan klæde sig i. Det vidste Coco Chanel, der var med til at introducere cashmeren og dens unikke egenskaber i moden i 1930’erne, Marilyn Monroe og Grace Kelly var fans af cashmere og i dag ses vores altid smukke og stilsikre Kronprinsesse Mary ofte i cashmere.


Hvad er det så for egenskaber, der gør cashmeren så unik og lækker? Cashmere-uld er spundet af ekstra fine og lange fibre, der sikrer optimal blødhed og holdbarhed. Faktisk er cashmere-fibre hele syv gange tyndere end almindelige uldfibre. Disse fine fibre kommer fra kashmiri-geden, der bl.a. græsser på sletterne i det indre Mongoliet under helt særlige og ekstreme vejrforhold. Her er iskoldt om vinteren og stegende hedt om sommeren, på et enkelt døgn kan temperaturen svinge 40 grader, og derfor udvikler gederne en tynd varm uld, som isolerer for både varme og kulde.


Cashmerens varmeregulerende egenskaber gør dermed også en cashmere-bluse eller -cardigan til det perfekte supplement til den lette kjole, når solen går ned over terrassen efter en varm sommerdag.


Det er med andre ord ikke for ingenting, at cashmeren bliver kaldt tekstilernes udgave af en Rolls-Royce!


Hos os kan du shoppe lækker cashmere fra bl.a. Wuth og Graumann.
Se alle vores cashmere-produkter her.

Opslået i Styling af Hausfrau Hausfrau

Nyheder fra Maria La Rosa

26/03/2018 12.00

Maria La Rosa


Maria La Rosa
er et ny ankommet mærke hos Haus-Frau. Maria La Rosa er et Italiensk mærke og alle deres tekstiler er håndlavet med traditionelle vævningsmetoder, som resulterer i eksklusive tasker af meget høj kvalitet. Tekstilerne er udviklet fra en tværfaglig tilgang til vævning, strikning, hækling og broderi. Materialerne er alle af naturlige fibre som bomuld, bast, linned, silke, chenille, kashmir og alpaca.

Hos Haus-Frau har vi netop fået en sending af de fine tasker ind ad døren. Taskerne er unikke, da vi selv har været med til at bestemme farver, vævning og materialer. 
Brug taskerne til enhver lejlighed, om det er til hverdag eller fest. Kombiner taskerne med et simpelt outfit, eller style taskerne med farverige kjoler for at få et festligt look. Vælg fx

  • Sun taske: Simpel og fin crossbody taske med magnetlukning
  • Space taske: Flot skuldertasker med lille kæde og vridlukning
  • Isa taske: Rund clutch med lynlås

Find taskerne her

Opslået i Nyheder af Hausfrau Hausfrau

A'journey London

 

Vores nyeste brand på shoppen er A’journey London, som er lanceret af den danske modeekspert Malene Birger sammen med hendes nye business partner Malene Majlund. A’journeys london er baseret på deres passion for at rejse, og kollektionen er baseret på den simple idé at pakke en kuffert, samt antallet af styles der kan være i en kuffert. Det at kunne rejse med stil, og kunne kombinere funktion og skønhed er en vigtig faktor.

A’journey London præsenterer 2 små kollektioner, som leveres 2 gange om året, lige før ferien begynder – i slutningen af maj og derefter i november.  

Farvepaletten er neutral: mørkebrun, navy, sort og creme, med en flot “injektion” af fuchsia –  Malene Birgers yndlingsfarve.

Ovenover ser du Malene skjorten med lodrette sorte og hvide striber. Skjorten er fra A’journey Londons NO 2 kollektion. Brug Marlene skjorten sammen med den lette Dolly silkebuks, som har vidde ben og elastik i taljen. 

Opslået i Nyheder af Haus Frau

Nyhed fra Heartmade

26/01/2018 13.33

 

Vi har netop modtaget den nyeste kollektion fra danske Heartmade, som nu både kan findes i butikken og på webshoppen. Kjolen her i silke er en af vores favoritter med dens lette print og varme pink farve. Den runde hals, lange ærmer og de fine flæse detaljer, gør det til en klassisk og feminin kjole, som vi glæder os til at bruge hele foråret!

 

Find kjolen og resten af Heartmades kollektion på webshoppen.

Opslået i Nyheder af Haus Frau

Garderobe favoritter

23/01/2018 13.33

 

 

1. GRAUMANN 2. GRAUMANN 3. JULIE SANDLAU 4. GRAUMANN

5. RODTNES  6. AIAYU  7. ATP ATELIER

 

Hos Haus Frau elsker vi mode og de nyeste trends, men holder i lige så høj grad af de klassiske garderobe favoritter. De favoritter, som man finder frem igen og igen, og som kan redde enhver tøjkrise. Vi har fundet nogle af vores garderobe favoritter, som netop er landet i butikken og på webshoppen.

 

Den lette jakke fra Graumann har en lækker varm brun farve, som bliver en sikker favorit dette forår. Det samme gælder den stribede skjorte med de fineste detaljer, som passer perfekt sammen med de klassiske sorte bukser fra Graumann. Derudover mener vi, at den sande garderobe klassisker er den lette strikkede rullekrave fra Aiayu. Med dens lækre og eksklusive kvalitet og de fineste detaljer, er det et item som du altid vil have i din garderobe. Og kan vi ikke godt blive enige om, at et par gode sko, en lille taske og gyldne smykker er et must? Det mener vi.

 

Find dine egne garderobe klassisker i blandt vores nyheder

Opslået i Favoritter af Haus Frau

Selvforkælelse

20/01/2018 13.31

 

 

1. AIAYU  2. AMERICAN VINTAGE 3. MARIE STELLA MARIS

4. MARIE STELLA MARIS

 

Husker du at foræle dig selv i hverdagen? Det kan godt være svært at jungere med både arbejde, familie, veninder og indkøb. Vi mener dog at det er vigtigt, at give sig selv tid til selvforklælelse et par timer mindst én gang i ugen. Her er lidt inspiration til, hvordan du kan bruge din næste ledige dag.

 

Start med at tage din blødeste T-shirt på - vores favorit er denne T-shirt fra American Vintage, og svøb dig i en lækker badekåbe. Tænd bagefter et duftelys, for at sætte rammerne for hyggen. Dette duftelys fra Marie Stella Maris har den skønneste duft af hvid te med noter af citrus. Slut af med at pleje dine læber med læbepomade imens du sidder under tæppet med dit yngslings magasin.

 

God fornøjelse! 

 

Opslået i Favoritter af Haus Frau

Acne Studios trenchcoat

18/01/2018 14.30

 

 

 

I Haus Frau har vi netop fået denne trenchcoat fra Acne Studios hjem. Trenchcoaten er elegant i sit udtryk med den klassiske varme beige farve. Modellen hedder Anghelica Gab og har en lang længde, knapper på fronten samt bælte i taljen. Brug trenchcoaten åbenstående eller med bæltet i taljen, som giver den fineste silhouet. 

 

Prisen for trenchcoaten er: 5.500 ,-

 

Kom ind i butikken og se de nye Acne Studios efterårsvarer eller kontakt os gerne på mail kundeservice@haus-frau.dk eller på telefon 86 85 65 67. Vi står altid klar til at hjælpe dig og sender selvfølgelig gerne en pakke afsted mod dig! 

 

Se mere om Acne Studios

Opslået i Nyheder af Haus Frau

En varm strik

16/01/2018 13.27

 

1. HEARTMADE 2. GANNI 3. GANNI  4. MADS NØRGAARD 5. MADS NØRGAARD

 

I den her kolde vintertid kan vi ikke komme i tanke om noget bedre end en varm strik, og lige nu kan du finde en masse i vores udsalg. Her ser du vores absolutte favoritter af lækre striks. Den brune strik fra Heartmade har de fineste detaljer med gyldne knapper på ryggen, som er en sand klassisker. Gannis strik og cardigan  tilføjer let farve til et outfit, imens de to striks fra Mads Nørgaard passer til et hvert outfit og har en skøn ribbet-struktur. 

 

Tag selv et kig på vores udsalg og find din favorit. 

 

Opslået i Favoritter af Haus Frau

Outfit · Lise

08/01/2018 12.52

 

1. AMERICAN VINTAGE 2. LEE 3. RODEBJER 4. ISABEL MARANT

 

 

I dag er Lise iført nogle af hendes absolutte udsalgsfavoritter fra blandt andre American Vintage, Rodebjer og Isabel Marant. Den åbenstående cardigan fra American Vintage sørger for at holde hende varm, imens skjorten fra Rodebjer har den fineste elektrisk blå farve, som let giver liv og farve til outfittet. Lise har stylet cardigan og skjorte med et par klassiske sorte jeans fra Lee og en støvle i ruskind med hæl fra Isabel Marant.

 

 

Find de egen udsalgsfavorit i vores store udsalg.

 

Opslået i Outfit af Haus Frau

Acne Studios

08/01/2018 10.38

 

 

 

De mange skønne varer fra Acne Studios pre forårskollektion er landet i butikken, og vi vil så gerne vise dig hele den nye kollektion. Acne Studios må fra i år kun sælges i butikken og således desværre ikke længere på vores webshop.

 

Vi har både de klassiske T-shirts, sweatshirts, strik, jeans, halstørklæde og meget mere. Herover ser du nogle af vores absolutte favoritter.

 

Kom ind i butikken og se de nye Acne Studios efterårsvarer eller kontakt os gerne på mail kundeservice@haus-frau.dk eller på telefon 86 85 65 67. Vi er altid klar til at hjælpe dig og sender selvfølgelig gerne en pakke afsted mod dig! 

 

Se mere om Acne Studios

Opslået i Styling af Haus Frau

Den sorte kjole

05/01/2018 11.30

 

1. GANNI 2. GANNI 3. STINE GOYA

 

Pre forårskollektionen fra Ganni er netop landet i Haus Frau, og vi er helt vilde med denne klassiske sorte kjole. Kjolen har en løs pasform og detaljerede ærmer. Hvis du skal til fest denne weekend, så kunne du style den med de fineste røde sko med hæl og den feminine lille taske, som kan indeholde alle de små nødvendigheder. Se hele vores udvalg af kjoler.

 

 

Opslået i Nyheder af Haus Frau

Til hverdag og fest

05/01/2018 10.49

1. HEARTMADE 2. STINE GOYA 3. HEARTMADE 4. ATP ATELIER 5. JULIE SANDLAU 6. HEARTMADE

 

De fleste kender til det stykke tøj, som de kun finder frem til særlige lejligheder. I Haus Frau mener vi dog ikke, at det behøver at være sådan med det sorte suit fra Heartmade. 

 

Sættet fra Heartmade er uden tvivl et klassisk og feminint sæt, og noget som de fleste vil tænke kun kan bruges til fest, men sådan behøver det ikke at være. Brug bukserne til hverdag med en lækker strik og en klassisk støvle. Til festen kan du bruge både blazer og bukser stylet med en fin blonde top og gyldne øreringe. Styling mulighederne med dette sæt er uendelige!

 

 

 

Opslået i Styling af Haus Frau
Sorter faldende

18 indlæg